- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Eddig en ugy fizettem iphoneal, hogy keri a terminal a kartyat mar, kivesz, odarak, erzekeli a telefon, feljon a wallet, azonosit, csippan.
Gyorsit a folyamaton, ha elore 2x bekapcsgombra wallett behiv, azonosit, mire keri a terminal pedig odarak es mar csippan is.
Horvat autopalyan az elb@szott utdijfizetesukhoz pl az utobbit hasznaltam mert rovid volt a kabeluk odarakni, mikozben az arcom is latnia kene.A teljes folyamat ideje szerintem ugyanannyi, max a penztarosnak sporol a user 2-3 masodpercet ha elore azonosit.
Az elso viszont biztonsagosabb, mivan ha egy kis fustos gyerek kikapja a kezembol a telot mikozben tartogatom boszen[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
Nyilván nem otp hibája, mindegy is honnan veszi, Apple rendszere hülyült meg már tudjuk.
2 nap múlva vissza kaptam az összeget én is, nem halt bele senki.
A Revolut kártyámon amúgy is limiter van beállítva a havidíjas fizetésekre, nagy összeget nem tudtam volna leakasztani se ők se más.Szoftverbajok mindenhol vannak, igen az Applenél is.
Ugyanúgy ahogy egy bármilyen hardver gyártónál a garanciális ügyintézés menete, ideje.
A reagálás ideje ami meghatározó!
Ez tesz professzionálissá egy vállalatot. Ebben példás az Apple továbbra is, nekem ismét bizonyított ezzel.
Androidnál vannak más bajok…Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
válasz Tutyimutyi #4 üzenetére
Akkor már minden droidost fel is törtek… jájj anyukám
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
Na ez tetszik.
Remélem értelmes megvalósításik születnek majd!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest