Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Én azért már vezetek elég régóta '81 február. De féltem hogy a kamera elvonná a figyelmem vezetés közben. Aztán ahol beszerelték ők alapból a belső tükör jobb oldala mögé rakták. Szóval vezetés közben nem is látok rá, meg a képernyő 30 másodperc után kikapcsol. Egyébként 70mai A800s lett hozzá való hátsó kamerával és hardwire kit-el. Amikor leállítom a motort akkor megszólal, hogy 5 perc múlva indítja a parkolásfigyelést.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
koanla
aktív tag
Fene tudja, ez a rendszám dolog talán picit túl van gondolva.
Magam részéről az a fontos, hogy látszódjon, hogy _mi_ történt. Baleset esetén mondjuk egy kövtávot nem tartó idióta ne tudja azt hazudni, hogy ok nélkül fékeztem. Egy piroson még átcsúszó se tudja azt mondani, hogy az én irányomnak volt piros, vagy a balos kanyart, kereszteződést levágó ökörfajzat, hogy én csúsztam át a szembesávba. HA pedig ezek vannak, a rendszáma jó eséllyel ott fog maradni.
Ha nincs baleset, akkor pedig - sajnos a jelenlegi közlekedési kultúrát tekintve - "nincs itt semmi látnivaló"hardwire kit a neve, "vezeték"; nem pedig hardver
-
Buckey
őstag
Felhomályosítottak, hogy a mai kamerák ennyit tudnak. A 4k csak akkor van, ha nincs hátsó kamera, hátsó kamerával csak 2k van elől, 1080p meg hátul.
A villogás nappal nem is látszik oldalról, csak szemből, de akkor is árnyékolni kell. Éjszaka sem zavaró, meg elég kicsi is. Én is allergiás vagyok a mindenféle zavaró villogásokra (főleg a kék-pirosra ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest