Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz kovacsroli #48598 üzenetére
Próbáld meg a hangfalat egy másik konnektorba dugni!
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
kovacsroli
senior tag
válasz pincehely #48597 üzenetére
Akkor újra:
A minap vettem egy 2.0-ás hangfalat, mivel a régi már vacakoskodott. Be is dugtam a gép hátulján lévő jackba, bekapcsoltam és búgott, ezért visszavittem. Na mármost hoztam helyette egy teljesen más típust, eztis ugyanoda bedugtam, ugyanúgy súg, gondoltam nem a hangfal a hülye hanem én. Nagyon hangosan búgott ezért állítgattam össze vissza, találtam egy pontot ahol elég halk, most úgy van. A hangfal dugója mellett egyből a mikrofon van bedugva, ezt kihúztam, így is búg. Bedugtam a hangszórót mp3-ba úgy nem búgott. Továbbá ha a fülest beledugom a hangfalba akkor az is nagyon búg, viszont ha közvetlen a gép hátuljára dugom, ott nem. Fentebb olvashatod, hogy mi hogyan van a konetkorba ill az elosztókba dugdosva. Mindezen azért csodálkozom mert az előző hangfalaim ugyanezen körülmények között jól viselkedtek, pedig 5. évüket húzták. Remélem világos vagyok, ha valamit kihagytam szólj.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
pincehely
addikt
válasz kovacsroli #48596 üzenetére
Konkrétan nem vagyok tisztában a hibajelenségeddel.
írd le az egészet egyszer egészben, részletesen, mit hova dugsz, hogyan stb.http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
válasz kovacsroli #48594 üzenetére
Akkor ott a gépben van valami galiba.
-
moha21
veterán
válasz kovacsroli #48592 üzenetére
Akkor nem driver gond az biztos. Egy kérdés maradt, hogy a hangfal más eszközről ( mp3, cd, stb..) is csinálja-e ezt a jelenséget?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
kovacsroli
senior tag
válasz moha21 #48591 üzenetére
Semmi nincs semmire kötve, csak a hangfal a gépre, ha direktre dugom a fülest nem búg, a hangkártyám alaplapi integrált, lap az adataimnál, másik drivert még nem próbáltam mert az előző hangfalam ezt nem csinálta. Remélem mindenre válaszoltam.
-
moha21
veterán
válasz kovacsroli #48589 üzenetére
Milyen hangkártya? 2.0-ra van állítva? Esetleg másik driver? Ha fülest dugod be direkt a hangkártyába akkor is csinálja? A Hangfalat nem próbáltad azóta se más eszközről?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
pincehely
addikt
válasz kovacsroli #48589 üzenetére
tv tuner nincsen a gépben?
Vagy a hangfal nincsen rákötve a dvd-re, vagy a tv-re is?
Esetleg a tv a gépre?http://kefetemap.deviantart.com/
-
kovacsroli
senior tag
válasz pincehely #48587 üzenetére
Fú most megpróbálom érthetően, hasonló elektronikai ismeretekkel rendelkezhetünk
Panelba lakom, tehát gondolom földelve van a konnektor. Adott egy gyugó abból jön egy 8as(?) elosztó, ebben van a monitor,gép,asztali lámpa,hangfal,telo, modem..stb..ebbe van bedugva egy hármas elosztó, ebbe pedig, mármint a hármasba van a tv, dvd és ps.
-
Hunter2
addikt
A windows Media Center hova menti a TV-ről felvett anyagokat?
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
válasz kovacsroli #48585 üzenetére
Akkor ott valami földelés/test probléma lehet, erre következtetek a komoly elektronikai tudásommal.
Két kérdésem van:1. földelt konektort használsz?
2. Nincsen esetleg a pc-nek valamilyen kapcsolata tv-vel, házimozirendszerrel, vagy valamilyen antennával?http://kefetemap.deviantart.com/
-
drachos
tag
válasz Sk8erPeter #48576 üzenetére
Értem, köszi. BIOS-ban semmit nem állítottam, minden auto-n van kb. De megpróbálhatom azt, hogy manuálisan beállítgatom azt amiről tudom, hogy mi.
És valóban nincs lehetőségem ddr3as memóriát más gépben tesztelni, itthon csak ez a laptop van, ebbe pedig max kalapáccsal szerkesztem bele
-
kovacsroli
senior tag
Annyit elértem, ha mind2 hangfal hozzáér a monitorhoz, akkor nem búg, viszont ha beledugom a fülest, már igen ez egy vicc
-
pincehely
addikt
Tudtok nekem ajánlani ddr2-es ramot magas órajellel?
1066 felett, ami bírja a tuningot. Léteznek 1200mhz, vagy 1333mhz körüli ddr2-es modulok?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Van valakinek tapasztalata FM transmitterrel kapcsolatban?
Gondoltam rá, hogy kéne venni egyet a kocsiba, mert nem mp3-lejátszós az autóhifi, és bemenet sincs rajta, de jó lenne a saját számaimat hallgatni (úgy, hogy nem kell minden alkalommal kiírni ezért egy akár újraírható CD-t...). Ezek az FM transmitterek meg elég jó áron kaphatók.
Itt néztem ezt: "MP3 lejátszós FM-transmitter (típus: GKP TR-04)" (kép), meg olvasgatom a különböző fórumokat itt PH-n (amik mellesleg halottak, azért kérdezek itt), de mondanak jót-rosszat egyaránt. Meg még ezt néztem.
Van, aki azt mondja, jól szól, van, aki szerint szart se ér.Vélemény/tapasztalat?
Sk8erPeter
-
Speeedfire
félisten
olyan fénykép megosztó oldal érdekelne mint a flickr csak korlátozások nélkül
ki mit tudna ajánlani?
ami fontos lenne:
-bármekkora méretben lehessen képet feltenni max 3 mp elég lenne
-nagy tárhely
-lehetőleg mindig legyen elérhető
-albumokba lehessen a képeket rendezniFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz drachos #48567 üzenetére
Kevéssé valószínű, hogy alaplap- vagy VGA-hiba lenne, mivel a memtest86(+) a memóriát teszteli, úgy, hogy különböző mintákat ír a különböző címekre, és ellenőrzi, hogy helyesen sikerült-e az adott címre írni a mintát. Ha nem, akkor hibát jelez.
Azért ajánlott az ilyen memóriatesztelőket olyan 6-7 órán keresztül futtatni EGYENKÉNT, hogy nagy eséllyel tudja tesztelni a TELJES címtartományt, így közel biztosan megmondható a végeredmény. Egy egyórás tesztből még közel sem lehet biztos eredményt mondani.
Ha 6 perc körüli időnél eldobta az agyát, akkor elképzelhető, hogy hibás a memória, DE (!)az is elképzelhető, hogy túl nagy órajelre/feszültségre van állítva a RAM, és ez okozza az instabilitást. Pl. simán lehet, hogy a jelenlegi frekvenciát egyszerűen nem bírja az adott feszültség mellett.
Érdemes megpróbálni, hogy lejjebb veszed az értékeket, de leginkább fontos, hogy megnézd, milyen ajánlott értékeket kell beállítani a lapodnak és/vagy memóriának megfelelően az adott órajeltől/fesztől függően. Általában hivatalos honlapon feltüntetik az ilyesmit.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
8nemesis8
veterán
válasz Sk8erPeter #48574 üzenetére
A csökkentett mód tényleg jó ötlet, megjátszom én is.
Nekem még ráér, még csak 6diknál járok.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz 8nemesis8 #48572 üzenetére
Remélem, ha van szutyok a gépeden, akkor elkapja a mocskot.
Amúgy még asszem a Spybot Search & Destroy nevű progit szokták még ajánlani ilyen célokra, én mondjuk nem ismerem. Ami parám volt eddig, azt NOD32+Malwarebytes kombóval többnyire sikerült megoldani.
Akár csökkentett módban is érdemes futtatni, hogy hozzáférjen a rendszerfájlokhoz is.Csak megjelenhetne már a 8. évad szinkronosan is.
Sk8erPeter
-
8nemesis8
veterán
válasz Sk8erPeter #48570 üzenetére
Köszönöm szépen. Már le is kaptam, mindjárt ráuszítom.
Amúgy nagyon jó kis sorozat a Family Guy.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz 8nemesis8 #48569 üzenetére
Próbáld meg a Malwarebytes progit, nálam sok olyat is megtalált, amit más program nem.
Sk8erPeter
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Régen jártam már erre, akkor is inkább segíteni. Most viszont nekem kellene valami gyors help.
Szerintem bekaptam egy vírust most teljes ellenőrzéssel ráküldtem a nodot, trójait mivel érdemes nézni!?Olyat csinál délután otpbe be akartam jelentkezni és átlinkelt másik oldalra másik gépen meg jól működött, most már nem csinálja,de szeretném teljes biztonságban tudni az adataimat.
-
guro
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy laptopon egy Internet Security 2010 nevű "vírusírtó". NOD-dal sikerült kiirtanom, viszont azóta az érintett gépen nincs net. Wifi kapcsolódás még rendben van úgy láttam IP-t is kap, de ha elindítom a böngészőt semmi nem jön be. Még az sem, hogy a kiszolgáló nem található. ping-re válaszol router is meg prohardver is/más url is/ van e ötlet, megoldás? -
drachos
tag
Sziasztok!
Gyorsan összefoglalom: Vettem egy új konfigot, de instabil volt, memtest windows alól, talált is hibát, kivettem egyik memóriamodult, jó volt, kicseréltem őket, jó volt, vissza raktam dualba, jó volt. Aztán letöltöttem és kiírtam cd-re a memtest86+-t, hagytam 2 pass hadd menjen, semmi hiba, remek mondom. Most megint instabil lett a rendszer, megint lefuttattam memtest86+-t, és most nem volt olyan remek az eredmény:
A kérdésem: ez biztos, hogy memória hiba? Csak mert néha teljesen normálisan működik, na meg 2 pass után nem talált semmit a memtest86+
Még az alaplapra gyanakszom (északi híd? ).Azért lenne fontos tudni, mert máshol vettem az alaplapot, és máshol a memóriát, úgyhogy azt vinném vissza, amelyik rossz.
Memória: GeiL Value DDR3 1333MHz 4GB Kit CL9
Alaplap: MSI 770-C45
Proci: Athlon x2 250
Vga: MSI 5750
2 samsung vinyó (1 terrás f2 és 500 gigás f3)szerk: nem tudom lehetséges -e, hogy vga hiba, de mondjuk everest semmi infót nem ad a vga-ról (hő, fan speed)
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #48564 üzenetére
Nem!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
zsoltikah
csendes tag
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni h az Arctic Cooling Accelero S2 jó-e az én HD 2600 Prom-ra???
előre köszönömoooo máááj gáááss
-
Motion_Blur
félisten
válasz localhost #48551 üzenetére
igen, eddig én is eljutottam, de ezek nem működnek usb-s csatlakoztatás esetén. csak hálózatos vagy vezeték nélküli kapcsolatot lehet velük telepíteni
mod: ha nem jól tudom, plz javítsatok ki
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Hunter2
addikt
válasz FRENK1988 #48557 üzenetére
http://www.szelessavkereso.hu/
Megelőztek ha nem is sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
FRENK1988
veterán
Nem tudtok olyan oldalt, hogy ki tud nekem internetet szolgáltatni?
Mivan ezekkel az AMD gépekkel?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok légyszives segitsetek nekem olyan problémán lenne, h amikor bekapcsolom az uj gépet, a proci ventillátor 100% on pörög fel, hangos is, meg füt is rendesen, a házam megfelelöen szellőzik, és már nagyon idegesit h manuálisan kell állitgatnom speedfannal!
Biosba nem nyulkáltam, eddig nem csinálta ezt. Jah és ha "automatic" ra állitom a szabályozást, akkor teljesen megáll!!! Felforrosodik 94 fokig aztán ki tudja még meddig, ilyen egyszer volt, aztán lekapcsoltam a gépet.
A proc sohasem volt huzva, nem vagyok nagy tuningos.
Még annyi h akkor kezdte el ezt csinálni mióta feltelepitettem az AMD OVERDRIVE nevü progit amit az alaplap mellé kaptam, azóta már mindent visszaállitottam rajta, és letöröltem.
Phenom II X4 955BE róla lenne szó stock ventillátorHa valakinek van ötlete szivesen várom.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valaki tud nekem mutatni egy Acer garanciajegyet , hogy hogyis néz ki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Csabee.
nagyúr
Mitől van az hogy van egy notebook, régen volt újratelepítve az tény, de letisztítottam a felesleges programokat róla, és amikor bejön az üdvözlő kép, rá csak 1 percre áll fel az asztal.
Onnan viszont baromi gyors és flott minden!
Volt töredezettségmentesítés és vírusírtás is. Van valami ötletetek?Üdv: Csabee.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Motion_Blur #48547 üzenetére
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Tompo92
senior tag
Hali
Van egy kis probkéma a monitorrommal
Pl: mikor filmet nézek akkor ez a Vsync dolog jelentkezik..elcsúszik a kép..de csak egy csíkban máshol sehol..meg mikor ablakokat huzok ide oda az is elcsúszik..
vga beállitásoknál is bevan pipálvan a veritical sync..elméletileg ez ennek a kiküszöbölésére szolgál...
akkor mi lehet a probléma?
monitorom Benq g2220hd 2 napja vettem..Help Help -
Motion_Blur
félisten
HP Color LaserJet 2840-hez keresek drivert Windows 7 x64 alá
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Anubis_9
őstag
válasz Sk8erPeter #48544 üzenetére
Én olyat is láttam egy régi (talán Socket370-es) alaplapnál, hogy lemerült az elem és emiatt se kép se hang nem volt. Meg sem nyikkant a gép.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
luw2win
őstag
Hali!
Haverom gépe, (egy régi típusú, nem egy erőmű), 5p-enként ujraindul, 3napja tette ujra a rendszert, aznap semmi probléma nem volt. már 2 napja folyamatosan ujraindul.
A gép részleteit nem tudom. Mire lehet következtetni?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
-
Kvazár
őstag
válasz kovacsroli #48538 üzenetére
Most van rajta valamilyen hangfal? Egyáltalán ment valamilyennel?
Nem lehet, hogy nem zúg, hanem gerjed a mikrofon miatt!?
Nézd meg annak a beállításait is, az legyen mindenhol kikapcsolva.Üdv.
Eladó cuccaim: -
-
moha21
veterán
válasz kovacsroli #48535 üzenetére
mp3/cd lejátszóról esetleg hifiről házimoziról próbáltad már a hangalat? a kezed közelítése az árnyékolás hiánya lehet. a Gép le van földelve rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
válasz kovacsroli #48535 üzenetére
Lehet az első nincs rákötve a lapodra?!
A többi meg lehet földelési gond, próbáld meg azonos elosztóba dugni a gépet, meg a hangfalat. Hátha...
-
kovacsroli
senior tag
Hali!
Az illetékes topik kihalt, úgyhogy:
Vettem egy 2.0 hangfalat, hátra jack-be dugva iszonyatosan búg, ha a hangfalba dugom a fülest, akkor az is búg, rettenet fejfájást okoz. Közvetlen a gépbe dugva viszont a füles nem búg egyátalán. Ez már a második pár hangfal, ugyanis az elsőt visszavittem ugyanezen búgás miatt. Ez egy más típus és mivel ez is búg, gondolom nem benne van a hiba. Próbáltam bedugni előre, a gép elején az usb-k mellett található 2 jack-be, de azok egyátalán nem érzékelnek se hangalat, se fülest se mikrofont. Érdekes, hogy ha közelítek a kezemmel a hangfalhoz akkor erősödik a búgás megszállta valami
Mivel tudnám ezt megszüntetni, ill miért nem működik a két első dugó?
Előre is köszönöm.
Ja és igen: a hangkártya alaplapra integrált, a régi hangfalakkal nem csinált ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Hello!
Porté készítésére adtam a fejem. És kellene nekem egy "kis" segítség, jó tanács, stb. esetleg ha vki nagyon unná magát akár meg is rajzolhatja én meg megpróbálom átmásolni. Szóval ha van aki jól tud rajzolni és segítene azt megköszönném. Privátban zaklassatok.
Köszi!
-
Kvazár
őstag
válasz RootRulez #48523 üzenetére
Köszi, de a tiéd is pont a lényeget nem írja ki!
Engem a cpu clock érdekelne, esetleg a szorzó meg az fsb. A ventik az egyáltalán nem érdekel, a hőfok meg ha ott van jó ha nem akkor mindegy.
De, a lényeg a cpu clock, ha az nincs, akkor nincs semmi. (Nekem legalább is.)De, thx. Üdv.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
localhost
Közösségépítő
válasz djbahool #48520 üzenetére
Nem működik a vezeték nélküli hálózat?
Fujitsu Siemens notebookoknál háromféle megoldás létezik:
1: A készülék elején, vagy oldalán található egy kapcsoló, amivel be lehet kapcsolni a WiFi kártyát. Ha ez sikerült, akkor a WiFi program (alap esetben a Windows kezeli) látni fogja a vezeték nélküli hálózatokat.
2: Ha a bekapcsoló gomb mellett van egy kapcsoló, amin egy WiFi jel látható, akkor azt kell bekapcsolni. Ha megnyomják a gombot, de a LED nem világít akkor a Driver CD-n található egy Launch Manager nevezetű program, ami ezt a kapcsoló gombot kezeli. Ha feltelepítik ezt a programot, és utána próbálják bekapcsolni, akkor működnie kell.
3: Ha sem kapcsoló, sem gomb nem található, akkor egy gomb kombinációval kell bekapcsolni a WiFi kártyát. Ez a Fujitsu Siemens notebookoknál nagyon változó lehet. Az F funkcióbillenytűknél (F1-F12) található egy olyan gomb, amin a WiFi jele látható. Ez általában az F2 vagy az F4 szokott lenni. Ezt az Fn speciális gomb lenyomásával lehet aktiválni pl: Fn + F2
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan gadget-et win7-hez ami a proci sebességét/frekijét írja ki valós időben.
Találtam minden félét, ami hőt, meg terhelést ír ki, meg némelyik frekit is, de vagy túl lassú vagy csak azt írja ki fixen ami rá van írva, és nem azt amin éppen megy.
(Úgy van beállítva a procim, hogy terheléstől függően változik a frekije, és ezt egy szép kulturált formában szeretném monitorozni. A sajátja, meg a cpu-z ahhoz ormótlan.)
Thx. Üdv.
-
moha21
veterán
válasz Sk8erPeter #48515 üzenetére
A LED-et ha fordítva dugod rá max nem világít ugyanis a zárófeszültséget ( ált. 5V) nem lépi túl. A Power,reset kapcsolóknak meg mindegy a bekötésük célja csak annyi rövid ideig zárják a két tüske közt az áramkört.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy eddig egy RGB kábelen keresztül egy 20".-as CRT monitorom volt a gépemre dugva tökéletes ment, most rápróbáltam DVI kábelen egy fullhd-s monitort, de bootolásig még ad képet, de amint elkezdené az ubuntut betölteni a gép, (még a fehét ubuntu logo látszik) utána se kép se hang.?
Matrox G500 v. G550 már nemtudom a vga.
Üdv.:
Misi -
localhost
Közösségépítő
válasz djbahool #48514 üzenetére
Ha esetleg megmondod PONTOSAN milyen a noti - keresek hozzá leírást...
... vagy kimazsolázhatod, hátha ebben benne van [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz devpernull #48511 üzenetére
Ennyire azért nem rontottuk el a dolgot. Igazából csak arra céloztam, hogy esetleg 180 fokban fordítva csatlakoztattunk valamilyen csatlakozót.
Sk8erPeter
-
localhost
Közösségépítő
válasz djbahool #48510 üzenetére
(A) A notin a bal alsó sarokban van egy [Fn] fefiratú gomb és valamelyik funkcióbillentyűn meg egy Antenna szimbólum . Vagy ezzel....
(B) vannak notik amin külön fizikai kapcsolóval kell bekapcsolni.
(c) tehát be van kapcsolva?
-
devpernull
tag
válasz Sk8erPeter #48473 üzenetére
Ha véletlenül egy LED csatit dugsz rá a reset tüskéire, akkor állandóan resetel a gép, se kép, se hang, jártam már így!
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 16GB-os SDHC karit, ami gyárilag FAT32-re van formázva. Szerettem volna NTFS-re formázni, de az XP nem hagyja. Csak a FAT32-t ajánlja fel. Tudtok javasolni valami megoldást? Esetleg külső programmal?
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu notebook, WinXP-vel, és van benne WLAN.
A lakásban van WIFI router, de az mégsem látja a vezeték nélküli hálózatot.
Tudnátok segíteni, hogy miért nem? -
pohár
félisten
válasz RootRulez #48498 üzenetére
Erre nem gondoltam úgyhogy ne vágjál pofákat kicsipingvin
Köszi szépen, bevált!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest