Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz littlerock #47399 üzenetére
A felhasználónév és a jelszó el lett mentve a gépedre és gondolom automatikus bejelentkezésre lett állítva. Innentől a géped tudja ezeket, így nem kell mindig újra megadnod. De a router nem tud róla, ezért be kell állítanod rajta, hogy fel tudjon jelentkezni a hálózatra. Ezután a router lép fel a netre, Te meg a többi gépre ezen keresztül fogsz csatlakozni, tehát a gépeden le kell tiltanod majd a mostani beállításokat is.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
komolytalannak tűnő kérdésem lenne:
Ma kötötték be a UPC kábelnetet... a hálókábelt a laptopba dugva minden rendben, van net.
Szeretném a wifi routeremet közbeiktatni de nem megy...
a leírás szerint egyszerű, csak klónozni kéne a MAC-et és a netet bekötő srác azt mondta, csak az első bejelentkezésnél kellett megadni az felhasználónevet, és a jelszót, ez meg is történt...a laptop és a router már régi ismerősök, vezeték nélkül, is lehet a routerbeállításait állítani...
milyen adatoknak kellene és mivel egyezni, hogy működjön a rendszer?
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Tompo92
senior tag
Na mind1
azért köszi a segitséget...attól fügtlenül nyertünk!!!!
ezt megkelltt osztanom veletek..
Üdv:Tompo92 -
Blaze71
őstag
válasz RootRulez #47393 üzenetére
Ha a méretük (MB-ban ) és az időzítésük is ugyan az, akkor van rá esély. Nekem még DDR1 512 MB-os modulból volt olyan PQI-m, ami egyoldalas volt, a többi meg szintén 512-es PQI, de kétoldalas és ment Dual-ban.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Lenry
félisten
lehet valahogy virtualizációval, vagy akárhogyan egy másik prociarchitektúrát emulálni? konkrétan ppc-t szeretnék
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van két ram modul, ugyanaz van rájuk írva (vagy a csomagolásukra), de az egyik kétoldalas a másik egyoldalas. Mekkora az esélye, hogy ezek mennek dualban?
Köszi, üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
durward
csendes tag
Bocs, jogos
Gygabyte videokártya gv-r925128de-rh
2x 256mb memória
Tápegység: Chieftec GPS-500AB A 500W
samsung sata 80 gb
artic cooling proci hűtőbekapcsolom a ventik felpörögnek majd kikapcsolás nélkül leállnak. Táp lekapcs majd újra fel és ua az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
-
durward
csendes tag
Sziasztok
Problémám a következő.
Asus a7v880 lap
1700+ prociventik felpörögnek majd leállnak .
előre is köszi
-
Tompo92
senior tag
Hali all!!
Itt vok bajáki lanon
és az a gond hogy matrox millenium p650 vidi karik vannak benn
és 1.6 ba 85fps a max
mivel 85Hz en van monitor
valahogy 100fps el kéne érnem
valaki tudnaa S.O.S-be segiteni 20perc mulva kedünk én meg itt szo...ok..Help..Help..Help
Üdv:Tompo92
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnénk előfizetni a T-nél egy 25/5mbit-es ill. Tv / Családi csomagra, ami koax kábelen jön a lakásba.
Annyit tudok, hogy kapok egy elosztó kütyüt, hogy a tv-re is leágaztassák a kábelt.
A tv kapcsolat az tiszta sor, de netes rész nem világos.Szóval a számítógép ill. modem felé menő koax kábel végén milyen csati van ? ( Rj-45 , mint általában )
Modemet adnak a csomaghoz, ( nem tudom milyen típust ) de van arra lehetőség egy routert ( ilyen D-link DIR 301-em van ) láncba fűzzek, hogy meg tudjam osztani a netet ?
Esetleg le kell cseréljem a routert egy másik típusra a csatlakozó típusa miatt ?Hirtelen, ennyi lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
Akkor most nem jó az xp-re a vantage?
-
Zoli1222
addikt
válasz lizakattila #47374 üzenetére
systemrequirements Valóban. Az xp még nem támogatta a dx10-et, de sok vga már igen, ezért is csinálták. Ha jól tudom?
[ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Le töltöttem a 3dmark vantaget, erre mikor telepíteni szerettem volna nem engedte és ki adott valami szöveget (Angolul nem tudok, egyszer elolvastam, de valami vistát írt ki) gondoltam, hogy vistához való az a 3dmark vantage. Erre most úgy kerestem rá googleba, hogy 3dmark vantage xp, így ami ki jött azt letöltöttem,telepítettem, és megint ugyan azt a szöveget írta ki. Szeretném kérdezni, hogy most mi a baj?
-
törölt tag
válasz dobobazsy #47339 üzenetére
még csak cod mw2 ben próbáltam, ott nem ment
majd megpróbálom más fps el is, köztük crysis isez marhajó, úgy adják, hogy rezeg, de mivel nem létezik hozzá driver ezért nem jófejek
valaki mondta, hogy próbáljak meg más gamepad illesztőprogramját, probálgassam, de azt se tudom hogy kell lecserélni ami most van, mert win azt írja, hogy megfelelően van telepítve..[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
filmezésre játékra melyik számít a legjobb panelnek lcd monitorba?
Life is Short... Ride Hard!!!
-
want2techno
csendes tag
[link]
up pls[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
Van nekem egy ASUS P4P800 lapom. Van rajta SATA1 port 2db. Az egyik portra rá akarok dugni egy SATA2-es vinyót. Menni fog ez? Tudom hogy vannak olyan HDD-k amiket lehet jumperelni. Na és ha nincs jumper a leendő HDD-n? Van rá esély, hogy esetleg nem fog működni?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
mrThomi
addikt
sziasztok. Az a problémám hogy a gépem folyamatosan kékhalált kap. Vistám volt, azoni, majd váltottam win7-re,azon is. A héten tettem fel az XP-t és most bekattant ezzel is. Igy nemhiszem hogy a windóz a szar. Hogy tudnám kitalálni hogy mi lehet nagy valószinüséggel a hardveres hiba. Vagy esetleg nincs ilyen program? köszi elöre is
-
Ser
tag
válasz Zoli1222 #47358 üzenetére
Mert nem szokták, és kifejezetten a corsairnál látom pl..
Gondoltam tud valaki valamilyen extráról, amit ismét p&p-nek neveznek, illetve odasorolják. Mert a pendrive-k mind p&p-k, akkor a drágább corsairnál ezt miért emelik ki? És ez több bolt webshopjában is megfigyelhető..
-
localhost
Közösségépítő
válasz attiati #47359 üzenetére
Igen, localhost hagyományosan kisbetűvel, mégha név is
Neked meg boldog névnapot tegnapra! Attila![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
total90
veterán
pschio & vlcsko82
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Ser
tag
Sziasztok!
Megtudja valaki mondani, hogy mit jelent az, ha egy pendrive-nál fel van tüntetve, hogy Plug&Play? A fogalom jelentésével tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy a drágább pendrive-oknál miért van ez feltüntetve? Kifejezetten a drágábbaknál..
Köszi
-
attiati
veterán
Ha regelek egy domain-t valami fapados helyen (pl godaddy.com), akkor azt meg lehet csinálni, hogy?:
1. egy ingyenes tárhelyet használok mögött (csak egy minimális tartalom miatt, pl egy átirányító link)
2. tárhely nélkül átirányíttatom egy másik weboldalra -
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #47349 üzenetére
Legtöbbnek a C-n van, ahhoz meg nem nyúltam. De már túl vagyok a dolgon, és sikerült ahogy kell
Everybody lies.
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Van itt valaki aki domain szerver üzemeltetéssel foglalkozik, és adna egy kis tárhelyet és hozzá néhány e-mail címet?
Van egy regisztrál domain nevem, és azt szeretném átrakni, mert nem szeretnék túl sokat fizetni érte, persze ingyen sem szeretném!
Priviben keressen aki tud segíteni!
Köszi!
Press any key to continue ...
-
Mach5
aktív tag
Hellótok! Csomószor az van, hogy nézek valami filmet vagy honlapot, és ledob azzal a szöveggel, hogy mozzilla össze omlás bejelentő vagy mi. Mit csináljak, hogy el múljon? Firefox 3.5 van meg nekem.
-
total90
veterán
Hi!
Szegeden hol érdemes digitális fényképezőgépet venni? Esetleg 1-2 linket valaki?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Redplee
senior tag
Helo! Tegnap raktam fel win7 et xp volt eddig. XP-n is telepítés után mindig volt olyan, hogy az alaplapi hálókártyával valamit bénázott a windows, hogy azonosítatlan hálózat blablabla. És állandóan villogott a tálcán, de ezt el lehetett rejteni XP vel egy gombbal, valami olyasmivel hogy értesítés elrejtése.
Nos, win 7 en ugyanez fennáll. Villog hogy van egy azonosítatlan hálózat, de nem tudom az értesítést elrejteni. Win XP nél még úgy is meg lehetett oldani, hogy valami IP címet kellett kiosztani a hálókártyának de én ennyire nem értek hozzá, nem tudom hogy kell, win 7 ben meg teljesen más a felület ilyen részt nem is találok benne. Valaki segítsen ezt az értesítést eltüntetni!
ezt írja ki: screenshot
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Sapesz88
csendes tag
válasz Impossible #47319 üzenetére
hali!
nekem is hasonló problémám volt, miszerint, hogy terhelés alatt jött a kékhalál...amit ajánlottak nekem az Intel burn test volt,ami win alatt futtattható, valamint vga-ra Furmark.meg azt is mondták, hogy a tápom kevés (450+ fsp 2,5quad,8800gt, 4 giga csx ddr 1066, asus p5k pro). ami pedig a megoldás volt: a memória 1066-os frekiét lentebb kellett vennem, és ezután megszűntek a kékhalálok (lehet hogy a ram, lehet, hogy a alaplap hibája,nem tudom). szerintem próbálkozz ezekkel.
-
törölt tag
válasz dobobazsy #47332 üzenetére
ez engem is érdekel
nekem Manta Dual Shock 3 (MM819) van és egyik játéknál se rezeg.
Amúgy Fifába jól megy, PES-be mégjobban Dirtbe meg NFS be menüt nem tudom vele kezelni csak a versenyt... persze rezgés semmi
elvileg vista kompatibilis, én ein7et használok, nemtudom ez lenne-e a baj...
driver meg nincs hozzá, neten se... -
MODERÁTOR
Hülye kérdés, de sosem csináltam még ilyet...
Ha fogom a feltelepített játékokat, és átmásolom őket egy másik winyóra a jelenlegi helyéről, majd a winyót amin voltak újra partícionálgatom(a tegnapi probléma, ugye dinamikus a lemez, és nekem egy op kellene rá), aztán utána egy ugyan olyan meghajtójelű partícióra vissza, akkor fognak menni, vagy újra kell pakolni?Everybody lies.
-
localhost
Közösségépítő
válasz kbalazsa #47333 üzenetére
Pedig ebben igazság van!
Érdemes utánaolvasni és utána átgondolni a kijelentésedet.Nem hivatkozási alap, de egy példa : emez
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
dobobazsy
őstag
sziasztok! van egy gamepadem: MANTA Warrior UM816. az lenne a problémám hogy nem ismeri fel semmi normálisabb játék, pl Call of Dutyk vagy Crysis vagy Serious Sam HD.. szeretnék vele fps játékokat játszani de így nem lehet.. van egy program ami által minden játék XBOX360 kontrollernek ismerné fel, de nem tudom a nevét.. valaki ismeri? várom a segítséget, és előre is köszönöm!
-
VinoRosso
veterán
válasz Sk8erPeter #47214 üzenetére
már napok óta az megy mert más furcsaság is van de semmi Már kb a 10. scannert futtatom..
(#47328) Zoli1222
Mi az hogy 3D tervezés? A CAD is 3D tervezés, meg az Avatár is 3D-s tervezés, csak az aspektusok térnek el. Amúgy én a maxra szavazok, itthon mayát nem is tudom hol használnak, nem nagyon hallottam, hogy valahol azzal dolgoznának. De ilyen könyvet szerintem ne vegyél, van youtubeon annyi tutorial amennyit akarsz, sokkal jobb mint akármelyik könyv, amit Mo-n kapsz. Inkább vegyél egy jófajta angol szótárt, vagy valami hasonlót, ami értékállóbb, és nem dobod ki 5 év múlva, amikor már sehol se lesznek az akkori szoftverekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
3D-s tervezésre melyik lenne a jobb? 3ds max vagy maya 3D? Van könyvutalványom, és ahol be tudom váltani, csak ezekhez vannak könyvek.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Impossible #47324 üzenetére
Én kék halálos eseteknél először a ramokat tesztelem le. Igaz, hogy alap felhasználásnál is kékhalálozhat a ram hiba miatt, de azért játék alatt mégis nagyobb a valószínűsége.
Nekem anno olyanom volt, hogy amikor nem futott a torent kliens, ment ment simán, de amint elindítottam, nem kellett sokat várnom a kékhalálomra. Akkor bukott ki, hogy az akkori ramjaimból az egyik adta be a kulcsot. (gail value) Szóval sztem futass egy memoria ellenőrzést,
═════════════════════════════════════════
-
fradi81
veterán
válasz Impossible #47323 üzenetére
Szerintem a kékhalál kódjával nem jutsz előrébb. Nézd meg hány fokos a videókártyád alapon és játék közben.
moto g72, Ninebot d28e
-
Impossible
csendes tag
válasz Impossible #47323 üzenetére
A hűtés megy faszán, kondik nincsenek megdagadva
"Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
Impossible
csendes tag
válasz Sk8erPeter #47321 üzenetére
Annyi, hogy sime felhasználás közben nemnagyon jelentkezik, de ahogy jobba igénybe van véve, meghal, először az egykész képerszőn ilyen kis kék csíkok lesznek, és ha nem resetelem ki, mondjuk, akkor jön a kékhalál, de volt már olyanis hogy rögtön jött a kékhalál, a tartalmára nem emlékszek sajna, de ezek alapján nincs semmi, ötlet?
A kövi kékhalál tartalmát megpróbálom leírni.
remélem kapok választ, előre is köszi"Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
vlcsko82
senior tag
válasz Sk8erPeter #47321 üzenetére
Jó,szép és összetett kérdés de vágom én is ezt próbálom megtudakolni csak egyszerűbben
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mi a kékhalál-üzenetek tartalma (hosszú hexadecimális kód alul, és olvasható üzenetek fölül)? Erre általában elfelejtenek odafigyelni a felhasználók.
Sk8erPeter
-
vlcsko82
senior tag
A VGA hűtésed megfelelő?Mert ha csak játék közbe van kékhalál akkor nagy valószínűséggel túlmelegszik. És automatikusan kikapcsol,de mit ír ki mi a hibajelenség?
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Impossible
csendes tag
Üdv,
Annyi lenne gondom, hogy kék halált, kapok, egy bizonyos játék idő után, legutoljára, kb 5perc, volt, nem tudom hogy mi az oka,
Ha nincs igénybe véve akkor nincs gáz de ahogy kap egy kis "meghajtást" rögtön beszarik.
Nem csinálok semmi szokatlant, már frissítettem, drivert, újraraktam, a windows-t, nem tudom mi kéne csinálni, ha van bármi ötletetek, kérlek osszátok meg."Rise and Shine Mr. Freeman, Rise and Shine"
-
törölt tag
hello!
most tettem fel crysis-t, win7 van, és nem indul játék: crysis működése leállt, zárja be a programot, keressen megoldást az inerneten blabla. elvileg mennie kéne... csinálta ezt pár játékkal de valahogy mégis elindultak, de nem emlékszem hogyan
konfigom az adatlaponelőre is kösz a segítséget!
-
want2techno
csendes tag
*asrock n61p-s
*2gb ddr2 800mhz 1db
*amd athlon II x2 240
*ati radeon hd 4670 512mbezzel a géppel lenne a következő probléma, se a biosban, se xp-ben, se win7 alatt nem ismeri fel a processzort, "unkown amd model" -nek ismeri fel.
semmi ötletem, mégis mi lehet a gond?
köszöntem
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Milyen alaplap (Gigabyte, AM3) + proci (AM3) + memória (DDR3 1333-1600Mhz) kombót ajánlotok max 77k Ft-ért?
Jelenleg úgy állok hogy minél jobb alaplap kéne, proci annyira nem fontos de azért egy HD4850-et használjon ki minél jobban. memória meg elég max 2 vagy esetleg occóé' 4Gb bár az most nem olyan fontos mert procival együtt cserélem minél előbb.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
kételkedem
addikt
válasz psyho777 #47299 üzenetére
Mint írtam véletlenszerűen, random jelentkezik. COD4 meg sem kottyan, 3D Mark Vantage P5058 3DMarks , hőmérsékletek rendben. Ma pl akkor jött elő, mikor csak az excel ment a gépen.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
MODERÁTOR
Nem mai darab, és op is volt már rajta nem egyszer. Én arra tudok gondolni, hogy mikor a win7 beépített partíciókezelőjével particionálgattam legutóbb, az tette dinamikusra.
psyho777: mára jegeltem, holnap majd ránézek valamivel, hátha. Jó lett volna még ma, de annyira nem volt sürgős, hogy nekiálljak vele szarakodni
Everybody lies.
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Szeretnék 1 kis segítséget kérni tőletek.
A gépem
Asus P5NE SLI
Asus 7600 GT
C2D E6420
Geil 2 X 1 GbA problémám,hogy nem voltam itthon több napig és miután hazaértem és bekapcsoltam a gépem elkezdett rendszertelen időközönként kikapcsolni ez ment 2 napig tegnap lekapcsolt visszakapcsolom elkezd bootolni az XP megy a csík és 1x bejöna kék halál 1 pillanatra majd resi.... mondom fasza... beraktam a 80 gigás vinyóm akkor nem csinált semmit lehúztam a 250-est és akkor betöltött az XP a 80asról ment közbe visszavettem alapra a gép húzását ugye alap 2,14 @ 3,2 ram 800 @ 900 7600 GT 540 / 1400 @ 650/1600 ezek voltak a tuning beállítások szóval biosba visszanyomtam a procit meg a ramot ugye mentem Yes ok minden újrandul a gép és kb 1 3-5 mp-en belül leáll.... eljátszott ezt vagy 5x majd nagy nehezen elindult vissza vettem megint biosba a beállításokat majd boot 80 gigás majd kiír valamit ,h hiányzik és onnan el se jutok a XP töltéséig.... nem tudom,hogy mi lehet most a szar. Annyit még,hogy régebb óta csinált olyat a tápom,hogy a ventije indításkor nagyon alacsony fordulatszámon megy mindig kellett neki 1 idő mire magához tér nem tudom,hogy köze lehet hozzá csak leírtam Ha valaki tud segítséggel szolgálni az írjon nyugodtan. Köszönöm .
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
brd
nagyúr
válasz Storms #47300 üzenetére
Ha tényleg semmit nem töröltél azóta semmit (semmit nem formáztál, és új partíciót sem hoztál létre, ezek fontos kikötések!), akkor ott az Active Partition Recovery nevű program, pontosan erre van kitalálva.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz psyho777 #47305 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan (külső) programmal, amely a törlésen kívül mást is tudott volna csinálni a dinamikus lemezekkel, de ettől még létezhet ilyen. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Partition Magic nem ilyen (néztem már).
-
Jim-Y
veterán
Nincs valakinek véletlen win7 alatt genius eye 110-es cam-e? Ha igen akkor segítene, hogy milyen drivert szedett le hozzá, és hogy hogyan tudott vele képet készíteni?! köszi
-
brd
nagyúr
válasz Barthezz2 #47302 üzenetére
A leggyakoribb megoldás az az, hogy a kedves júzer, az új HDD hadrendbe állításakor ész nélkül nyomogatja a pipákat befelé, amikor a windows inicializálni akarja a HDD-t, ugyanis a 2 kérdése az ilyenkor, hogy akarod-é dinamikussá konvertáltatni. A másik tippem az, hogy valaki próbálgatta rajta a software-es RAID-et, és ettől lett dinamikus, az ugyanis csak úgy működik.
-
Jim-Y
veterán
válasz karakpecze21 #47301 üzenetére
Köszi új a gép, szv por tuti nem lehet a bibi, ha nagyon más nincs akkor visszaviszem, garancia még bőven van rá:/ csak hát kinek van kedve beadni gariba több napra?! :/
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz Barthezz2 #47302 üzenetére
Partition magic -el esetleg megpróbálhatod a winyót több részre lőni hátha fix et is tud csinálni.. ÉS nagy előnye hogy az adatok megmaradnak!
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz Storms #47300 üzenetére
Ilyesmi programokkal próbálkozhatsz több-kevesebb sikerrel..
Esetleg még linux telepítőlemezzel..
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
karakpecze21
senior tag
Hát ha a dugó nagyon nem érintkezik, akkor az is lehetne baj, de szerintem a te esetedben nem az lesz a bibi.Ha a dugó rosszul érintkezik, akkor általában szikra hangot lehet hallani.
Lehetséges, hogy alaplapi hiba lesz, de azért én mindenképp valakitől megpróbálnák egy tápot kölcsönbe kérni egy próba erejéig.
Mozgass át mindent a gépedben, porold ki a memória és a vga slotokat.Bár nem hinném hogy a por miatt lenne, de ártani nem fog.
Talán csinálj egy bios resetet is, hátha valamitől kicsit bekattant.
Más ötletem nincs.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest