Aktív témák
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
ma beejtőernyőztem egy sniper fészek mögé, 4 késelés és 2 M9Supp. kill
voltak még ott a közelben, de vége lett a körnek
-
Socket A
aktív tag
hali
azt irja az originh joining server miközben a bf3 exe fut de az ikont nem látom
persze a gép fújja a hőt ezerrel kifele és már nagyon unom
kössz a helpet! -
nanorambo
őstag
Jaja. Ebbe el lehet mélyedni
No azt a kameraállást, hogy csináltad?Szerk.:
LOL az igen.
Kösz! -
SkyS1gn
félisten
ja, szép, nyugtat, bútiful
jobban szeretem mint a kemény dubstepre összehantázott fragvideókatnanorambo konzolparancssal eltünteted a HUD-ot, support class, egyszerre ugrasz neki egy saroknak és közben dobod az ammo csomagot akkor ha jól csinálod eltűnik a fegyver, a futás, hasalás animáció... csak egy kamerád lesz
-
SkyS1gn
félisten
válasz
XP NINJA #12284 üzenetére
de most ez load vagy idle alatt? mert én azthittem idle...
Gulf of Oman Cinematic videóm
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nekem game közben 70°C-ra ment fel a VGA hője,és 100% terheltség alatt.
-
TXT
őstag
Tudnátok segíteni? Elnézést előre is, ha lett volna már szó róla, én nem találtam kifejezetten erről semmit.
Két különböző gépen akarom használni a BF3-at, (természetesen nem egy időben).
Az asztali gépemen fullHD-ben, max felbontáson mindent maxra húzva tudom használni a játékot, de a laptopomon valószínűleg jóval lejjebb kell majd vennem ezt.
A kérdésem az lenne mielőtt feltelepítem a game-t a laptopra is, hogy a felhőszinkronizációval a beállítások is mentésre kerülnek és minden alkalommal újra be kell majd állítanom attól függően, hogy melyik gépen akarok épp játszom, vagy csupán a játék aktuális állása és mentései kerülnek elmentésre?Előre is köszi a segítő válaszokat!
-
nanorambo
őstag
válasz
XP NINJA #12277 üzenetére
Nekem vót má' 65 fok is a HD6950 -em, pedig ez nem is referenciás, hanem duplaventis. A procihűtő a jó, bf3+a benti 34fok= a helikopterek megirigyelnék
(#12281) Cris99:
Az 58 fok teljesen jó ilyen időben. Anno a 8800 as geforceom volt 78-80 (!) fokos nyári crysisozás alatt. -
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #12261 üzenetére
Shadowra át lehet állítani az újat is
-
Laraxior
titán
válasz
Kassadin #12276 üzenetére
Pedig lehet egyedül is olyat tenni, hogy megnyerjétek a meccset. Konkrétan Métron ha ügyes vagy eljutsz oda ahova kell, rád is spawnolnak, akkor bizony könnyen fordulhat a buli
főleg az indulásra kell odafigyelni, nem szabad megállni sem az "A" és sem a "C" pontnál, attól függ honnan indulsz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Kassadin #12270 üzenetére
Na ja,az autobalance arra jó csak,hogy az ember bárhová megy,tuti szopó legyen az első köre,mert a vesztesek úgyis kilépnek,és a noobok nem csak rapekor menekülnek,hanem akkor is,ha éppcsak bukó lett a meccs.
Egyébként a W/L-nek pont emiatt nincs sok értelme,mezei magányos usernél meg pláne nem.Én is egyedül tolom,amióta az eszemet tudom,1 környékén van,egyedül nem váltom meg a világot,de le se rontom a csapatot.Viszont aki meg mindig TS-el,haverokkal tolja,az könnyen lehet akár núb is,de jó W/L-el,akár maga sokat hozzá nem is téve az eredményhez.
Egyébként pl.én Metrón még DIREKT át is állok azokhoz,akit rapelnek épp...mert hiába szopi a kör,1.kell kihívás,mert rapelni már könnyű,2.eszméletlen nagy multikilleket lehet fogni a noobokon,amikor önteleten figyelmetlenek,így a bukó meccs,ha nem is fordul meg,de vagy kitörünk,vagy legalább rommá lőjük a rapelőket...Avagy csak épp beállok olyankor sniperezgetni.Máskor úgyse tolom azzal,legalább olyankor megvan 5-10-20+ kill,az ellen bénaságától és a tickettől függően azzal is. -
hopehu
tag
Sziasztok
Felraktam a BF 3-at (hurrááá, jobb későn, mint soha), de a punkbuster szarakodik, nem indítja el a játékot. Tudtok vmi megoldást rá?
Köszi előre is, üdv -
XP NINJA
őstag
ilyen melegben nem lehet +-os statot csinálni
-
Gippo
senior tag
válasz
pilu85 #12260 üzenetére
Ha gyors melléfutsz, és oldalról nyomod, akkor lehet(animációs lesz akkor). Tehát kicsit trükkös, ahogy nemrég is írtam : rá kell érezni. Egyébként meg 2 késelés elölről :/ Hát az "animációs" késelést érdemes az olyan helyekre meghagyni, ahol nincs más, vagy épp nem látnak.
Más téma: Tegnap írtam, hogy volt egy hacker az egyik szerveren. PB-s szerver... lencsevégre kaptam
Érdemes nézni a jobb felső sarokban a killt, plusz a K/D-t
Amúgy a videó segítségével tudom reportolni?
-
-
Gippo
senior tag
Visszatérve arra a problémára, hogy a kés marad a kézben késelés után - teszteltem és tényleg akkor marad, ha hosszabban nyomja valaki a késelés gombot... Nagyon idegesítő tud lenni, kár hogy nem kapcsolható ki ez a "funkció"
(Winne kollégával beszéltem asszem ezt.)
-
SkyS1gn
félisten
készül a gulf of oman videóm
-
TTomax
félisten
válasz
v!ct0y #12220 üzenetére
Igen 70 átlag... de nem 70 minimum....
Én lowon játszok,csak mesh ultra..láttam már 80fps-t is,söt alatta is...meg láttam már 240-et is,és nem az eget néztem...igaz alapon van a vga,de ha beállítanám oda ahová a kolléga írta nekem is lemenne a minimum 70fps körülire lehet alá is...pl metron,de akár az új mappokon is..továbbra is tamáskodnék.. -
Def26
félisten
válasz
F_Zolee #12242 üzenetére
Mert előtte Caspian volt. Utána jött ez a pálya, ilyenkor úgy vagyok vele, hogy nyomom egy kicsit, de sose jön be a pálya. Máskor meg szerintem semmivel sem lépek le többször vagy kevesebbszer mint Te. Egyszerűen ha itthon vagyok, akkor hol szól az asszony, hol ez hol az miatt kel elmennem a géptől pár percre.
Épp ezt beszéltük, hogy ezért nem vagyunk klánban.
-
norbi2010
őstag
Am ez kicsit túl nyomta a score-ját
-
Algotis
addikt
Nektek mennyi a Score/Min ?
-
v!ct0y
veterán
Holnap Szoldzser Ápgréd pupákok
(magyarosítunk
)
-
Def26
félisten
Már annyira unom...
sok hülye kezdő admin, azért mert 2-3x leszedem tankal a heliből mert ő béna, még nem jelenti azt, hogy csalok.
-
XP NINJA
őstag
válasz
- = Zk = - #12216 üzenetére
Hát ezaz
kiizzad az egér a kezemből
-
Livius
őstag
Battlefield 3 Infantry Magyar Kupa
A jelentkezés elindúlt! -
Gippo
senior tag
Pont az imént botlottam bele egybe. Csatlakoztam, de akkor már üvöltöttek hogy valaki rúgja ki. 54-0 statja volt, kb pár golyóval ölt
Nem volt votekick, se admin.
-
TTomax
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #12206 üzenetére
Az 54 fps....
Viccet félretéve,ááá nem is volt csiter a szerón... -
Gippo
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #12208 üzenetére
Ahogy a linkre kattintok, visszadob a főkönyvtárba/galériába ([link])
ÁÁÁ Új trükk
Ziba Tower C-nél, illetve C felett tetőn, ahol az üvegtetőn le lehet ugrani.... C4-et kell ledobálni és 2-3 kill, ha sokan vannak
Jót mókáztam az imént
-
Dexter-2000
őstag
de azzal hogyan lehet ölni?
1 játékot ismertem ahol az ammo box ölt az pedig a far cry 2 -
Gippo
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #12206 üzenetére
Meg kellett keresnem a képet a linkben található szám alapján és a kép címében is benne volt a hiba... Ammo Box
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kíváncsi vagyok ki jön rá.
-
XP NINJA
őstag
Spas + rifle scope + slug. Probáltátok már HC szervereken?
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest