Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy ennyire belemerültél, de nekem ez rossz irány. Az egész ügy nem ér annyit, hogy saját szoftvert írassék hozzá. Főleg, hogy nem is tudok programozni (na jó, kb. annyit, mint egy általános iskolás matekozni - elkezdtem néha tanulni, de sohasem jutottam messzire). Illetve ahogy írtam lentebb, felismerik "out of box" driver-el a készen letölthető GUI progik is magát a vezérlőt, csak a kérdéses flash IC-t nem ismerik fel (vagy olvassák ki értelmezhetően a választható, ránézésre legközelebb eső preset-ekkel), mert "nagyon kínai" a flash IC is.
Persze a kérdéses, olcsó SATA ház "gyártója" (valószínáleg az is közelebb áll a házi barkács műhelyhez, mint egy sorozatgyártóhoz) is felrta valamivel a flash tartalmát, de lehet, hogy USB-n át (van hozzá flash író GUI progi, csak friss képfile nincs neten, és kiolvasás opciója nincs, csak minmális szerkesztési és felírási).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest