Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Zsebröfi
tag
válasz #65675776 #15323 üzenetére
Sztem nincs stream váltó fent
divx playerrrel megpróbáltam és ott rendesen lehet váltani, media player meg szar
köszi a választHa sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
A köv. a problémám:
Mostanában egy olyan probléma jött elő, hogy ha egy avi több hangsávot tartalmaz, akkor a media player ( meg minden más) csak az angol hangsávot hajlandó lejátszani. Vajon mi a rossebért? Audio beállításoknál megadom, hogy alapértelmezett a magyar legyen, de csak nem akarja megérteni. Vajon mi lehet?Üdv.
ZsebröfiHa sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
Zsebröfi
tag
válasz tupacamaru #1796 üzenetére
Szia!
Én is arra gondoltam, hogy nem kell semmi extrát beállítani, mert a modem elintéz mindet és a router csak osztja a netet. Viszon a DHCP-re nem emléxem, hogy hogy volt Nem az enyém a gép amit be kell állítanom, majd délután tudom újra megnézni mi lehet vele. Olyasmi nem lehet, hogy nem lehet osztani a netet?Bár én úgy gondolom, hogy a modem nem érzékeli, hogy én routerre kötöttem és nem engedi tovább osztani. (mert ugye az előfizetés egy gépre vonatkozik csak)
Tele van már a tököm ezzel a hülye szolgáltatóval, invitellel nem volt gond, router rá PPPoE beállítva oszt jóóóvan, azóta is tökéletesen megy. Én naivan azt hittem itt is csak annyi lesz a dolog, hogy összekötöm és kész. XP meg Vista mindent elintéz magától és én csak élvezem, hogy dícsérnek milyen ügyi vagyok Na de persze nem
Valami egyéb ötlet? Esetleg valaki ezzel a szolgáltatóval (netcom) boldogult?
Köszönöm szépen a gyors reagálást!
Üdv!Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Köv a kérdésem:
D-link 524-es wifi router + netcom szolgáltató (kábelnet) és motorola 5100i modemet kellene összehangolni. Bekötés,modemből WAN portba, onnan be a gépbe és majd egy laptop a wifin. Bekötés szerintem oké, de nincs net. 192.168.0.1-en router beállítások, de nem igazán tudom, hogy ennél a szolgáltatónál mit kell beállítani. PPoPe vagy mi kell vagy fix IP-s? Ha csak a modem van bekötve akkor persze van net,de annak a beállításainál sem látom, hogy hogy csatlakozik vagy hogy mit használ.
Ötletek?
Sürgős helpHa sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest