- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torocsik2021
újonc
Üdv!
Nagyon nem stimmel itt valami mostanában a Banggood körül kicsit számolgattam . Csak itt a környezetemben 4 telefon rendelés nem érkezett meg Luxemburg Post nyomkövetési számmal Luxembourg D LOGISTICS, Electronic Notification of Shipment Received sornál megállt a nyomkövetés. Na már most én okt 20 -án kifizettem a telefon árát , a postaköltséget és a biztosítást mondjuk 40 e ft. használták a pénzemet 2 hónapig csak havi 1% kamatos befektetésre is és 1000 emberre számolva 800.000ft tiszta pénz és ez csak 1000 ember világviszonylatban nem tudom mennyi rendelésük van de gondolom nem kevés és itt nem kisebb nagyobb üzletekből rendelsz mint az Aliexpressen. Az Ali-n 130 rendelésből 130 jött meg itt meg 1 rendelésből nulla. Persze a pénzt vissza küldik 2 hónap után szállítási és biztosítási díj nélkül ráadásul az is marad náluk. Lehet nincs igazam de elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest