Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
laca891 #37332 üzenetére
Szerintem kéne. De ezt honnan tudom meg egy laptop esetében?
Ennél a laptopnál már alapból a számozásnál elvesztem (l500 van core 2 duokkal is, és i330m-el is).
A chipset szerintem támotaja, de össze kell tennem hozzá, hogy leellenőrizzem mi is van benne.Az alaplapra NSWAA 1.6 bios matrica van téve (és én is 1.6-os bios-ra emlékszem), illetve még egy u22 8 a88 van alatta.
-
SKyle
tag
válasz
laca891 #36148 üzenetére
Laca, Papooo
Köszi a gyors választ!
Laca: ahogy Papo irta a W7 serialom érvénytelen lett az upgrade során, szóval akkor milyen serial-t adjak meg W10 telepítéskor? Vagy ne adjak meg?
Ha jól tudom (amúgy a lányomé a laptop) nem MS userrel (Outlook, Hotmail) volt használva a laptop, hanem helyi bejelentkezéssel (Gmail cím)... -
Penguin95
senior tag
válasz
laca891 #35535 üzenetére
Én nem ajánlom a Conductonaut-ot, ha nem használtál még korábban hasonló pasztát. Ez ugyanis kb. folyékony fém, amiből ha csak egy csepp rossz helyre kerül, zárlatot okozhat. Rossz helyre pedig könnyen eljut, mivel nagyon könnyű túl sokat felvinni egyszerre, és emellett még nagyon híg is. Továbbá nem mindegy, milyen fémmel érintkezik, mivel az alumíniummal például nem bánik jól, réz esetén viszont használható. Hőfokot tekintve ugyan nagyon sokat tud segíteni (5-25 fok, attól függően, min használod), de annyi nehézséggel jár együtt, hogy én nem szoktam javasolni. Az MX-4 egy teljesen jó paszta, szerintem maradj annál. Ha pedig mégis szeretnél egy kicsit jobbat, akkor Thermal Grizzly-ből a Hydronaut-ot tudom ajánlani. Évek óta ezt használom laptopokhoz, asztali gépekhez, és nekem nagyon bevált. Van még az eggyel jobb Kryonaut is, de azt kicsit nehezebb kezelni, és drágább is, cserébe kicsit jobb csak hőelvezetésben.
-
SP4C3
veterán
-
dugo_
veterán
válasz
laca891 #34058 üzenetére
Igazából ennyi pénzért sem éri meg, sőt.
Tuti nem magyar garanciás (bár egy Telemax-szal mennyivel lenne előrébb az ember?
), nemzetközi bill van ráírva, szóval valahonnan Európából van összekummantva ilyen-olyan okos úton.
Lehet a románokhoz küldözgetni garival, aztán vagy megjavítják Bukarest-alsón egy zugszervizben vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest