Új hozzászólás Aktív témák

  • bucketb0b

    őstag

    válasz mackosajt #67382 üzenetére

    Ne már, hogy ilyen példát hozol fel :D
    Az a nő akit inzultálnak, de továbbra is ott marad az már nem nemi erőszak, ha van szabad választása elhagyni a helyet ;)
    Ez a beszélgetés amúgy sem vezet sehova. Azok a játékosok akik nem tudnak játszani elvárják azt, hogy ne lőjék le őket vagy siránkoznak, hogy ezek jobbak. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy megtanuljon játszani. Ebben a játékban amúgy sincsenek kirívóan hűde nagy hatalmas playerek. Akarat mindent megold, de egyszerűbb sírni, hogy jaj már megint egy nolifer köcsög. Ne is indítsa el a játékot ha már retteg attól, mert valaki jobb lesz nála. Velem is fordult elő nem egyszer, hogy sokkal jobb ellenfelem volt és még sem léptem ki, játszottam tovább. Ennyi. Hatalmas feladat lenne nem feladni hanem egyből siránkozni.

    (#67383) =HG=: akkor ki a kd fapper? Az aki lő egy 40-0t és büszke rá vagy pedig az aki 5-24ben van, de neki szar az élmény.. Ha jó a kör jó, ha nem akkor nem. Akit a kd elszomorít a kör végén és ebből szűri le a játékélményt az a kd fapper meg a kocka nem az aki lő egy jobbat, de hidegen hagyja, hogy az most 40-0 vagy 40-10.. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák