Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Erre nehéz válaszolni...én féket vettem így..bringához...nemvolt olcsó...közel 120ról beszélünk..igen ezer...
Jött a telefon hívás és az email h a pénzel mivan mert nemkapta meg..erre amikor közöltem vele h bocsi de csak úgy adják át a csomagot h alá is írom..visszavett a figura..még 1napig erősködött h még1x küldjem a pénz utalva...átküldtem az átvételi jegyet mail-en bescannelve neki ami igazolja....azóta nemjelentkezett, vajon miértTehát ez esetben csak a te jóhiszeműségeden múlik h átverés vagy tényleg nemért oda az összeg/csomag.
Lehet ez esetben a postán kallódott el..ottis utánna kéne kérdezni csomagszám van....[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
spiritex
veterán
Az a helyzet, hogy akiktől eddig én vásároltam itt az aprón, azok mind azt mondták, hogy ha annak ellenére sem kapnám meg a küldeményt, hogy Ajánlva adták fel, akkor az az ő buktájuk.
(#55020) luimapeiz
Az MPL az mivel jobb a sima postai feladásnál, amit ajánlva ad fel az ember?[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
MaxxDamage
félisten
Jogi ügyekben nem tudom mi a teendő, de ha belegondolunk, éld bele magad abba a helyzetbe, hogy kifizetsz valamit és nem kapod meg akkor te is a pénzed kérnéd vissza (szerintem) , a másik dolog hogy a feladó csak simán feladta , néha előfordul, hogy sima levélként került feladásra így visszanézni / lekérdezni se lehet sehol, hogy átvették -e mert azt csak a postaládába dobják be csengetés nélkül
Magyarul, vagy átvertek, vagy tényleg nem kapta be , ez a 2 lehetőség van
(legközelebb tudasd a vevővel, hogy csak "ajánlott" -ként adod fel amit venni akar)vagy
GTR vaterafutár (kedvezőbb mint MPL...)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest