- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes dolog állt elő a Gigabyte-ga-ep41 ud3l alaplapommal.Bekapcsoláskor post error occurs t ír ki,s a billentyűzetre nem reagál viszont továbblép magától de Boot disk failure -t ír.Hiába rakok bármi bootolható Dvd olvasót,vinyot rá. A billentyűzetre itt úgyszint nem reagál. Tehát ctrl alt del re nem indul újra (alaplap reset gombra igen) Következő induláskor már nem írja a post errort,hanem továbbugrik magától a boot disk failure-ra akár mit is teszek rá bootolni. Billre nem reagál. Én biosra gyanakszok. Szerintetek?.Dual biosos. Valahogy ellehet inditani a másodlagos biosával? Nagyritkán engedi hogy belépjek a biosba.. Elem ki, cmos reset, proci, ram, videokari csere már kilőve. Hogy oldhatnám meg a problémát Előre is köszönöm nektek. -
Black-core
aktív tag
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan linket adni ahonnan egy Asus kbn alaplaphoz drivereket tudok letölteni? Nagyon köszönöm! -
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kèrdèsem hogy szerintetek mièrt nem műkődik egy dell gx 240 optiplexben egy sokkal règebbilapban meg kitűnően működő Geforce MX 200? átrakom a VIA 6ból ami nála jóval öregebb a Dell be ès bekapcsolása után nem ad semmilyen kèpet.Sìpolni sem sìpol. Valakinek van ötlete?
-
Black-core
aktív tag
válasz spista222 #3508 üzenetére
Köszönöm szépen midnenki segítségét!! Csináltam bios frissitést. Nekem nagyon erős a gyanum,hogy csak a video kari miatt problémázik,mert most hogy nem érzékeli a videokarit nem kapcsol ki ... Valamikor megpróbálok kölcsönkérni egy normális videókarit.. Jó tudni hogy még ha ilyen kocka is az ember nem marad egyedűl a bajban mert itt a ph..
-
Black-core
aktív tag
válasz windlord #3504 üzenetére
Púpos,kidurrant kondik nincsenek már lassan minden szálat kívűlről fújok ezen a lapon Az előzménye vga csere volt . Pci-e es videókártyám volt. Ami eltávozott tőlem jópár hónapja. És gondoltam amíg nem veszek másik kártyát belerakok egy sima PCI os karit hogy még is csak tudjam használni a gépet.. Hát rengeteget szenvedtem vele mire hajlandó volt elindulni.. és volt is már hogy hónapokig működött vele.. Aztán nem rég kaptam kölcsön egy pci-e-s videókártyát,és természetesen azt használtam.. Ezt visszakellett adnom és jött újra ez a sima PCI.os.beraktam egy félnap szenvedés és már adott is képet.De egyből ezzel a hiba üzenettel és azóta is csak ennyi..
-
Black-core
aktív tag
válasz spista222 #3502 üzenetére
A tüskesorok rendben vannak sajna nem az lehet a baj. Az alt gr + fe2 megnyomásával bejön az Asus Ez Flash 2 program ami látja a vinyokat is cdolvasókat is.. Vinyoról lefrissítem a biost hátha az segít.
Ui: A biost hogy lehet kiszedni belőle? Tudom hol van meg melyik az csak nem erőltettem még..
[ Szerkesztve ]
-
Black-core
aktív tag
válasz windlord #3500 üzenetére
Nyomtam már rá nem is egy CL RTC resetet meg az ellemet is kiszedtem többször is de semmi. Biosba nem igazán enged.Pedig látszik hogy túl jut rajta.Bejön a logo megnyomom a Del gombot hogy bejöjjön a bios. tovább lép ahogy kell érzékeli a vinyot aztán nem a bios-t adja be hanem ezt : Please enter setup to recover BIOS Setting
USB Device Over Current Status Detected!!
System will shut down after 15 seconds Bármit nyomok nem enged tovább.ha ctrl+alt+del-t nyomok akkor ujraindul.[ Szerkesztve ]
-
Black-core
aktív tag
válasz Black-core #3472 üzenetére
Nah kifújkáltam meg minden. Kipróbáltam az összes USB-s csatlakozót és mindegyik működik rajta. A hibaüzenet még mindig fentáll.. Valakinek van még ötlete? Biosfrissítést így nem is tudok csinálni?
-
Black-core
aktív tag
válasz windlord #3469 üzenetére
A forrasztásokat már néztem nicns baj,megpróbálom kifújni!
spista222: Nem rosz ötlet. Bár sztem az USB-s lámpák csak akkor működnek ha legalább a biosig vagy oprendszerig elmegy a gép,de újesbés billentyűvel végigpróbálgatom azalatt a 15 ms alatt csak kiderül.
Köszönöm az ötleteket!
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Sikerűlt végre elindítani a gépem.. De sajna fél napja nem tudok továbbjutni a hibaüzenetén : USB DEVICE OVER STATUS DETECTED. A biosba nem enged belépni. A lapot kivettem már a házból. Minden USB-s eszközt eltávolítottam róla.Elem kivétel volt CLRTC reset volt. Valakinek valami ötlet?
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem!
Van egy Asus P5Q Pro Alaplapom. Sajnos a videókártyám elromlott.. Szereztem egy sima PCI os vidókártyát. Amit úgy indítottam el hogy kölcsönkértem egy PCI-E videókártyát beállítottam a biosban hogy a PCI-osat érzékelje előszőr majd kiszedtem a PCI-E-s karit..Müködött is tökéletesen a dolog.Csak hogy egyikap mikor kipucoltam a gépetkiszedtem az elemet is és elfelejtette a bios beálításokat.És így hiába rakom bele a sima PCI-os kártyát nem ad be képet..Kölcsönkérni PCI-E-s videókártyát pedig már nem tudok.Hogy tudnám megcsinálni hogy még is érzékelje a PCI-os videókarit is? -
Black-core
aktív tag
válasz Black-core #2169 üzenetére
Enyémre senki semmit?
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Van van egy MŰKÖDŐ Inno 3D mx(200) kártyám amit ha beleteszek egy dell optiplex gx240-be akkor az nem érzékeli.. Ha TNT 2-őt vagy ATI rage-t rakok bele azzal működik.. Illetve ha másik lapba rakom az mx 200 at az is működik.. Mi lehet a probléma? AGP-lehet a ludas?
Szerk. Most néztem és elméletileg működnie kéne mert geforce 4 esekkel is megy..
[ Szerkesztve ]
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Szert tettem ingyen egy igazi retro gépre Dell Optiplex gx240 re.. Egy bajom van vele. Hogy akár hogy próbálom nem érzékeli rendesen a vinchestert..így pedig nem tudok rá operációs rendszert telepíteni.. Próbáltam már a kábelen minden csatlakozóhoz kötni és a jumper ekkel is szórakoztam sajnos eredménytelenül. Valaki tudna segíteni? A vinyo 40 Gb-s..
-
Black-core
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszaitokat! Ez az átalakító járható útnak tűnik..
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 6VIA zx85 alaplapom,amin ugye se ps2 sem pedig USB port nincs,így aztán billentyűzetet nem tudok rákötni. Vettem hozzá egy pci/usb lapkát de hiába dugom rá a billentyűzetet, nem működik. Valakinek bármilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...