Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
válasz Slyer #142122 üzenetére
Szia nekem alaplapommal volt ez valszeg zárlatos lett valahogy a lapom és csak az egyik slot volt jó.
Mondom előbb tudtam használni random újraindulgatott most meg semmi.
Minden slotból kiszedtem és csak egybe tettem bele.
Általában vagy szerintem az a jó ha 2 memória van benne ami maximális mennyiségű de a támogatott lap gyártó oldalán maximális frekvenciás,de nem oc-s.
3 slot rossz lett 1 db szélső maradt jónak.
Van amikor vírus fertőzés okoz ilyet,
van amikor túlmelegszik akár cpu újrapasztázása segíthet,
van amikor zárlatos lesz valamelyik alkatrész.
Nem érdemes hozzányúlni eszközzel ha nem értesz hozzá feszültség mérő stb nehogy kárt tegyél benne. DrVGA és Dominik műhelyét szoktam nézni youtube-on ők biztos értenek hozzá.
Nekem ez okozta a problémát.
Lent leírtam hogy jártam.Lapot nem tudtam megvenni a sráctól innen phról mert nem adta el,számítógépet szintén nem tudtam venni,se telefont amit kinéztem mert utánvéttel nem küldi el. Most meg egy kerékpáros dologba szaladtam bele
"Szia posta van ha igen úgy mennyibe kerül?Utánvéttel szeretném megvásárolni.
Szia, nem tudom. Ekkora terméket még nem postáztam.Megvenném...Hova valósi vagy?
Kispest...19 kerület3-5000-ft között lehet az ára neki...
Szia a GLS házhoz szállítást igényeltem téged fognak értesíteni ennek megfelelően elkészíted és elmennek érte és elhozzák nekem a 4000-ft szállítást kifizetem nekik ha neked is megfelel?Itt az oldalon lehetett igényelni.üdv.
Itt a te hirdetésednél lehetett igényelni:
Házhozszállítással kérem
Bruttó 3 990 Ft-értOk, de azért elég használt állapotú.
Tegnap, 06:43 Szabad róla több képet kérni,ott ahol mondja hogy használt állapotú?
Persze, de elképzelhető, hogy lesz rá kp-s vásárlóm.
Szia mikor küldöd a képeket?
Itt döntöttem el szia:
Persze, de elképzelhető, hogy lesz rá kp-s vásárlóm.Rendben szia."Jó fajta kerékpár de aki nem akarja eladni a holmiját azzal nem érdemes foglalkozni,biztos jókat is ki lehet fogni akár itt ph-n de érdemes vigyázni.
Vigyázz a személyes adataidra!Légy óvatos, ha megadtad valakinek az e-mail címed! Ne adj meg bankkártya vagy egyéb banki adatokat e-mailen vagy SMS-en keresztül kapott linken, mert visszaélhetnek vele! Szállítási szolgáltatáshoz SOHA nincs szükség az e-mail címed megadására.
Videót nem linkelem be de megvan amikor a bank oldalát lemásolták a gyerek felment ügyintézésre és megadta az adatait,de a rendőrség nem tud vele mit kezdeni 3 millió forintról volt szó,a másik a terhes nő volt az ő pénzével se tudtak mit kezdeni.
Majd egy másik riportban egy 500 milliós kriptovaluta üzletet göngyölítettek fel itt már volt tetten érés.Ezt érdekesség képen szerettem volna leírni valahogy nem értem a dolgot,vagy a kis pénzzel nem foglalkoznak.Amikor mondták a miniszter embernek nincsen megtakarítása 0 forintja van,most meg annyi lett a havi fizetése mint én nekem a 6 évi megtakarításom ez is érdekes furán működik ez az ország az biztos és nem a kis emberek érdekeit képviselik sehol sem.
A példákból is látszik. -
Borisz76
veterán
válasz Slyer #142119 üzenetére
Régi VGA pontos tipusa ?
Új VGA pontos tipusa ?
Tápegység pontos tipusa , teljesítménye ?Mert lehet, hogy az új VGA többet fogyaszt mint a régi és a táp nem bírja.....ezért indulgat újra.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Marci112233
addikt
válasz Slyer #117472 üzenetére
A legújabb Firefox ha jól tudom ugyanúgy nem megy XP-vel csak 7-től felfelé.
Viszont visszakerestem a gépen régebbi telepítőjét. Kettőt találtam, de nem tudom működnek-e vagy sem, de feldobtam data-ra ahonnan leszedheted megnézni megy-e.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
King Unique
titán
válasz Slyer #117142 üzenetére
Itt az is kérdés, hogy 2,5" / 3,5" külső HDD-ről van-e szó? Ha az előbbi, akkor azoknál nem szerencsés a túl hosszú kábel, mert tápellátási és adatkapcsolati problémákat okozhat. De jó esetben az 1-1,5 méteres még beleférhet, illetve használtam már 1,8 méteres hosszabbítót is asztali PC hátlapi portjába dugva. Viszont hosszabbat nem nagyon javasolt 2,5"-os külső merevlemezekhez, sőt lehetőleg inkább rövidebbet. Gyárilag is nem véletlenül mellékelnek általában nyúlfarknyi kábeleket az ilyenekhez. Ha 3,5"-os, akkor viszont nem téma ez. De attól még természetesen számíthat a kábel minősége (érintkezők, árnyékolás). USB 3.0-nál amúgy hivatalosan 3 méter a javasolt max. kábelhossz, afelett jelentősen gyengülhet a jelerősség és adatkapcsolati problémák jelentkezhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Slyer #117142 üzenetére
Egy HUB-ot akarnál? Amúgy megoldható csak túl hosszú ne legyen 1-2m még megfelelő. Annál ne legyen hosszabb. Nekem is így van megoldva. Igaz kicsit fapados de elég, tehát van egy külső HDD-m ami nek a kábele általában a tévé alatti Asus o play mini media lejátszóba van dugva és arról nézek filmet de mivel a tévé mellett van kb. 1 méterre a PC amikor másolni akarok rá filmet akkor csak kihúzom és átdugom.
Tervezek venni egy USB átkapcsoló-t tehát ezután nem kell ki be dugdosni. A HDD-ből megy egy USB kábel az átkapcsolóba onnan egy kábel a media lejáttszóba és egy másik kábel a gépbe és ha filmet akarok nézni akkor átkapcsolom a media playerre és az hasznlja a HDD-t ha pedig filmet akarok rá másolni akkor pedig átkapcsolom a gép felé lévő kábelre és adatot mozgatok.
Nem egy NAS vagy LAN megoldás de olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Slyer #113986 üzenetére
Az arukeresőn érdemes nézegetni. Egér és billentyűhöz elég az usb-s áramellátás de ha te még egy fülest és egy kontrollert is rá akarsz tenni inkább vásárolj külső táposat.
-
veterán
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer\Speciális rendszerbeállítások
Speciális fül, Teljesítmény menüpont --> Beállítások --> Vizuális hatások --> Ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közben.
De nem tudtam, h ez Win10-ben alapból ki van kapcsolva.
szerk:
Na, megelőztek.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
haromegesz14
aktív tag
Start > Számítógép jobb katt > Tulajdonságok > Speciális rendszerbeállítások > (Speciális fül) Teljesítmény résznél beállítások > vizuális hatások fül alatt nézd meg, hogy be van-e pipálva a következő: "Ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közben"
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
nyunyu
félisten
hogy lehet *flac kiterjesztésű zenét kazettás magnóra "konvertálni"?
Megfelelo kabellel osszekotod a hangkartya kimenetet a magno bemenetevel.
Ha feher+piros RCA bemenet van a magnon, akkor boltban tudsz venni keszen minijack-2xRCA kabelt.
Ha nagyon regi az eszkoz, es DIN5 van rajta, akkor hazilag kell gyartani a kabelt hozza.
Minijack hegye megy a DIN5 1-es labara, gyuru az negyesre, tove meg a kettesre.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
McDog
aktív tag
http://www.computerek.hu/ -n is megkérdezheted, régebben volt náluk néha külön kijelző, meg mikor ez, mikor az. Mostanában nem voltam náluk.
-
wmati
addikt
Hardverapron eladod az nem jó ? Ezt a boltot nézd meg szerintem www.pcbonto.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest