- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBOY2
csendes tag
válasz
fransoa. #6167 üzenetére
Helo!
Én overmax 6.1 kamerát használok egy hasonló ablaktörlővel szerelt egyterűbe.
Nekem is elég nagy "háromszöget" hagy a tükör mögött, mellett. Én a tükörtől jobbra raktam a kamerát.
Nem csak esőben jelent problémát, hanem állandóan. Főleg ilyen időkben, mint manapság, mert állandóan koszos a szélvédő azon a helyen, ahol az ablaktörlő nem éri el. -
TBOY2
csendes tag
válasz
Scorpio06 #6012 üzenetére
Az mit jelent, hogy FAT-ra van formázva?
Amikor megvettem a kártyát, a számítógépen formáztam. Most újraformáztam a kamerában.
Behoztam a kamerát a lakásba és adapterről megtápláltam. Televettem a kártyát és most teszi a dolgát rendesen. Időarányosan törli a régi fájlokat.
Visszaraktam a kocsiba és pár nap múlva újra megnézem, hogy veszi-e rendesen a dolgokat. -
TBOY2
csendes tag
válasz
Gépötty #6007 üzenetére
Bocs, ha értetlenül írtam.
Tehát a kamerát már használtam, nem volt üres a kártya, elvileg már tele is volt és a régieket törölnie kellett. Mentem a kocsival folyamatosan kb 3 órát leállítottam. Másnap megint folyamatos 3 órát mentem haza.
Otthon kivettem a kártyát, felraktam a számítógépre. A kártya ugye tele van, a régi fájlok meg is vannak rendesen, de a kétszer 3 órányiból semmi sincs.
Menet közben többször is rápillantottam a kamerára és láttam, hogy villog, tehát veszi az anyagot.
Folyamatos felvételre van állítva, 5 percesre(sajnos ez a max) -
TBOY2
csendes tag
Üdv uraim!
Ismét a segítségetekre szorulok, az OVERMAX CamRoad-6.1 kamerámmal.
Eddig használtam, néha visszanéztem számítógépen a kártyát, ment minden rendesen.
Viszont most mentem kétszer 3 órányit a kocsival és gondoltam megnézem mennyi felvétel fért el a kártyán.
Hát sajna a kétszer 3 órányit már fel sem vette. Pedig üzemelt végig a kamera.
Alapból gondolnám, hogy nincs beállítva a régi file-ok törlése, de szerintem be van. Elég gyatra kevés a leírás róla. Csak annyi van róla, hogy folyamatos felvétel KI, 2, 3, 5 perc.Vagy megint én vagyok béna és nem itt kell ezt beállítani?
-
TBOY2
csendes tag
Akkor megpróbálom én is
-
TBOY2
csendes tag
Tegnap eszembe jutott, hogy van nekem egy régi Conrados 12V-os késleltetőm. Tegnap este kb 15 perc alatt összekötöttem a szivargyújtó elosztóval, beállítottam 15 sec-re és az egészet be a kesztyűtartóba. Tökéletesen szuperál.
Köszi az infókat, meg a vérszívást is
-
TBOY2
csendes tag
http://www.ebay.com/itm/Citroen-C8-Fiat-Ulysse-Peugeot-807-9657608580-BSM-B5-BSI-Unit-FUSE-BOX-Delphi-/321942076812?hash=item4af53e3d8c:g:hSIAAOSwwE5WZbq0
Ez ilyen. Szerinted ide hol fogok rácsatlakozni?
Tudom, most az jön, hogy a csatiban a kb 60 vezetékből kikeresem (amihez pláne nem fogok a nagy lapát kezemmel a kesztyűtartóban hozzáférni) és rákötöm.
Szerinted nem sokkal egyszerűbb bontás helyett egy 2 dolláros késleltetővel megoldani, amit a meleg műhelyben asztalon megszerelek? -
TBOY2
csendes tag
válasz
Moleman #5883 üzenetére
Így van, a kesztyűtartó jobb felében van, ahol a biztihez is csak specko kiszedővel férni hozzá, tükörrel. Egy igazi fostalicska megoldás, biztos, hogy nem fogok belebonyolódni. Nekem különös érzékem van az ilyesmihez, tuti valami nem fog engedni és eltörik, azt futkározhatok mindenféle szar pattintós alkatrészekért.
Utálom a nőgyógyász munkát, pláne csigazabáló francia fosban -
TBOY2
csendes tag
Biztos fel lehet programozni, de az is tuti kerül annyiba, mint a belinkelt késleltető, és szuper kishazánkban min 40 km-re van tőlem, aki tényleg ért is az ilyenhez.
Persze szájkaratés szerelő van bőven, azt már csomóan kudarcot vallottak, mert mind csak hibaolvasáshoz ért.
-
-
TBOY2
csendes tag
Köszi mindenkinek az infót, ötleteket!
A kapcsolón már én is gondolkodtam.
Azért ez tök béna, hogy több tízezer forintért olyat adnak, amit még monyákolnom kell, hogy úgy működjön, ahogy hirdetik...... -
TBOY2
csendes tag
-
-
TBOY2
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy OVERMAX camroad 6.1-es kamerát, amit itt ajánlottatok.
Van egy idegesítő problémám vele:
gyújtás ráadásnál, ha mindjárt 1-2 másodperc múlva indítok akkor jól működik, de, ha késöbb indítózok 5-10másodperc múlva(mondjuk, ha megvárom amig a szivattyú felnyomja az üzemanyagot vagy izzítok) akkor a kamera kikapcsol.
Az elég idegesítő, hogy minden indításnál ki kell húznom a szivargyújtóból.Ez van a leírásában:
"A gépjármű motorjának indításakor hirtelen megnő a feszültség. Bár a készülékbe megfelelő ellenállásokat építettünk a nagyobb teljesítményű gépjárművek esetén keletkező hirtelen nagy feszültséget az autóskamera teljes biztonsággal nem képes elviselni. Ezért nyomatékosan javasoljuk, hogy előbb indítsa be a gépjárművet, majd csak utána csatlakoztassa az autóskamerát." -
TBOY2
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek OVERMAX camroad 6.1-es kamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Canon EOS DSLR topic
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...