-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Wheelbarrow #4648 üzenetére
Igen, ez egy ismert "alapmű". Azon túl, hogy csak szőrmentén megfogalmazott jogi véleményt tartalmaz, én azért azt olvasom ki belőle, hogy a tiltás általános, a saját, belső használati célú felhasználásra vonatkozó engedély viszont igencsak esetleges.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Moleman
addikt
válasz Wheelbarrow #4648 üzenetére
Igen, ezt olvastam én is anno. Ha jól értem, a 4-es pont legitimizálja a Glockner megörökítését.
Amúgy vicces, ahogy egész Európában a személyiségi jogok mellett pampognak, mégis tele van minden térfigyelő kamerákkal (amiknek a felvételét a magyar rendőrség szinte soha nem kéri ki, ha szükség lenne rá, személyes tapasztalat), és számomra a legdurvább, hogy egy rakás telefonos alkalmazás hozzáférést kér a helyadatokhoz, híváslistákhoz, kamerákhoz, mikrofonhoz (persze, a hülye felhasználó "elfogadta" a felhasználási feltételeket), majd mindezek százmilliós nagyságrendben cserélnek gazdát a marketingpiacon, mivel profilalkotásra tökéletesen alkalmasak, de akár egyéni célzásra is, ha már tudod az alany napi rutinját. Félelmetes, hogy sokan így kiszolgáltatják magukat, miközben lehet, hogy pont ezek ellenzik a felvételeket, mert sérti a személyiségi jogait...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest