Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz dugo_ #118840 üzenetére
Én elsőnek arra gyanakodnék, hogy a driver még tiszta bug a 1660-hoz... Ha előtte nem volt ilyen problémája, akkor valószínűleg a driver még 0 Forintot nem ér hiába telepíti hozzá a drivert.
Vagy még arra is lehet gondolni, hogy nem a legújabb drivert rakta fel hozzá."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
batman.
senior tag
válasz dugo_ #114911 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled, de majd jön az ecsetes, biciklipumpás társaság és lehurrognak, hogy egyszer próbálták kompresszorral, de tiszta olaj lett a gép belseje, míg az ő módszerük szerint patika állapotba lehet hozni a gépet, és még a steril szobát sem kell elhagyni hozzá.
A statikus feszültségtől ments meg uram minket!Kompresszorom: (#114561) batman.
[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
SP4C3
veterán
-
törölt tag
válasz dugo_ #112052 üzenetére
Meghibásodás esetén. A pixelhibát a legtöbb gyártó egyáltalán nem tekinti meghibásodásnak. Mindegyiknél le van írva, hogy mennyi az a pixelhiba, ami még számukra belefér. Ha annál kisebb a probléma, akkor nem köteles cserélni.
Az más kérdés, hogy a legtöbb bolt cseréli. Hogy aztán a gyártó felé ezt hogyan intézik, az már megint másik kérdés. De a gyártó nem fog emiatt nekik új példányt küldeni puszira.
-
csabili74
aktív tag
válasz dugo_ #110975 üzenetére
Nem, még a Gigabyte GA Z97N -t próbálgatom. Eddig jutottam:
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ji7oAtsCSWMA power és reset gomb egyszerre lenyomva, utánna van kép, ha minimális is, egy nyil jelenik meg, vagyis az egér jele, mozog is, de ujra indul.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Senquist
tag
válasz dugo_ #110674 üzenetére
Februárban majd rendelek egy VGat akkor, amilyen ajánlottál!
COOLERMASTER Elite Knight 350 házat néztem ki, ezt leadnám rendelésbe.
A kérdésem csupán az volna, hogy az alaplapomon 4db sata csatlakozó van, amiből 1 DVd 3 pedig Vinyora megy.
De szeretnék bele tenni egy 4. vinyot!
Kérdés az hogy a tápom elbírja e majd ill. az alaplapom, hogy nem e fog esetleg leállni vagy vmi más probléma?Ill. a kivitelezést hogy tudnám megoldani?
Vegyek egy olyan sata csatlakozó fejet ami 2 kábellel indul el osztóként és úgy kössem be a vinyot, vagy ink. kártyát kéne vennem? csak az meg kérdés hogy van e egyáltalán neki hely, vagy van e vmi amit tudnál ajánlani?
Most is csatlakoztatva van a 4. vinyo de a pc ház tetején van egy kis fém házzal, ami 220V ról megy, és a pc be pendrájvon megy be...."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
Senquist
tag
válasz dugo_ #110670 üzenetére
Contract wars -al játszom és azt lassítja néha, ahhoz vennék új VGA kártyát!
Azt csak azért néztem ki mert nagyobb a ventilátorja, gondoltam attól jobb lesz a hűtése
Az a baj hogy fogalmam sincs h mi az az ATX vagy a hasonló kódszerű jelölések, a gépháznál is csak a cm -es adatokat értem csupán ami oda van írva azt már javában nem értem.
A jelenlegi alaplapomat megtartanám és bele új Vga kártyát és persze a ház is jó legyen.
A DDR3 és 5 között van olyan különbség ami maitt nem tudnám rátenni az alaplapomra?..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
Nunder
őstag
válasz dugo_ #110619 üzenetére
Ahh, féltem én hogy a HDD lesz a bottleneck, mert hiába a jó Sequential ha a Random meg kevés. SSD-re nem igazán akarok, de értem a logikádat, valószínűleg azzal nem lenne ilyen gond. Akkor innentől kezdve lehet barátkozni az SSD-s játéktelepítés gondolatával...
Nem lehet mondjuk a Win alatt trükközni valahogy, hogy cache-elje el jobban a letöltött cumót vagy valami? Max Routerben adok neki egy bandwidth korlátot.
Vagy addig míg letöltés megy nem használom a gépet. Elfogadható ár a gyors telepítésért cserébe.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
spiritex
veterán
válasz dugo_ #109657 üzenetére
Köszönöm a szakszerű magyarázatot és hogy megnyugtattál, hogy ne bánkódjak! Tényleg nem voltam tisztában ezekkel az infókkal és tényekkel, és most már örülök, hogy megspórolt a sors nekem 50e-et!
Szerk.:
Erről kérhetnék véleményt, hogy megér-e 80 rongyot?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz dugo_ #109027 üzenetére
És SP4C3:
Töröltem az IconCache.db-t, újraindítottam, semmi.
Próbáltam a cikkben javasolt megoldást is (nyilván közben a hds nem futott, az automatikus indulás elől a pipát kivettem)
Kikapcsoltam az ikon módosítást a hds-ben, de ugyanúgy elrontja, ha elindítom.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest