- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITjunior
tag
"A tudatos vásárló ilyenkor megkérdezi, hogy rendben van az áru, nem sérült és nincs elírás az árban? Mert így spórol meg egy csomó ideget magának. A csapjunk le rá iziben míg ki nem javítják, vagy nem is tudom mivan itt, zavarosban halászó meg sunnyogva vásárol, és reménykedik."
azért ezt dongold át mégegyszer, ez nem az idex fórum
-
donatel
tag
Én csütörtökön fel is hívtam őket mikor megláttam az arukereső.hu-n és onnan átnavigálva a honlapjukon is hogy 210e Ft. A honlapjukon lévő központi számot hívtam és aki ott felvette attól megkérdetem hogy valóban ennyi ennek a laptopnak az ára nem elírás, azt monta hogy nem ami kint van annyi az ára. Mondta hogy elmegy és még utánaérdeklődik vissza is jött egy fél perc múlva és mondta hogy 210 a laptop ára heti akció keretében ami okt. 30-ig fog tartani.
-
szeszilke
csendes tag
"HETI AKCIÓ! Ezekkel most kiemelten jól jársz!" így hirdették a termékeket, és ha olvastad, valaki utána is kérdezett, és megerősítették, hogy meddig tart az akció. Én pl. vasárnap találtam rá az akcióra, nem nagyon volt kitől érdeklődni akkor. De még mindig azt mondom, hogy 199.999 helyett 142.000 Ft-ért megvenni valamit egy olyan akció keretében ahol azt hirdetik, hogy kiemelten jól jársz, nem minősül nem tudatos vásárlónak az, aki megrendeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest