Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz Bengio #133904 üzenetére
Szerintem egy próbát megér az SSD + 4Gb ram vásárlása ha csak netezik rajta.
Ez az SSD bőven jó lenne neki, nem kell csúcsot venni abba a gépbe/felhasználásra.
Aprón pedig nézel azonos márka és sebességű DDR3 4Gb modult,
olyan eladótól aki megbízható és garit vállal rá. 4e Ft/db áron mennek.
Szóval 15-ből megvan a fejlesztés.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Üdv az uraknak!
Kérdésem az alábbi lenne:
Egy weboldal egy adott kapjátok ki lehet deríteni mikor készült?
Tehát nem a domain kora érdekelne, hanem egy adott lap az oldalon
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz King Unique #131445 üzenetére
Köszönöm a választ, időközben nekiálltam az Easeus-al,
ha nem sikerülne akkor próbát teszek az általad ajánlott Macriummal.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Lenne egy régi laptop amin még Win7 fut és csak autós diagra van használva fényévente 1x.
Kaptam egy nagyobb vinyót amit beletennék, ha ezt meg lehetne oldani valamiféle klónozással, mert nincs kedvem mindent újratelepíteni.
Van asztali Pc-m meg USB-SATA adapterem is, kérdés az, hogy milyen programmal lehet ezt megoldani ha meglehet?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz SP4C3 #124503 üzenetére
Nálam a win10 8 perc alatt fent van, mértem. (USB-ről SSD-re telepítés)
Utána még a driverek + progik max 1-1.5 óra, de abban már tényleg minden benne van.
És akkor mindennek friss tiszta drivere van, meg a progik is frissek stb.
Szerintem megéri.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nekem hasonló konfig, de gyengébb VGA-val és több/gyorsabb RAM-mal nagyobb FPS-eket produkál.
Szerintem a RAM sebességen kívül más gond is lesz, lehet az UEFI-ben valami nem jól van beállítva.
Ryzen topicba nézz át ott lehet egyből megmondja valaki mi a gond.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
SP4C3, zolee001, inferno köszi, próbálkozok!
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Van lehetőség valahogy komplett internetes oldal letöltésére?
Egy katalógusról lenne szó ami online felület, talán javascript?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz kutga #123615 üzenetére
HA NAS-t akarsz ami egyben torrentszerver is akkor valami integrált ITX-be gondolkodj.
Xpenologyt(Synology DSM) futtatva, olyan kiforrott felülete és szolgáltatási vannak aminek nem igazán ér semmi a közelébe ilyen célra.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Egy régi gépen frissíten akartam a comodo tűzfalat.
Kérte az újraindítást, ujraindításkor pedig ismét újraindítást kér.
Hova tesz ilyenkor ideiglenes fileokat amiket törölni kell, hogy ez megszünjön?
Vagy mi a megoldás?Előre is köszi! Üdv!
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valki olyannal, hogy az egér gombja mintha kihagyna?
SZóval nyomva szeretném tartani a bal gombot, hogy kijelöljek több dolgot és amikor húzom, hogy nagyobb területet jelöljön ki megakad és olyat csinál, mintha elengedtem volna a gombot.Lehet ez valami szoftveres hiba? Vagy kezd meghalni az egérben a mikrokapcsoló?
(Az a fura, hogy a kattintásokat mindíg jól érzékeli)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest