Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok,
megjött a Mijia dash camom, de mit is mondjak, nem vagyok elájulva tőle. Egyelőre nappali videót csináltam, nem sokkal jobb mint amit a Junsun tudott.
Este hazafelé (délutános műszak szombaton jeeee) letesztelem ismét szimultán a régivel.
Lehet ebből A119 lesz nekem is. Ez is 50$ körül volt.
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok, eddig egy visszapillantós kamerát használtam, de éjszaka nem igazán használható a felvétel.
Jött egy ebay lhírlevél, benne ezzel az ajánlattal: Viofo A119 V2.0
Ez most mennyire best buy? Eléggé jó árnak tűnik. Ha szokott ennyi lenni akkor hanyagolom, mert igazából van kamerám.
Köszönöm!
Üdv: Laci
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok 8-15k közötti kategóriában (nem nekem lesz, inkább 10 körül)?
Én eddig [link] ezt néztem ki. Semmi extra elvárás nincs, csak rögzítsen jól, egyszerű legyen kezelni és használható legyen este is.
Más:
Én pár hete [link] ezt használom. Itt anno senki nem tudott semmit ezeknek a használhatóságáról, én nem bántam meg. A felvétel nem kimagasló, de az össz tudást elnézve baráti a 30ezer ft-os ár érte.Aláírás
-
Laci.M
senior tag
válasz denis.p #9021 üzenetére
Most ez komoly? Ezt tőlem akartad kérdezni? Nem a lejátszással van bajom, hanem hogy használhatatlan a felvétel.
Egy Dell Latitude E5430-as gépem van Core i5-3210m-el és 8 giga memóriával. Lejátszó mindegy, nem azzal van a baj, de VLC és sima mediaplayer.
A 4K-s 80gigás filmek sem akasztják meg a gépet, nemhogy egy 300 megás 720p-s videó.Neked jónak tűnik a felvétel?
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Az első felvétel (szerintem értékelhetetlen) még 720p-ben, 60fps-el készült:
[link]
(ha nagyon jól figyeltek van benne város és kinti rész is, bár ebből nem sok látszik)A második felvétele egy nappali felvétel, már 30fps-el:
[link]A harmadik felvétel éjszaka, egyező beállításokkal mint az elsőn, de 30fps-el. -> ez is értékelhetetlen szerintem.
[link]A GIT2-n 1.6_1028-as fw van. WDR, EV korrekció minden auto-n van. Gyro kikapcsolva.
Tegnap este telefonnal fényképeztem, hogy a Oneplus 3 mit lát:
[link]Véleményeket, tanácsokat kérnék mitévő legyek...
Üdv: Laci
Aláírás
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy GIT2 akciókamerát használok (mert miért ne, ha már úgyis megvan) autós menetrögzítőnek. Van autós módja, nappal jó is, de sajna este szinte semmit nem látni a felvételen. Gondolom a nappali fényviszonyokhoz van tervezve a kamera.
Na most két út áll előttem:
1. (Ezt preferálnám) Mivel úgyis le akarom sötétíteni a kocsit a tavasszal, így be kéne szereznem ígyis-úgyis egy tolatókamerát, és felmerültek lehetséges típusként ezek az androidos minden egybe gépek.
[link] - ez csak egy a sok közül, nagy a választék2. Veszek egy másik kamerát ami sötétben is jobb képet csinál, ráadásul nem is ilyen feltűnő mint a GIT2, mert a céges parkolóban nem gáz, meg vidéken sem, de pesten ha járok mindig leveszem biztonságból... Ha jól olvastam itt az A119 a sláger, most Gearbesten 70$ az ára ha jól látom. Szokott olcsóbb is lenni?
Na az első az mennyire járható út? Tolatókamera mint mondtam úgyis kéne, akkor már rááldoznám pluszba a menetrögzítő árát és akkor kijönne belőle egy teljeskörű androidos cucc, gps navigációval, zene lejátszóval, androiddal, mindennel.
Értelmes keretek között árban rugalmas vagyok.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest