- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam erről véleményt hirtelen, garanciában mennyire jók? Mondjuk egy Samsung termékhez gyári Samsung garancia jár, vagy ilyen szürketermékek ezek, mint a 220volt-nál? Mennyire hivatalos forgalmazó a bestbyte?
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
egy 6800xt-t gariztatása indul a jövő héten sajnos.
Van infótok az átlag átfutási időről?
Rugalmasak?köszönöm!
-
Hi!King
őstag
Na, közben végülis megérkezett a megrendelésem. Mindenkit lebeszélnék arról, hogy tőlük rendeljen, ha mégis, akkor csakis áruházi átvétellel helyszínen fizetve. A következők miatt:
- Nem igazolták vissza a megrendelést.
- E-mailben érdeklődésre a központból csak napok múlva válaszoltak. Akkor is kamuztak.
- Telefonon azt mondták, múlt csütörtökön (6 nappal a megrendelés után, készleten lévő termékről volt szó), hogy másnap lesz összekészítve, és arról kapok egy SMS-t, és valószínűleg következő hét közepén érkezik meg a csomag.
- Kaptam egy SMS-t, hogy összekészítették, de semmit arról, hogy átadták volna futárnak, meg kb. mikor várható. Még pénteken, a megrendeléstől számítva az egyetlen olyan munkanapon, amikor nem volt senki otthon, hív a futár, hogy itt van. Mondom nem vagyok otthon, erre mondta nem baj, majd hétfőn hozzák.
- Hétfőn nem jött semmi.
- Kedden felhívtam őket, mi van. Ekkor tudtam meg, melyik futárszolgálat, és a csomagkövetési azonosítót (normális helyen ezt automatikusan elküldik), és hogy még aznap hozzák. Végül hozták is, happy end 10 nappal a megrendeléstől számítva.Többet biztosan nem rendelek tőlük, és nem azért nem, mert bármikor féltem volna, hogy átvernek, de ilyen rendelésem még sehol nem volt, ahol semmi infót nem adnak alapból, hanem nekem kell mindenért telefonálnom, hogy most akkor mi van.
-
Hi!King
őstag
Másnak volt-e esetleg mostanában olyan problémája a BestByte webshoppal, hogy nem igazolták vissza a rendelését, majd e-mailben nem reagálnak semmire? Sajnos előre fizettem múlt hét végén, mert korábban már vásároltam az áruházban, és nem volt rossz tapasztalatom, de azóta semmi, még automatikus visszaigazolás sem, a webshopban látszik a rendelésem, de semmiféle státusz információ nincs, és hiába írtam tegnap, hogy mi van, egyelőre nem reagáltak. Nem arról van szó, hogy sok idő telt volna el, mert nyilván van máshol is, hogy lassan mennek a dolgok, de olyannal sehol máshol nem találkoztam, hogy automata visszaigazolás sincs.
-
Poiro7
senior tag
Mivel már rég nem írt ide senki, megosztanám pozítiv élményeim a céggel kapcsolatba. Vettem egy SONY SRSXB32 bluetooth hangszorót tőlük. Körbe néztem a neten és náluk volt a legolcsóbb, igaz csak a fekete színű. Ez volt az első pozítivum, a második a 14 napos elállás kapcsán. Úgyanis a szerződési feltételekben és az elállási nyilatkozatban foglaltak szerint 14 napja van a cégnek visszatéríteni a pénzem.
5.3 Ha a Felhasználó eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Felhasználó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Felhasználó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást...
Na ehhez képest megnézték a terméket és megkérdezték levásárolnám vagy visszatérítést kérek. Mivel én ez utóbbit kértem mondták menjek az általuk kiállított papírral a pénztárhoz kifizetik. Semmi várakozás, semmi átutalás, semmi ügyeskedés amiről a neten olvastam.
-
Pacee87
aktív tag
Nem hinném, hogy bármiben rosszabbak lennének, mint a többi, egyszerűen csak nincsenek az ember látómezejében, mivel többnyire jóval drágábbak más webáruházaknál.
Apropó fölös' kuponja nincs véletlenül valakinek hozzájuk? Lenne egy 32"-os TV-jük ami kuponnal már jó vétel lenne...
-
Sziasztok,
Sok rossz véleményt olvastam róluk, de a legtöbb 2015-ös, vagy az előtti. Manapság is hasonló az üzletről kialakult kép, vagy javult valamelyest?
Egy több százezer forintos gép vásárlása előtt inkább utánakérdezek, mielőtt beleugrok valami lecsóba.. -
gecsek
csendes tag
A weboldal szerinti "raktáron" az nem azt jelenti, hogy azonnal átveheted a terméket, hanem hogy 2-3 munkanapot is várhatsz rá akár. Értelmezhetetlen, hogy pl. az Allee-nál ott a zöld pipa egy adott termékre, majd oda van írva zárójelben, hogy központ, akkor az tutira nincs a boltban. Ha ott a pipa, és nem szerepel zárójelben a központ szó, akkor van esély azonnal a termékre. Elég logikátlan és megtévesztő rendszer.
Ha nincs a termékből a boltban, akkor több idő alatt érkezik meg a "raktárból" a boltba a termék (1-2-3 munkanap), minta más boltból rendelnél házhozszállítással.
-
atike
nagyúr
Ismét jön a csoda-email (céges fiókba kaptuk):
"FONTOS KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS: Még egyszer szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne vásároljon a Best Byte KFT. számítástechnikai üzleteiben. Főleg ne a Best Byte ALLé-ben. A Best Byte KFT. olyan bűnözői csoportokkal áll kapcsolatban, akik illegális kémkedést, lehallgatást, megfigyelést végeznek civil Magyar állampolgárokkal szemben. Ugyanis a Best Byte ALLÉ-ben 2013-ban vásárolt asztali PC-mben nagyon komoly bizonyítékokat találtam arra vonatkozóan, hogy mind hardveresen mind pedig szoftveresen lehallgató eszközt telepítettek a gépemre. A rendelkezéseimre álló bizonyítékaimat már megküldtem az illetékes hatóságoknak.Nyilván ha nem lennék biztos állításaim igazában akkor nem irogatnék ilyen hozzászólásokat a facebookra. Amit elkövettek velem szemben az nagyon súlyos bűncselekmény egy demokráciában. Az is érdekes, hogy a Best Byte KFT.-vel kapcsolatos felhívásaimat már legalább 1200 helyre elküldtem, megkérve a Best Byte KFT. köztörvényes vezetőit, hogy válaszoljanak az állításaimmal kapcsolatosan. De mind ezidáig egyetlen válasz sem érkezett részükről. Vajon miért? Ha nem lenne igaz amit állítok már régen bepereltek volna üzletrontás (hitelrontás) miatt. Persze a hallgatás beleegyezés. De most már bármit is válaszolnak az már teljesen hiábavaló lesz számukra. Hiszen hallgatásukkal ( a bizonyítékaimon kívül) ők tettek bizonyságot arról, hogy igaz amit állítok. Kérlek benneteket, hogy ezt az üzenetet minnél több helyen osszátok meg, mondjátok el ismerőseiteknek, barátaitoknak azért hogy a Best Byte KFT. köztörvényes vezetői ne tudják eltussolni ezt a példátlan, gusztustalan és felháborító esetet. Gondolom ti se szeretnétek a pénzetekért cserébe egy "számítástechnikai lehallgatóberendezést" hazavinni a Best Byte KFT.-től."
Ez mit szívott...?
A lehallgatóberendezés amúgy egy speaker az alaplapra dugva...
Legalábbis anno az volt...
Kész.
-
vandor01
senior tag
bestbytenel elgurult megint a gyogyszere valakiknek?
nagy akciok vannak a cegnel! MOST kell venni!
a képernyő jobb oldalan az ajanlott termekek kozött a G751-es cuccok!
379999 helyett! CSAK 509999!
kene rendelni de nem kerem az akcios árat jo lesz az eredeti aron is!
-
szeszilke
csendes tag
Sziasztok! Ki mire jutott? Ma néztem, hogy a november 18-ig érvényes akciós újságjukban újra hirdetik az X555 és G551jw laptopokat.
-
Dareiosss
senior tag
Emaileket hiába írsz, már írtam fentebb, nem fognak komolyan venni. Hidd el van még nekik raktáron G551jw.
Én szombaton átvettem. Engem a levelem után felhívtak, hogy átvehetem a rendelésem. Jó persze nekem könnyű 2 ügyvéddel a hátam mögött. De mindenképpen írásos levelet kell feladnod tértivevénnyel, ha azt szeretnéd hogy átvehesd a rendelésed. A fogyasztóvédelemhez is csak akkor fordulhatsz ha levelet küldtél nekik és eltelt 30 nap és nem teljesítették a rendelésed. Én beszéltem a fogyasztóvédelemmel is, hogy ők mit lépnek. Ha lejárt a 30 nap be kell mennem az bizonyítékokkal és megvizsgálják. De az elmondásom alapján mondták, hogy garantált a büntetés. Mert megtévesztik a vásárlót. -
donatel
tag
válasz
szeszilke #50 üzenetére
Na jött válasz az email-re! Ezt válaszolták:
Sajnálattal kell értesítenem Önt, hogy rendelését nem áll módunkban teljesíteni, mivel a rendelésében szereplő számítógép nem elérhető.
Az okozott kellemetlenség kompenzálására azt az ajánlatot tudjuk adni, hogy amennyiben talál kínálatunkban olyan számítógépet, amely megfelel az igényeinek, arra kialakítunk egy egyedi, a lehető legkedvezőbb vételárat és elküldjük azt Önnek.
Megértését köszönjük! Az okozott kellemetlenségért ezúton kérünk elnézést!
-
Dareiosss
senior tag
Ha levelet küldesz nekik az jobb mintha emailt. Tértivevénnyel feladod, annak nyoma van. Ha van ügyvéd ismerősöd, ő pár perc alatt összedob neked egy levelet.
Ha felhívod a fogyasztóvédelmet ők is a postai levelet fogják ajánlani.
A visszaigazolás szerződésnek minősül, mivel mindent tartalmaz. Megállapodtatok benne az árról, az időpontról, az átvétel helyéről, a fizetés módjáról. Ettől nem állhatnak el. -
szeszilke
csendes tag
Az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, 14.§ (7)
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 6.§ (2)
A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. Törvény 6.§. (1) c.
-
szeszilke
csendes tag
Nekem is 1-3 nap, majd késik volt feltüntetve a rendelésemnél. 3-4 e-mailt váltottunk, törvényi hivatkozásokkal érveltem, amire szintén csak azt válaszolták, hogy a kompenzációs ajánlatuktól nem kívánnak eltérni. Erre válaszoltam, aminek az volt a lényege, hogy nem törvényesen járnak el és a fogyasztók megtévesztése miatt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál fogok panaszt tenni és az ügy kivizsgálására kérvényt fogok benyújtani a Békéltető Testülethez. Másnap kaptam a választ, hogy kiszállítják a laptopot.
-
vandor01
senior tag
az Aqua nal mikor rendel az ember ezt kell bejelőlni:
A Megrendelem gomb megnyomásával tudomásul veszem, hogy megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár
Na most akkor ha megrendelem TUTI fizetni kell! DE TUTI szallitani is kell!!!
Mert jogok es kotelezettsegek!! -
donatel
tag
válasz
szeszilke #43 üzenetére
Mennyit emaileztél velük, mert én is irtam péntek este egy emailt nekik hogy a xxx rendlésszámomon futó megrendelésemet mikor vehetem át (remélem jövő héten válaszolnak). Mivel regisztrálva vagyok a honlapjukon a rendeléseim menüben az elérhetőségre az van feltüntetve hogy késik (mikor megrendeltem akkor 1-3 nap), neked is az volt ott kiírva.
-
Rodi 4.80
senior tag
OMG!!! Magyarorszááááág
-
szeszilke
csendes tag
Nem azon van a hangsúly, hogy milyen átvételt választottál. Én pl. a rendelésnél személyes átvételt jelöltem meg, de a többszöri e-mail váltást követően, amikor már szóba került a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Békéltető testülethez fordulás, akkor úgy döntöttek, hogy mégis teljesítik a rendelésemet, ők felajánlották, hogy másnapra a rendelésben megadott címre ki is szállítják. Én döntöttem úgy, hogy inkább személyesen veszem át.
-
szeszilke
csendes tag
Senki ne várja, hogy majd maguktól meggondolják magukat és egyszer csak szólnak, hogy mehet a laptopért.
Aki még mindig meg akarja venni, az tartson ki amellett, hogy joga van az akciós áron megvennie.
Én ma hoztam el
A boltban az eladó mutatta a gépén, hogy csak erre a gépre (X) mennyi rendelés van, de (állítólag) én hoztam el ma a 2-at, ami az utolsó volt. Ahhoz képest, hogy az általuk felajánlott árért már tudnának biztosítani.... -
bentamas
csendes tag
Vitatott akciós leptopok raktàron... a bb honlap szerint.
A rendelés alatt tovàbbra is késik felirat. -
kall
csendes tag
válasz
Dareiosss #36 üzenetére
ööö, ők (a bestbyte) vették le a pénzt a számládról? Azt hittem, te utaltad át nekik.
Az automata visszaigazolás valóban nem jelenthet szerződéskötést. Ennek egyik alapvető oka: szinte minden webáruházi készlet hajnalban frissül, mert a napközbeni frissítések percekre lefagyaszthatnák a webáruház rendszerét. Namármost, ha pl. hajnali 5 órakor van még 2 db egy adott termékből, és az nap közben elfogyott, attól te aznap este 8 órakor még úgy látod, hogy van készleten, tehát simán befoglalod és érkezik is neked egy automata visszaigazoló mail. Pedig hát nem is lehet nekik olyan már.
Ennek ellenére engem is érdekel, hogy milyen vége lesz annak, ha végigjárod az utat (bár magáról az útról sem tudok most hirtelen túl sokat), csak kérlek, maradj tárgyilagos, mert úgy tanulhatunk csak belőle.
-
Dareiosss
senior tag
Akik porul jártak, nézegessék ezt a fórumot, mert írni fogom, ha történik valami.
-
szeszilke
csendes tag
válasz
beniszili #33 üzenetére
Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 6.§ (2) szerint, a szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.
Ha a visszaigazolás hiánya mentesíti a vevőt a szerződéses kötelezettség alól, akkor a visszaigazolás szerződéses kötelezettséget jelent.Az a baj, hogy ők ezt egyáltalán nem akarják elismerni, de nem is érvelnek semmi mellett, vagy ellen, csak annyit hajtogatnak, hogy a kompenzációs ajánlatukat tudják fenntartani.
-
donatel
tag
válasz
Dareiosss #31 üzenetére
Érdekes eddig a bestbyte honlapján a rendeléseim menüben az írta ki az ASUS g551jw rendelésemre hogy ez elérhetőség 1-3 nap most meg azt írja ki hogy késik. Valamint ha rámegyünk erre az akciós laptopra akkor igaz hogy nem lehet rendelni nincs ára de most már nem csak a központban jelzi hogy van raktáron hanem az allee és váci úti boltban is.
-
bentamas
csendes tag
-
kall
csendes tag
válasz
szeszilke #23 üzenetére
utánajártam: egyetlen darab van náluk, kifutó, utolsó modell.
amint vki megrendeli eltűnik a kínálatból (reményeim szerint).
viszont én is nagyon hiányolom, hogy nincs kiírva: egyetlen db, vagy hogy limitált darabok, vagy hogy csak az x db-os készlet erejéig, vagy akármi. mert ez így gáz.amúgy a tableteknél nagyobb az ár mozgástere, mint a notebooknál.
-
beniszili
újonc
válasz
szeszilke #23 üzenetére
Nem irreális a mi esetünkben sem volt az, csak szerintem egyszerűen túl nagy érdeklődést váltott ki, amire nem számítottak, így szépen kitáncoltak az egész mögül...
Nekem még néha mindig felhozza a gépet bal oldalt a menüben a régi árat áthúzva és melléírva 210.000-es árat, csak nem lehet megvenni. -
kall
csendes tag
válasz
szeszilke #16 üzenetére
Na igen, elvileg okt 30-ig tartott volna az akció, ha nem rontják el végzetesen pár termék beárazását.
A 40% eltérés egy notebooknál a piaci ártól abszurd. Nyilván beleférne egy bútornál, szemüvegnél, stb., de a notebooknál pár %-os haszonkulcs van csak csupán a termékeken. De sokszor 0 %, és a gyártói visszatérítésben bíznak.
Persze ezt egy átlagos vásárlónak nem feltétlen kell tudnia. Vagy mégis? Erre írtam, hogy senki nem ad pontos választ, max. egy bíró hoz ez ítéletet. Meg ugye vasárnap amúgy is esélytelen megtudni bármit. Részvétem neked is. -
beniszili
újonc
Engem is felhívtak, és felajánlották a tabletet és az eredeti árat vagy megvehettem volna tablet nélkül 267 000 forintért a gépet, mondtam, hogy ennyiért már nem szeretném megvenni, mondták, hogy küldenek egy emailt írjak egy bankszámlaszámot amire visszautalják a pénzemet...
Marad a várakozás a G752-re -
ITjunior
tag
"A tudatos vásárló ilyenkor megkérdezi, hogy rendben van az áru, nem sérült és nincs elírás az árban? Mert így spórol meg egy csomó ideget magának. A csapjunk le rá iziben míg ki nem javítják, vagy nem is tudom mivan itt, zavarosban halászó meg sunnyogva vásárol, és reménykedik."
azért ezt dongold át mégegyszer, ez nem az idex fórum
-
donatel
tag
Én csütörtökön fel is hívtam őket mikor megláttam az arukereső.hu-n és onnan átnavigálva a honlapjukon is hogy 210e Ft. A honlapjukon lévő központi számot hívtam és aki ott felvette attól megkérdetem hogy valóban ennyi ennek a laptopnak az ára nem elírás, azt monta hogy nem ami kint van annyi az ára. Mondta hogy elmegy és még utánaérdeklődik vissza is jött egy fél perc múlva és mondta hogy 210 a laptop ára heti akció keretében ami okt. 30-ig fog tartani.
-
szeszilke
csendes tag
"HETI AKCIÓ! Ezekkel most kiemelten jól jársz!" így hirdették a termékeket, és ha olvastad, valaki utána is kérdezett, és megerősítették, hogy meddig tart az akció. Én pl. vasárnap találtam rá az akcióra, nem nagyon volt kitől érdeklődni akkor. De még mindig azt mondom, hogy 199.999 helyett 142.000 Ft-ért megvenni valamit egy olyan akció keretében ahol azt hirdetik, hogy kiemelten jól jársz, nem minősül nem tudatos vásárlónak az, aki megrendeli.
-
kall
csendes tag
Ennél egyszerűbb a történet.
hibás árakat raktak fel 22-n a soknapos ünnep előtt éppen. ha másnap munkanap van, akkor biztos észlelik és javítják is a hibát, akik elkövették, és nincs különösebb balhé: kiszolgálják azt a pár embert vicces áron. de pechükre jött egy négy napos pihi.
mivel munkaidőn kívül is nyilván aktív raktárkészletkezelőjük van, így mikor a netes rendelők befoglalták az összes G, majd az összes N szériát, akkor a rendszer automatikusan levette a rendelhető listáról az aktuális szériát. Tehát nem tudatosan, nem kézzel intézkedett ott Marcsi néni bestbájtos főkötőben. Hanem egy szoftver. Aztán az első munkanapon intézkedtek lóhalálában, mint ahogy ti is tettétek volna.
ne keressetek ott is összeesküvést, ahol nincs.mikor mki 280/285/288/290/297/300 stb. áron árul egy terméket, és egyetlen cég megjelenik 210-es áron, akkor jó kérdés, hogy ez mennyire aránytalan eltérés egy objektív külső szemlélő nevében. Szerintem egyértelmű, hogy nem adható ennyiért, elírás történt, vagy hibás az áru. A tudatos vásárló ilyenkor megkérdezi, hogy rendben van az áru, nem sérült és nincs elírás az árban? Mert így spórol meg egy csomó ideget magának. A csapjunk le rá iziben míg ki nem javítják, vagy nem is tudom mivan itt, zavarosban halászó meg sunnyogva vásárol, és reménykedik.
de ez a tudatos vásárlás annyira nehezen körülírható, hogy szerintem mindig az adott ügyben egy adott ítélkező bíró vállát nyomja az, hogy A-t vagy B-t mondjon. -
szeszilke
csendes tag
Találtam egy cikket, ami elég elkeserítő képet ad a fogyasztó védelméről. A cikkben leírtak, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közlése, legalább igazolja azt, hogy az internetes árfeltüntetésnél is ugyan azt kell alkalmazni, mint a boltokban, tehát a termékre feltüntetett árért kell értékesíteni. Esetünkben nem állt fent az irreálisan alacsony ár és a szolgáltató több napon keresztül is hirdette az akciót.
Én is írásban kértem a telefonos megkeresésük megerősítését, eddig nem kaptam meg. -
vandor01
senior tag
ha valakinek nem tetszik a ceg ilyenszerü mőködese
tenyleg a fogyasztovedelemhez kell fordulni,
egy jol megirt panasz beadni es kivizsgalast kerni...
ennyi..ha jo akciok vannak azonnal lecsapni ra bemenni a pultot rajuk boritani...
-
dzudzu
tag
Sziasztok,
Hasonlo cipőben jarok en is...
En egy n551 gepet rendeltem meg csutortok este, majd tegnap hivtak a tabletes ajanlattal...
Megkertem az Urat hogy tegyen egy írásos ajanlatot, leírta mailban h a gep 290e ajándék tabbal. Erre reagalva kertem a laptopnak a visszaigazolt -230e- aran torteno szallitasat.
Ezt kovetoen pedig mar csak egy olyan levelet kaptsm amiben kozlik hogy nem is 290e hanem 320e a laptop.Egyszerre felhaborito es nevetséges amit csinalnak...komolytalan ceg.
-
Kasu80
csendes tag
Volt aki az üzletben meg tudta venni:
[link] -
vandor01
senior tag
a vélemenyem....
a rossz arak ha 1 napig fent vannak es utanna leveszik akkor IGEN "elcsuszott" excel tabla! De ezek az árak
- Oktober 22 vagy elotte mar fent voltak a HETI akcioban
- Oktober 30 ig szol! felkialtassal!!
- Valamint a hetvegen kerultek le eloszor a 'G' Szombat este mar nem volt
- majd Vasarnap mar 'N'-es sem volt fent.Sokkal egyszerubb azt mondani:
Fiuk sok megrendelést jott es elfogyott...ENNYI...
Helyette a verlazito szöveget nyomjakitt ebben a forumban ez a forumtars szolt eloszor:
[link]
majd fel is hivta őket!
[link]valamint tuti a net archivban megtalalhato a hirdetesuk...
De szerintem hagyjatok a fenebe..... -
ITjunior
tag
tré banda
ha már ekkora öngólt rugtak, akkor legalább azoknak teljesítenék a rendelését akik ki is fizették előre, szerintem fogy védelemhez simán lehet ilyennel menni, mivel a honlapon is fent van, hogy van a központi raktárban belőle, de ha nincs, akkor szerezzék be, mert még bőven forgalomban van e termék, nem kifutott. Ha meg valaki esetleg többet vett a kelleténél és meg is kapta, az pü-ben jelezze, 1-et átvennék
-
beniszili
újonc
Sziasztok!
Én szombaton rendeltem meg a g551-es gépet kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, mivel én bankkártyás fizetést választottam és ki is fizettem nekik, szóval remélem, hogy így meg fogom kapni...
-
szeszilke
csendes tag
Én vasárnap rendeltem meg az x-es laptopot. Hétfőn szóltak, hogy tévesen került ki ebben (heti akció) az akcióban a termék. Eredeti áron tudják biztosítani, de "fájdalom díjul" adnak ajándékba egy 45.000 Ft értékű tabletet. Nálam már nem is próbálkoztak az elfogyott témával. Én még mindig úgy gondolom, hogy ha valamit egy áron meghirdetnek, azt azon az áron kell biztosítaniuk. Nem gondolnám, hogy irreálisan nagy akció volt, ezért nem is feltételeztem, hogy nem valós akció.
-
Probiker
aktív tag
Ez biza full ugyan úgy müködik mint a gépbolt. Itt nálunk van egy bolt ami szinte csak rendelésre hozza az alkatrészeket/kiegészítőket. Raktáron igen kevés cuccot tartanak, viszont amit rendelnek az már másnap meg szokot érkezni (feltéve ugye, hogy volt raktáron nagykerbe/gepboltba/bestbyte-ba)
-
raver
aktív tag
-
MY2K
aktív tag
''Magyarország egyik legnagyobb számítástechnikai disztribútor cége egyedülálló kezdeményezéssel jelent meg a számítástechnikai piacon. Legfontosabb partnercégeit közös márkanév és arculat köré tömörítve új bolthálózatot hozott létre hazánkban. A BestByte célja, hogy minőségi szolgáltatásokat és termékeket kínáljon vásárlóinak.
Az egységes arculat, az akciós termékek, az egységes vizuális elemek teszik egyedivé a jelenleg több mint 200, de folyamatosan bővülő létszámú országos hálózatot. Az egyes üzletek a központi slágertermékek mellett a helyi igényeknek megfelelő kínálatot nyújtják vásárlóiknak. A településükön ismert és elismert számítástechnikai cégek kedvező árakkal és széles termékpalettával, egyedülálló szolgáltatásokkal várják partnereiket. A paletta ebben a szegmensben is széleskörű: részletes termékinformáció a www.bestbyte.hu weboldalon, a vásárló lakóhelyéhez legközelebb eső üzletben juthat a kívánt termékhez. A garanciás ügyintézés is magas színvonalú.
Az alapító a BestByte bolthálózat megteremtésével a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálását, a kedvező áru és magas minőségű termékek egységes keretek között történő forgalmazását tűzte ki céljául.''
Vásárolt már közületek valaki ezen rendszeren keresztül és ha igen milyenek a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest