- Milyen TV-t vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- BIOS frissítés
- Computex 2025: igényes házak Montech portájáról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
Dragon3000 #39721 üzenetére
jaja, a kínai merlin forkot próbáltam én is a gyárin felül. legalábbis vmi kínai oldalról szedtem.
gond nem volt vele, csak ez a fajta szokásos sebességcsökkenés egy idő után. de olyan eszközöm még nem volt, ami ha ugyanott is volt minden, mindig minden nap, minden pillanatban konstansan hozta a maxot.
az sosem mérvadó, hogy valaki csinál pár naponta pl. egy telefonnal vagy laptoppal egy sebességtesztet, aztán jóvan.
én látom, hogy mikor elindulnak a mentések felfele mi van, vagy ha épp leszedek valamit a laptopra.
az ax50 is ilyen, de legalább nincsenek olyan nagy kilengései, lefele 48-as csatornán általában azért kimaxolta a gigabitet, 800 alá nem esett, a felfele olyankor is megvolt a legrosszabb esetben a 650-700. így 56-on most általában 800/800, nincsenek nagy kilengések se, inkább csak felfele a skálán, inkább több, cserébe lefele sosincs gigabit.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest