Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Riegerr #19397 üzenetére
Nekem is pont ugyanígy viselkedett a program jó sokáig. Addig bosszantott, hogy utánajártam. Egy régi backupból voltak beállításaim és azzal összevetettem. Nálam amiatt volt, hogy az aktív torrentek maximális száma túl alacsony értékre volt állítva. De ezt most említették is. Beállítások > Sorbaállítás > (legfelül) Aktív torrentek maximális száma (le- és feltöltés együtt) számérték legyen magasabb mint a torrentjeid száma. Esetleg a "Sávszélesség" fül alatt a kapcsolatok maximális számát növeld, ha nem segít, de nálam az előző beállítás okozta. Rosszul voltam emiatt, ha leállt a gép. 1 óra volt mire az összes újra elindult.
Ezt megelőző kutakodásaim alkalmával még találtam olyan infót, hogy a régebbi halott vagy hátramaradt torrent fájlokat az ideiglenes és a végleges mappáiból érdemes törölni, mert keresi a program a hozzátartozó fájlokat; állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest