-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ezt sajnos én is csak megerősíteni tudom, ráadásul elég kellemetlenül érint a dolog. Egy cég az én innen eredő tanácsomra szerzett be minden kocsijába egy-egy G1W kamerát, ami összesen négy darabot jelent.
Eddig bruttó hatot cseréltek, egyik sem működött két hónapnál tovább.
Eredetiek.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Gépötty
senior tag
Eddig három G1WH-hoz volt közöm.
Az elsőt már nem emlékszem, kinek adtam el, a másodikat keveset használják, de a harmadik kiszállítóautóban van, egész nap megy. Eddig egyszer hívtak, hogy baj van vele, de csak megtelt a kártya.
Hazudok, kétszer: nyáron (bennhagyták a kocsiban, a nagy melegen kívül más okot nem találtunk) elkezdett hülyeségeket csinálni. Ezt egy reset megoldotta, azóta nem beszéltem a tulajjal.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Andrew31
senior tag
Nekem csak kettő volt még, az elsőt visszafizették, miután visszaküldtem, a mostanit visszafizették, nem kellett visszaküldenem, de nem vagyok elégedett, mert a képe nem mindig OK... :s (lást visszább valamivel, valamikor augusztusban írtam róla)
MaCS_70: azt sem tudni, hogy melyik mi és honnan van, sajnos ebből nehéz "eredetit" találni. :s
[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest