-
IT café
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz #04230330 #18761 üzenetére
Mangotól ha jól emlékszem farmert még nem rendeltem, de szüvet nadrágot igen. Azok nagyon rossz minőségűek voltak.
Rövidnadrág rendben volt 3k-ért, 4k körül volt galléros póló és pulcsi, azok se olyan nagyon jó minőségüek.
AY-n éri meg kivárni az akciókat. Mondjuk most egy darabig nem lesz szerintem, legalábbis tavaly is nyáron voltak jók, aztán év vége felé nem sok.[ Szerkesztve ]
-
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz #04230330 #18144 üzenetére
Három külön-külön rendelt terméket küldtem vissza egy dobozban. Mivel mindegyikre kérni kell visszaküldést, ezért a GLS-nek három csomagot kellett vinnie, de csak egyet vitt. Semmi probléma nem volt belőle. Néhány napon belül jött az e-mail, hogy megkapták, rá két napra pedig az utalás.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
raven12
senior tag
válasz #04230330 #18082 üzenetére
a túracipőé? ~1 számmal nagyobb kell belőle, mint minden túralábbeliből (lejtőn lefele torlódik a láb, meg sok sétától meg is dagad kicsit).
[https://www.4camping.hu/cikkek/tanacsadas/hogyan-valasszunk-cipot-turazashoz/]
39-es lábra a 40-es tökéletes lett. -
raven12
senior tag
válasz #04230330 #17907 üzenetére
Köszönöm szépen a megosztást, menyasszonyomnak nagyon príma túracipője lett
https://drive.google.com/file/d/1SK3JT8Qo9bnOr9oWVowCTKMeHBH8Zpha/view?usp=sharingIlletve #17980 gossip2: Köszi a New Balance cipőt, az meg nekem lett jó (Fura, hogy 43-44-es a lábam, de ez az NB 574 majdnem kicsi lett 44-esben)
#18016 rahiteh800: Sajnos a Converse meg nagy lett 44-ben de a tippet köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz #04230330 #17897 üzenetére
Én inkább NMD_R1 Primeknit-nek nézem de a lényegen nem változtat.
Ennyi pénzért nagyon jó vétel nyárra. A felső része szellős-nyúlós zokni szerű Primeknit, a középtalp meg boost ami nagyon kényelmes.#17909
szpeti40Elhelyezni nem tudnám, de én régóta veszek tőlük pulcsit, pólót, rövidnadrágot, baseball sapkát. Még egyikben sem csalódtam. Mindegyiknek jó anyaga van és jól is bírják. Asszonyt is egyszer rábeszéltem egy leggingsre ami nagyon bejött neki, azóta rendelt már rengeteg Ellesse ruhát.
Egyébként egy olasz divatmárka, az utóbbi években nagyon elterjedt futball szurkolói körökben, gondolom szintén olaszországból.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Real_Necro
veterán
válasz #04230330 #17261 üzenetére
Egy jól szellőző cipőben oké, de egy utcai bőrben inkább befülled az ember lába szerintem.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest