-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
válasz
lofagi #19026 üzenetére
Megkérnélek hogy ne személyeskedj, én egy szóval nem mondtam rád hogy cheater vagy.Viszont itt a fórumon én is állíthatom azt hogy 150 centis bantu nigger nő vagyok, és amíg nincs ellene bizonyíték ti el is hiszitek ezt nekem.Szóval én megértem hogy veled ki lett tolva, de amíg nincs bizonyítva hogy jogszerűtlenül lettetek bannolva addig azt mondhattok amit akartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Vicces képek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest