- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, hát annyira nem nyugtattatok meg, de persze nem is pánikolok, szegényeknek meg kell élniük valamiből.
Vírusvédelem meg nekünk kell. Lenne még egy kérdésem. A következő előfizetéseim vannak, különböző lejárati dátumokkal:
-Avast Premium
-Avast SecureLine VPN
-PasswordsÍrtam az Avast magyar email címére, de azt a választ kaptam, hogy ők nem tudnak egyedi árajánlatot biztosítani, csak a központi árakat. Van arra mód, hogy a különböző lejárati dátumokat egybe hozzam anélkül, hogy beváratnám őket egymással és kiesne X hónap az adott modul használhatóságából? A VPN (és nyilván a Premium) nálam folyamatosan megy és a jelszavaimat a Passwords-ben tárolom a böngésző helyett, tehát esszenciális a mindennapjaimhoz. (Harmadik kérdésként felteszem, hogy szerintetek ez mennyire jó megoldás? Mm. a Passwords-re bízni minden belépési adatomat. Nyilván a Chrome-nál jobb, na de mennyivel?)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Van az AVAST-ban olyan beépített funkció a tudomásotok szerint, ami szándékosan belassítja az operációs rendszert, ha lejár az előfizetés és nem hosszabbítjuk meg? Fekvőbeteg voltam influenzával, aztán amikor ide ültem a gépemhez, már 1-2 napja lejárt az előfizetésem és mintha a számítógépem belassult volna. Persze befizettem újabb 2 évre és a teljesítményromlásnak nyoma immáron sincs. Lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de ha mégis adódna egy amolyan Apple-féle glitch, eléggé csalódott lennék.
-
törölt tag
Sziasztok!
Be lehet ugy allitani az Avast SecureLine VPN-t, hogy a halozati nyomtatom normalisan mukodjon akkor is, ha epp csatlakozva vagyok egy szerverre? Kicsit kenyelmetlen, hogy amikor nyomtatni szeretnek, akkor mindig le kell kapcsolodnom a VPN-rol is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van ötletetek esetleg a következő probléma megoldására?
Avast Internet Security + SecureLine VPN előfizetéseim vannak.
VMWare-ben telepítettem többb szervert és klienst, hogy tudjak játszadozni pl. a hálózati beállításokkal, viszont amikor be van kapcsolva az Avast, akkor egyáltalán nincs internet a virtuális gépeken, holott a tűzfalban a következő beállítások érvényesek:
Amikor a VMWare-t használni szeretném, akkor automatikusan lekapcsolom a VPN-t és kikapcsolom az összes védelmet (a számítógép újraindításáig). Azt is észrevettem, hogy amikor be volt kapcsolva az Avast, akkor a virtuális oprendszerek telepítése akár 1,5 órát is igénybe vett, Avast nélkül pedig legfeljebb fél órát.
Mit lehet ezzel kezdeni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Háború Izraelben
- Trollok komolyan
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest