Hirdetés
Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy ZTE Bladem, meg egy SE C702m. Át szeretnék menteni mindent a Blade-re (mindent amit lehet: naptár, kontaktok, SMSek, zenék, képek stb).
A normál fájlokkal nem lesz probléma, simán lementem és átrakom, főleg az első 3ra lennék kíváncsi, hogyan tudom megcsinálni. Kontaktokat megpróbáltom BTon elküldeni (próba cseresznye), de nagy meglepetésre a Blade nem fogadta el
Van valami jó kis program, amivel régen ezeket mind lementettem (talán a SE PC suite volt az, már nem emlékszem)... Ezt kellene felkeresnem, és egy másikat (melyiket?) a Blade-hez, vagy van olyan program, ami egyben megoldja a portolást?Remélem egyáltalán van lehetséges út !
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest