Új hozzászólás Aktív témák

• voodoo98

addikt

válasz bul07 #1687 üzenetére

Nekem is van hozzáférésem az alfához, játszottam is vele nem keveset, de még nem is túl sokat.
    Viszont amit, bul07 ír az igaz, szóval +1 rá. Sajnos.
    Plusz vélemények:
    - abszolút nem jön át a 2.vh-s hangulat egyelőre. BF1 alpha és beta-ból nekem nagyon átjött az WW1. Olyan mintha modern BF lenne, de 2.vhs fegyverekkel, járművekkel. Az ruhákat nem ismerem fel, mint WW2 egyenruha/ruha. Nyilván a többi pálya más lesz. Egy Berlin-t azért megnéznék!
    - smg-knek iszonyat nagy recoil-ja van, majdnem nagyobb mint BF1-ben
    - nagyon szép, szebb mint a BF1 főleg a távolban látszódik ez, de 8700k 5.0ghz+1080ti-jal mediumon éppen megvan a 120 fps 1440p-ben, ami BF1-ben ultran meg volt (PostProcessing medium, többi ultran)
    - ultran ugrál 75fps és 110-120 fps között, 120-ra van limitálva
    - grafika jó igazából, mediumon úgy néz ki mint BF1 ultrán :D ennek meg is van az ára persze
    - repülőknél (vmi bombázó volt :D), egyet tudtam szórni utána nem találtam az újratöltés helyet
    - nagyon gyorsan elfogy a lőszer mindenből, nagyon kell egymásnak dobálni a cuccokat életet és lőszert is
    - vhogy lassabb az egész BF1-hez képest, az animok, a fegyver felemelés minden, nyilván alfa és szokatlan nekem
    - Kar98k sokszor 55-t (!) sebez csak távolabbra, az majdnem felér a BF1 medic RSC-vel, ahol két lövés elég
    - nincs spotolás, nem látni semmit a pályán emiatt, rohangálni/rambózni nem nagyon lehet, mert azonnal leszednek vagy kar-ral vagy gewehr-el.
    - ha beleülök vmi (stationary, stb.), azonnal jön hitelés/kill
    - nagyon szokatlan az egész, az elején estem kelltem, de néhány óra után fel lehet venni a ritmust
    - egyáltalán nem BF1-es (grafika persze hajaz rá) az atmoszférája, inkább mondanám BFBC2/BF4-nek (bár BF1-en kívül nem játszottam túl sokat egyik BF-el sem, de úgy érzésre ezt mondám), ezt nem úgy írom, mint baj
    - sokat sniperkedni nem lehet, talán 10 vagy 20 lőszer van a kar98k-ban
    - Grand operationt egyelőre nem értem, mert megvédtünk 4-ből 2-t és kiírja, h lost vagy azt, h draw
    - CQ ticket számolás a régi, nem BF1-es (ez nekem ugye új, de igazából mindegy), át kell szoknom
    - hangok jók
    - vannak animok bugok, van, h a fegyvert belülről nézem revive után, de ez normális, ez alfa
    - haldoklás nagyon hosszú, de ezt írta bul07 is
    - nagyon keveset járműveztem, így arról túl sokat nem tudok mondani
    - egyszer próbáltam V1-et lehívni, nem csinált semmit, vagy nem vettem észre
    - medic review anim nem vészes, de 3 mp-be így is beletelik, ha nem 4-be. BF1-ben ugy ez kb. 0.5mp lehet

egyelőre ennyi jut eszembe, ha van kérdés/kérés, akkor jöhet!

[ Szerkesztve ]

Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters

Új hozzászólás Aktív témák