- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
"utorrent 2.2.1" release date: 2011.05.18
Közel 14 éves! -
_DiEGO_
őstag
válasz
Vertigo18 #52140 üzenetére
nMAG oldalon van a gondod, ne csodálkozz, de egyre több helyen is kizárják az uTorrent és a BitTorrent régi klienseket. Még-még működgetnek, de bizonyos torrenteket eleve nem engedik letölteni uTorrent kliensnek.
A Támogatott kliensek: qBittorrent | Vuze | rTorrent | KTorrent | Deluge | Transmission
Egyedül -
Vertigo18
addikt
Rengeteget használtam ezt a torrent programot, de ilyen problémám még sosem volt. Az a feature, hogy felugorjon egy ablak a torrent megnyitásakor mindig is idegesített, az első dolog volt, hogy kikapcsoltam most is. Be van állítva, hogy minden torrentet egy bizonyos mappába töltsön, ezek után ne kérdezgessen már rá, hogy hova tegye! Hát oda, ahova előre kértem...
A társítás is oké, hiszen akár intézőből, akár TC-ből, akár böngészőből, a letöltések közül indítom a .torrent filet, azonnal a Utorrent nyílna meg. De azt írja, hogy már meg van nyitva. Én nem azt szeretném, hogy "megnyissa" a programot, hanem hogy a 24/7-ben futó programmal azonnal kezdje meg a letöltést. Viszont ilyet nem találtam sehol. ez eddig alapértelmezetten így történt.
Most lementem a torrent filet, majd a Utorrenten belül a hozzáadás ("+") gombbal kikeresem és ott nyitom meg, ami roppant körülményes.... -
brd
nagyúr
válasz
totron #52132 üzenetére
Settings/UI Settings és ott a "When Adding Torrents" szekcióban a "Don't start the download automatically" és "Show a window that display the files inside the torrent" elől pipa ki. Ezektől elkezdi letölteni kérdés nélkül a file-t, amikor megnyitod. Viszont nálad valószínű azzal van a baj, ahogyan a társítás be van állítva (esetleg, ahogyan a böngésző(?) elindítja a klienst); arrafelé kellene keresgélni (újratársítani máshogyan)?)...).
-
woodworm
veterán
Szerintem az utorrent futásával van gond és nem a társítással.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Vertigo18 #52129 üzenetére
Bár már 6-7 éve nem használok uTorrentet, de emlékeim szerint ott is van a torrent megnyitása után egy felugró ablak, hogy hová szeretnéd letölteni, a teljes tartalmat, vagy csak egy részét, priorizálni lehetett a torrenteket, tehát volt pár funkció. Ha ezt leokézted, akkor indult el a letöltés. Ami te szeretnél, hogy ne kérdezzen semmit, csak töltse az előzőleg beállított mappába automatikusan. Ha van is ilyen beállítás,azt a kliensben kell keresned, de mivel az uTorrent már réges-rég nem ajánlott és elavult kliens, nehezen fogsz hozzá itt segítséget találni. Amit tehetsz, hogy átnézed az összes beállítást.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Dr.FantastiK #52128 üzenetére
Sajnos ugyanazt írja ki így is... Szerintem a Utorrenten belül kell valahol beállítani azt, hogy ne újból megnyitni akarja a Utorrentet, hanem elkezdje letölteni a már megnyitott Utorrenttel.
Ezt írja ki konkrétan:
"It seems like uTorrent is already running, but not responding. Please close all uTorrent processes and try again." -
Vertigo18
addikt
válasz
enginev3.0 #52126 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Vertigo18
addikt
Újrahúztam a 10 éve működő torrent kisgépemet másik oprendszerrel és elakadtam a Utorrentben. Hol kell beállítani azt, hogy ha megnyitok egy torrent fájlt (akár Total Commanderrel, akár intézőben duplakattal, akár böngészőnél a letöltések között...), akkor automatikusan elkezdje letölteni a háttérben már futó Utorrent programmal a torrentet? Most, ha egy .torrent kiterjesztésű fájlra kattolok azt írja ki, hogy már fut a Utorrent, zárjam be azt...
-
Doris
újonc
Aki honor telefonról torrentezik, milyen klienst tudna ajánlani? Flud processzor ébrentartás ellenére is leáll, vagy legalábbis nem seedel ncore felé
-
PPix
újonc
A RapidSeedbox seed szerver szolgáltatóval volt már valakinek dolga? Mennyire tudjátok ajánlani?
-
estikornel
tag
[Uraim, a letöltések elindultak.] Hogy mitől, azt nem tudom mert nem állítottam semmit, csak elmentem sétálni egyet, lehet ez volt a kulcs. Életre kelt az sh végű tracker. Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien segítettetek!
Ha bárki a One-t választja szolgáltatóként szerintem ezt a ZTE routert ne fogadjátok el, mert ez nagyon béna.
-
kutga
nagyúr
válasz
estikornel #52115 üzenetére
Ez sem az, akkor úgy tűnik mégsem a lan fülön van.
-
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52113 üzenetére
5-ből két letöltött torrent működött, ahol a cow.milkie.cc szerepel harmadiknak. A t.ncore.pro és t.ncore.sh trackerekhez nem tudok csatlakozni, ez beállítási hiba vagy csak simán most ténylegesen nem működik az a két tracker? A szóban forgó torrentek csak ezt a kettő trackert tartalmazzák.
Sajnálom, ha nem világos ahogy fogalmazok de annyira nem vagyok már/most képben a hálózatokkal úgy érzem mintha egy zsák virágföldnek kéne elmagyaráznotok mi van.
-
kutga
nagyúr
válasz
estikornel #52112 üzenetére
UPNP-t kikapcsoltad úgy látom a routerben és a kliensben is, addig jó. DMZ viszont nem erre való, a ZTE routerben kellene megadni egy port forwardot az 55655-ös külső port felőle a kliens ip címére és portjára. Szerintem a LAN fül alatt kellene keresni.
-
válasz
estikornel #52112 üzenetére
De most mivel van a konkrét problémád? Csak mert úgy tudom a t.ncore.pro tracker többnyire nem működik, helyette a t.ncore.sh illetve a cow.milkie.cc szokott menni.
-
estikornel
tag
válasz
Dr.FantastiK #52111 üzenetére
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
estikornel #52110 üzenetére
Az uj Alaplapnak tuti nincs semmi koze hozza' !!
Lehet a Routered szuri meg tul szigoruan a forgalmat !
probald meg DMZ -re allitani. -
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52109 üzenetére
Nem tudom mi a baj sajnos. Seeder biztos van a torrenthez amit szeretnék újra letölteni hogy seedelni tudjak én is és ne dobjanak ki.
Felhívnám a szolgáltatót hogy nem tudok torrentezni nem hiszem hogy kiküldenének miatta bárkit is.
Az új alaplap miatt mi lehet a baj? Az ezelőttiekkel nem volt semmi gond.
-
válasz
estikornel #52107 üzenetére
Ha nem tudsz egy trackerre csatlakozni, az valószínűleg nem forward probléma lesz, mert azt el kéne érd passzív módban is, legfeljebb a letöltés nem indul el, ha nincs aktív seed-er.
-
estikornel
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, mégsem jó. Port ugyanúgy zárva, feladom...
[kép] Erre a trackerre tudtam csatlakozni, ahova kéne természetesen nem.
-
estikornel
tag
Sziasztok
One csoportba már írtam, hogy nem tudok belépni a ZTE F6600R routerembe, ami már megoldódott.
Tegnap új alaplapom lett, friss windows telepítés óta nem működik a qbittorent, azt írja elakadt a torrent. A yougetsignal.com szerint zárva vannak a portok.
A régi fiberhome routeren sikerült valahogy összehoznom, hogy tudjak portot nyitni az n betűs torrentoldal leírása szerint de ezen már nem megy, egyszerűen nem értem a menüjét ennek a majomnak.
Akinek ilyen ZTE F6600R típusú routere van és lépésről lépésre tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Nem tudom hogyan és miért, de kitöröltem egy torrent fájlt és újra megnyitottam és most működik. Hihetetlen.. nem tudom nyitva van-e a port vagy mi történt a reset óta, pedig semmit nem állítottam és nem is tudtam de hozzá nem nyúlok amíg jó.
-
Geth
veterán
-
sztanozs
veterán
Nagyon off, de ezt irtad:
Konténerizáld be, és akkor menni fog winfos alatt is, legyen az bármi.Attol meg hogy "bekonterizalja" meg nem biztos hogy menni fog windows alatt.
Siman lehetnek olyan komponensek amelyek architektura (arm vs x86) vagy kernel-specifikusak. Azt hiaba rakja kontenerbe, csak az adott architekturan es/vagy kernel verzion fog menni. A WSL nem biztosit neked architektura fuggetlenseget es ugyanazt a kernelt sem biztos, hogy fel tudod rakni WSL ala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest