Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát ez attól függ hogy naponta ki mennyit megy
Szerintem az a jó ha egy napot végig bír a memória kártya, tehát ha valaki 7-9órát is megy az jó ha meg is van
Akkor nem kell bohóckodni zárolással se, mert este nap végén le lehet menteni bármitAmúgy is annál gusztustalanban dolog nincs mint tört angol tudással rajta van a videón a rekord videó bemondás.
Nekem is volt hogy másnap délután jutott eszembe hogy valamit le akartam menteni, és már aznap is mentem pár órát, de szerencsém volt pár perc híján felülírta
Ezt volt [link](Van valami rajta)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Lordus #27941 üzenetére
Ennyiért az alap jó kétkamerássat tudod megvenni
70Mai a500s, néz videókat, de lehet ez se jön ki 50e-ből mert ugye a hátsó kamera meg a kit az külön kell megvenniHa tesszel még hozzá akkor lehet mást is
Sajnos olyan nagy újítássok nincsennek, a jó pár éves megelennések vannak és csúszik felfelé az áruk
a500s is régen rendes ára 26e volt most meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ácsi
Kamera akkumulátorPont ez a lényeg hogy kamera akkumulátor, mert lehet úgy is tervezni ezeket az akkukat hogy jobban bírják a meleget, persze lehet hogy akkor nem 1$ jön ki a gyártása hanem 1.1$
És pont ezért is írtam hogy nem régi eset, mert régen ép azt raktak ezekbe a kamerákba ami polcon volt, volt is aksi púposodás, mert egyszerűen azok más felhasználásra lettek gyártva
De mióta célzottan kamerákba gyártják kicsit odafigyelnek erre is(legalább a garanciális időt bírja ki , ami két év is lehet)Repülő
Persze mert ha megütődik sérül akkor kész a baj, vagy kis Kínai rosszul csomagol és zárlat keletkezikLáttam én már kondenzátort is füstölni, púposodni, igaz nem olyan kondi volt ami a kamerákba raknak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Amúgy linkelj már egy olyan bizonyított esetet hogy kamera akkumulátor miatt éget le egy kocsi, de elég ha éget a kamera, és nem olyat hogy mondjuk megpúposodott mert az még nem tűz, meg mondjuk az elmúlt 3-5évből nem az ősidőkből mikkor olyan maradék akkukat raktak bele ami ép volt a polcon
Amúgy szerintem nem a tűz miatt raknak kondenzátorokat, hanem mert a téli hideget jobban stabilabban bírják, így nem fogják garanciáztatni hogy hé hidegben nem zárja le a felvételeket
Mert azért akkunál előfordul hogy elég hamar megsínyli a hideget
És most itt ne a hazánk időjárására gondoljuk hanem mondjuk egy Fin télre, ott még azért manapság is van télGondolom akkor te majd elektromos kocsit se fogsz venni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz koanla #27885 üzenetére
Esetleg régről nem maradt valamilyen telefonra való kijelző védő fólia, az is jó lehet pótlásra
-
bul07
nagyúr
válasz nagyfejü #27813 üzenetére
Kolondrum fórumtársnak van itt olyanja
Olvasd el a hozzászólásait, nyers videó is találsz, és lehet sok válaszra is találsz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Na de van olyan beépítés ami nem
Mondjuk mert nem a biztosíték táblába kötötték hanem forasztották egy kábelre, még nyoma is marad kiszerelés uttán
Vagy ép nem olyan van a kocsival aki ki nem mer hozzányulni és már jönnek érte az assistance szolgáltattás keretébenÉn csak arra uttalnék ezzekkel hogy garanciális kocsi esettén nagyon meggondolandó hogy a gyártói szervízzel legyen beéppítettve mert akkor kisebb esélyel fogják a beéppítésre fogni
Nem is beszélve egy tisztán elektromos autó esetén ahol sokkal több az elektronika
De mindenki maga dönt
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Kolondrum #27788 üzenetére
Aztán ha gond van hivatkoznak mindennre hogy elkerüljék a garanciás javítás
És ha találnak utólagos beépítést akkor fognak is rá hívatkozni
Persze ez függ attól is hogy ép milyen kedvük van, akkarnak e kibúvót keresniEgy példa fél éves kocsi akku merülés egy USB-be dugot kábelre fogják, persze ez azért támadható de ha ilyenre is képesek ráfogni akkor egy utólagos beéppítésre ne tennék
[link], [link]És ugye van sok időhúzó lehetősségük is míg megy a huzza vonna, és kocsi nélkül sokkan nincsennek meg
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Norbi14 #27782 üzenetére
Hogyne lenne
Ilyen kábel
Olyan fajta amilyen a kocsidban a biztosíték, meg amelyikre kötni akarod, mert előfordul hogy kétfajta biztosítékos is használnak egy kocsiban
Igaz ez alis link de itthon is kapható, mondjuk egy elektronikai boltban vagy autós bolt is megrendelheti ha van nagykerben[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #27756 üzenetére
Hát a semminél az is jobb ha kicsit homályos a portól a felvétel
És ha olyat vesz aminél a lehetőség sincs meg akkor nagyon bekorlátozza a lehetőségeketNa meg ha minden jól megy elég sok ideig használhatóak ezek a kamerák, és akár még autó váltás is lehet egy két év múlva és akkor ott a lehetőség
Enyémbe a legolcsóbb 70Mai kamera van és ez lesz az ötödik nyara hogy a szélvédő mögött van (2018 08.13-án raktam fel[link] , neve 70Mai D01, és ez a 70Mai 1s elődje, 30$ 8400Ft volt akkor az ára(akkor ennyi volt az árfolyam))
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz -cobra- #27753 üzenetére
Én már nem vennék hátsó kamera nélkülitt
Még ha most nem is érzed hogy kellene, de később lehet fejlesztenél
És akkor venni kell megint újat ha nem lehet bővíteni.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz feel2006 #27731 üzenetére
VW Touran 2005 szintúgy állandó fesz
Én egy külön tápot kötöttem be a rádió biztosítékára mert nálam a rádió csak gyújtásra kap feszültséget
De ha nálad nem akkor meg kell nézni hogy mi kap csak gyújtásra feszültséget és arra a biztosítékra kell bekötniBiztosíték megosztó kábel kell, olyan fajta mint amilyen az a biztosíték amelyikre kötni akarod
Most hirtelen alis linket találtam de itthon is kaphatóTápegység
-Vagy veszel egy szerelhető USB tápegységet
-Vagy ha van kedved feláldozni a hozzá adott szivargyújtó töltőjét, akkor szétszedve és kábelt forrasztva rá és kivezetve be lehet kötni aztNegatív kábelét meg a kocsit egy fém csavarjára kötni
Én arra a csavarra kötöttem Kép[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz knoxhu #27707 üzenetére
Gond az hogy A500S alatt nagyon nagy a minőség romlás
Ha nincs nagy elvárásod 70Mai 1S 17e Ft
Néz youtube videókat sok összehasonlító videó is vanNa de ezzel el is vetted a lehetőséget hogy később tudj hátsó kamerát beszerelni, és GPS sincs
Talán még érdemes nézegetni a emag újracsomagolt szekcióját, néha néha kerül fel 1S és A500s is, és jó pár ezressel olcsóbban meg lehet venni, igaz ezek már ki voltak bontva meg kell nézni alaposan átvétel után
Az a baj hogy ezek már régen megjelentek és az áruk nem hogy csökkenne hanem nő
1S sokáig ilyen 11-12e Ft-ért vehető volt
A500S meg ilyen 25-26e Ft-ért vehető voltMai napig bánom hogy nem én rendeltem meg újracsomagolt A500S 19e Ft-ért amit ide beraktam[link] és innen vitte el egy fórumtárs
Nekem még a 70Mai 1S elődje van, 2018 nyarán raktam ki a szélvédőre[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz knoxhu #27705 üzenetére
Két kamerások 70mai között belépő a A500S (4:3 képarány)
Ha nagyobb a keret vagy a 4:3 képarány nem bejövős A800S.........
Esetleg valaki már vett már próbálta a FC02 hátsót [link]
Mennyivel más mint a RC06/RC09?
Esetleg egy felvételt a FC02 készítettMost nézem hogy ez nem is a hátsó szélvédőre való mert túl rövid a vezetéke, hanem utastér figyelésre előre ragasztva
Hát ez így max taxisoknak jó, bár akkor meg a hátsó szélvédő kamerát nem tudja bedugni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egy ilyen után megnézed hogy mennyi ideig vett még fel ott kiderül egyértelműen
-
bul07
nagyúr
válasz Samott #27438 üzenetére
Jól látom a képen hogy a tükör bal oldalára akarod rakni a kamerát?(Sofőr oldalára)
Általában a tükör mögé,tükörtől balra szokták rakni a kamerákat és akkor nem is látja az ember vezetés közben hogy ott van, amúgy minek is nézegetnéSzerintem kilátásban zavarni fogja a kamerát ahova a kép szerint szános
Vedd fel a listára a 70Mai A500S
M300 lehúznám a listáról
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Kezdőként #27378 üzenetére
youtube szerkesztője is tud rész kivágást
De próbáld meg a Format Factory [link] programot
Magyar felület és könnyű kezelhetőség, összefűzésre is jó. Még in is tudom használni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Potyka03 #27354 üzenetére
Videó letölt és utána olyan képet lopsz belőle amilyet akarsz, persze macerásabb
(VLC pillanatkép készítése és már menti is a képet)(#27355) Kolondrum
Oké hogy költő
De egy kelően nagy memóriakártya esetén minek ott van az egész napi felvétel, megvan az egész
Na jó esetleg egy kb időpontra emlékezni kell hogy mikkor történt amit le akar menteni az emberAmúgy is annál gusztustalanban dolog nincs mint tört angol tudással van rajta a videón a hangutasítás (általánosságba mondom nem mindenki beszél anyanyelvi szinten angolul)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #27238 üzenetére
Ha van száz hely és kiálsz a sarokba tutti mellé fognak parkolni még ha ott van másik 99 szabd hely is
Tanuló vezető oktatók meg direkt keresik a parkoló autókat hogy mellé parkoljon a tanuló, enyémnek ilyen ment neki
-
bul07
nagyúr
válasz sony309 #27223 üzenetére
Ha keretbe belefér egy hozzászólással feljebb, még az egyik újracsomagolt megvan
Ha ennél olcsóbb kel talán 1S, abból is van újracsomagolt [link]
-
bul07
nagyúr
emag újracsomagolt
70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
[link]
Képet rakok be mert kettő is vanHátsó is van hozzá újracsomagolt, igaz nem sokat engedtek
70mai MiDrive RC06
[link]
2db újracsomagolt van mindkettő 7.890 Ft-ért
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, hibátlan bontott kiegészítőkDe milyen már hogy régen ez volt a rendes árra, sőt egy két ezressel kevesebb
Majd egy éve még 19e Ft-ért volt újracsomagolt ebből [link]
Azért ezt bánom hogy nem én húztam be[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tsebacsi #27190 üzenetére
Már ha olyan helyre köti és nem a kis aksijára ami amúgy se olyan nagy, de viszont marhára fontos
-
bul07
nagyúr
válasz poli27 #27180 üzenetére
Lehet a fogorvosnak szólt, nem konkrétan neked
De akkor is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Kolondrum #27092 üzenetére
Hozzáférési engedélyt kér
[kép]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Jakob.rabbi #27073 üzenetére
Hát pedig ami elromolhat az el is romlik, és ha így bekötött táp legyen az akár minőségi darab véletlen viszi magával a kocsi vezérlőjét, mert arra van kötve, hiába mondja hogy de hát nem a bekötés volt a hiba forrása
Az őket már nem fogja érdekelni csak az hogy volt külső beavatkozás, ami miatt tönkre ment a kocsiba valami, így a garancia arra már nem érvényesMindenki saját felelősségére csinál ilyet, de tanácsolni szerintem nem ajánlatos másoknak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #27068 üzenetére
Azért volt már itt példa olyanra hogy usb táb zárlatos lett, nem kicsit, és a vezették is elkezdett füstőlni (megyúladni) és a tulaj tépte ki hogy ne égjen ki a kocsi
Meg is találtam még kép is van
[link]Bármi meghibásodhat
És igen is ha megbontják a kocsi gyári vezetékét akkor onnan azé a felelőség aki hozzányult
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #27056 üzenetére
Oké hogy nincs, de ha már meg van blankolva a kábel akkor már oly mindegy hogy el is volt vágva vagy nem
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #27046 üzenetére
Amíg nincs baj
Mert ha mondjuk jön egy zárlat OBD csatlakozónál, vagy azon vezetéken bármi tönkre megy és a vezeték nem gyári hanem el van vágva akkor bizony hivatkozni fognak rá hogy átalakítás volt, és a miatt is lehetett a hiba, így garancia nem vonatkozik rá.
Persze lehet szakértőt hívni bírósságra menni, de az sok idő és pénzA biztosíték táblás bekötés pont ezért is jobb mert ott akár két biztosíték is védhet, és átalakításmentesen beköthető(nem kell hozzá semmit vágni)
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #26829 üzenetére
Igen lehetne sorolni, mert még a szélvédő is, mennyire töri a fényt, van e visszatükröződés, van e szélvédő fűtés (ford esetén még a szememet is fárasztja bántja)
Tényleg nagyon sok tényezős
És ugyan az a kamera két különböző kocsiba is képes más minőséget felvenni[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #26825 üzenetére
Az a gond hogy több tényező is közrejátszik a felvétel minőségébe, sőt lejátszásába is
Azt út minősége (micro rázkódások)
Memóriakártya mert van hogy már nem 100%-os és akkor már nehezen írja a kamera
Youtube és egyéb ilyen videó megosztók nagyon rontanak a minőségen, és ép milyen kedvük van változóan, a nyers videót kellene megszerezni letölteni, és megnézni lejátszóval és ott belenagyítani hogy mennyire részletes rendszám menyire látható[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Buckey #26823 üzenetére
Amúgy amióta 70Mai app magyar ott is be lehet állítani magyar nyelven, még ha magán a kamerán angol nyelv is van
Ha így nézzük az összes 70Mai tudja a magyar nyelvű beállítást telefonos app-ból(Ki a fene akarná bámulni azt a kis kijelzőt főleg a tükör takarásában )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz victorhun7 #26792 üzenetére
Aha
Öcsém kezel egy 5-6éves ford kisbuszt azt hiszem xenon, nem led az tuti és nem is halogén
De azon olyan rossz a tompított hogy mintha vakon menne az ember, félelmetesen rosszLedes is jó dolog míg nem kell javítani
Sok autóba lámpatest cserével lehet javítani az meg nem simán lehet fél millió is, sőt BMW esetén még a milliót is ütheti 1dbÉs ugye egyszer ezek is lesznek öreg autók
Elromlik, betörik(egy fácán megcsapja) a led lámpája és majd gazdasági totálkár lesz, persze lehet bontózni de az is lutri lesz meddig bírja
De jó világ lesz(#26791) Yamahás
Én mostanában elég keveset megyek
Régen sokkal többet mentem 2002-2003 volt a csúcsom az egy évben megtett kilométerbe
(2002 március és 2003 szeptembere között sikerült menni 93e Km országon belül, egy 60lóerős F Astra kombival)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz simonjoe #26789 üzenetére
Hmm akkor lehet nállam nem volt áttálítva, csak most hogy új telefonra költöztem pár hónapja magyar nyelven települt, mert most használtam azóta először az app-ot
Ha jól értem így éjszakai munka után irónia volt a lámpára ugye.
Szerintem elég jól villágít annak ellenáre hogy 2005 a kocsi és a lámpa is, mattulva még nincs de pöttyök vannak rajta.
És még extra izzó sincs benne hanem egy olcsóDe a tompítottat én már feljebb tekertem mert nekkem túl közelre hordott.
-
bul07
nagyúr
Csak érdeklődésként kérdezem
Mióta van magyar nyelv a 70Mai appba?Nem sűrűn szoktam használni mert szerencsére mostanában nem volt semmi amit le kellet volna menteni, most is csak egy ilyen(35sec után, letöltve azért nem ilyen szánalom a minősége), és látom hogy magyarul van az egész
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #21346560 #26780 üzenetére
Én csináltam ezt, szivartyújtóba dugdossással, nállam állandóan vagy jó ideig feszültség alatt van kulcs kihúzása után, így míg nem jött meg a fixre köhető táp dugdostam
Volt hogy elfelejtettem, főleg ha siettem, megváltás volt mikkor bekötöttem a tápot
Nekem ez a tapasztalatom ilyennel
-
bul07
nagyúr
válasz simonjoe #26760 üzenetére
Amúgy ez az akku para még nagyon régről származik, mikkor a gyártók még csak úgy a polcról megmarad kis akkukat raktak a kamerákba majd előfordult hogy a polcon olyan volt ami úgy volt gyártva hogy nem bírta a meleget, és igen púposodott
De ez olyan 2012-2013-2014 környékén volt
(Akkor még a kamera hamisítás is igen gyakori volt, na és egy hamissal bármi megeshetett, G1W kamerák na azt hamisították rendesen)Azóta már sok víz lefolyt a Dunán és a gyártók elkezdtek direkt autós kamerákba szánt akkukat használni, aminél már gondoltak erre
Persze előfordul hat bármi, akku púposodás, de a kapacitor púposodás isÍgy mára már akku vagy kapacitor oly mindegy
Amúgy talán a kapacitor a téli használtba jobban számít főleg mondjuk Finnországba ahol nem január hónap a tél, és ott azért van tartósan -10 alatt, mert az akkumulátorok az tényleg nehezebben viselik(hideget), mint egy kapacitor, és az nem igazán jó ha baj esetén nem tudja lezárni a felvételt mert hidegbe meghalt az akku
Nálam 2018-ban került a szélvédő mögé egy 70Mai (D01) (1S elődje), télen hidegben szokott panaszkodni hogy az akku már gyenge
De köszöni szépen jól van[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #26681 üzenetére
Daciaba lévő dízel motorokat egyes Mercedes típusokba is belerakták ( 2018 körül biztos)
Így mikkor egy Mercedes tulaj sz@rozza az kimondottan érdekes( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Kolondrum #26388 üzenetére
Azért érdekes megoldás hogy ez egyben egy riasztó is a 4G kit-el
Gondolom kell bele egy sim amin van internet, és ha esemény van az app riasztEngem még a mozgás követés érdekkel majd hogy milyen szenzor alapján fordul, mert kamera alapján nem fogja látni hogy a másik irányba van mozgás
-
bul07
nagyúr
Új jövevény a láthatáron
70mai Omni
Vehicle Security Guard with 360° Rotating Dash Cam
[link]
1080P 60FPS
És ha jól nézem mozgás követés van benne[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz llacee #26157 üzenetére
Esetleg lent is viheted a vezetékét a padlószőnyeg alatt, már ha elég hosszú hozzá a hátsó kamera vezetéke (ugye ez függ a kocsitól, egy kombi esetén lehet gond)
-
bul07
nagyúr
válasz TheProb #26036 üzenetére
Egy nagy memóriakártya(128GB) is kell, az meg már majd 10e, ezt is vedd bele
800S ha kell a 4K
500S ha nem zavara 4:3 képarány( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
70mai Dash Cam M500 menetrögzítő kamera bemutató
Magyar bemutató( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hátha valakinek jól jön
emag újracsomagolt
Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
[link]
24.900 FtForgalmazza a(z) eMAG
Garancia 12 hónapÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, finom karcolások..................
Ingyenes házhoz szállításhoz most semmi jót nem találtam
-
bul07
nagyúr
válasz dethroner #25734 üzenetére
Szerintem is kártya hiba
Amikkor olyan pontjára ér a kártyán ahol hibás a szektor megakad a felvétel, máskor meg azért csinál hosszabb felvételt mert később jön a gyenge szektor és csak akkor akad meg a felvételDobjál bele egy akármilyen kártyát és nézd meg hogy rendben felvesz e
Én a 70Mai(D01) kamerámba pár évig egy EAGET T1 kártyát használtam aztán felszabadult egy Samsung evo+ és az van benne, gond nélkül mennek
De persze az erre tervezet memóriakártyák jobbak erre a célra
De ha ép nincs addig bármilyen jóHa már bekapcsoló hang
Amúgy én pont azt szeretem a 70Mai kamerában hogy gyújtás ráadás után bemondja hogy elkezdett felvenni így tudom hogy vesz fel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz racskobalazs #25694 üzenetére
Próbáltad azt hogy magával a kamerával leformázod.
De ha régi, lehet hogy van gyengébb szektora, amit már nem szeret a kamera, de más eszköz meg még eltudja viselniMíg nem teszteled más memóriakártyával addig kártya hibára gyanakodnék
-
bul07
nagyúr
válasz Dolphine #25623 üzenetére
Olyat vegyél amihez később is lehet venni és ha ügyérzed mjad veszel hozzá
És ha emagon újracsomagoltba kerül egy hátsó kamera olcsóbban, vagy aprón új olcsón(most is van) megveszed később[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Milka 78 #25588 üzenetére
Igen jó dolog, főleg hogy csipog is ha beállítottnál nagyobb nyomásvesztés van, bár az enyém nem csipog ezért 50% refund volt még az árából így fillérekért kaptam meg
Viszont ehhez a kamerához nem adnak külön kijelzőt, szerintem a kamerában lehet vevője és az nyomja tovább a telefonra
Az lehet hogy ha jól be van állítva akkor a telefon jelez hogy nyomás csökkenés van, csak ugye telefonok hajlamosak kilőni az alkalmazásokat még ha minden engedélyezve is van és nem biztos hogy jelezni fog(#25589) Upo
Az enyém is ilyen, igaz öregecske kocsi 2005 Touran
És nem is veszi le, teszteltem még egy óra után is feszültség alatt volt a szivargyújtó[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #25571 üzenetére
Mint írtam nekem van, 2005 kocsiba
És hogy miért, mert nincs pótkerekem, van egy gyár VW kompresszor meg egy defekt javító a kocsiban
Akarok én venni csak amennyit próbáltam mankókereket egy se fért be, a fedő lapot mind kitartotta, egy új meg 40e Ft ha lehet kapniÍgy jó pár éve vettem egy ilyet , a háromból a középső verziót
Két teljes nyarat meg egy teljes telet már kibírt, most jön a harmadik nyara, eddig csak elemet kellet benne cserélniNagyon megnyugtató hogy mindig látom a nyomást
Persze nem valós értéket mutat mert amúgy se bevizsgált hiteles eszközzel fújom a gumit, de nem is arra kell, hanem lássam ha csökken a szokásos értékről[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Úgy mindenkinek aki reagált a
70mai M500-ra
Most jobban nézegettem és hát hát
Nem tudom A500S helyett miért is venné ezt bárki
Guminyomás szenzor jó dolog nekem is van de mindig nézegetni a telefonba nem életszerű sokkal jobb megoldás aminek van saját kijelzője
Én is csak beszállásnál rápillantok és látom hogy minden rendbe a guminyomással
Ahogy nézem a M500 hátsó kamerát nem lehet csatlakoztatniTalán tényleg csak annak jó aki nap mint nap le akarja venni
Na meg mondjuk amennyiért vehető a felvétel minőségétől se vagyok elájulva
Itt ebben a videóban Viofo A119 és DDPai mini3, hát A119 meg se közelíti szerintem minőségben(#25566) Upo
Siapa lagi Mantap ? DDPAI Z40 vs 70MAI A500s | Dash Cam Fight | Review and Comparison
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem is mondjátok
70mai Dash Cam M500
Product Model: 70mai Dash Cam M500
Video Resolution: 2592*1944P
Camera FOV: 170°
Camera Lens/Aperture: 3G3P/F2.0
Framerate: 30FPS
Battery Capacity: 500mAh
Image Sensor: OS05A10
Processor: NT96580Összehasonlító videó
Wideorejestratory 70mai M500, A500S, A800S - porównanie / comparisonBeépített tárhelyes
Ára elég húzós még
Ahogy nézem ez azoknak lesz jó akik ki vagy le szokták venni éjszakára a kamerát[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
70mai A500S + hátsó kamera hozzá + HW kitt a beépítéshez
Ez kb 50e alatt kijönNéz videókat hogy milyen felvételt készít
-
bul07
nagyúr
Ha valaki keres egy belépő szintet
Újracsomagolt
Xiaomi 70mai 1S menetrögzítő kamera, Ultrakompakt, Full-HD 1080p, Sony IMX307, Wifi, hangvezérlés, 2019-es model
[link]
13.900 Ft
De megy rá a kupon12/3e Ft-os : APPLOVEÚjracsomagolt Forgalmazza a(z) eMAG Garancia 12 hónap
Újracsomagolt
Termék használati jelek nélkül, sérült csomagolás, bontott karcos kiegészítőkHozzá kell még csapni mondjuk egy ilyet és akkor ingyenes házhoz szállítás
Dettol Nyugtató levendula folyékony szappan adagoló, 250 ml
[link]
619FtTehát kuponnal szappannal házhoz szállítva az ára 11.519Ft
[kép][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ITI-san #25545 üzenetére
Köszi a választ
Most is van emag kupon 12/3-as, ha ép valaki emagról venne kamerát
Kupon :
EASYBOXLOVECsak appban érvényes
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha emagról akartok kamerát rendelni
Hétvégi emag kupon: EMAGLOVE
5 ezer forint kedvezmény legalább 21 ezer forintnyi rendelés esetén.
[link]Csap appban működik a kupon
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kérdés azokhoz akiknek A500S van
Ha mondjuk kicsit meglökik az autót mintha valaki rányitna egy ajtót vagy lökhárítót megtolatná arra elkezd felvenni parkoló módban?
(HW kittel bekötve értem)Mai Tesco [kép] esetem, bal segge
Mondjuk a bűnös visszajött, és lehet hogy a képen rosszabbnak látszik mint amilyenViszont nekem csak egy régi 70Mai(D01) van a kocsiban, ha elhajtott volna sose találom meg
Így érik bennem hogy csak kellene egy két kamerás[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak halkan jegyzem meg emagra van kupon, 3000Ft-os, mindenkinek appban használva (12e felett érvényes)
Kupon:
EE3000Ha ép akar venni valaki kamerát pont jól jöhet, és sok dologra van ingyen szállítás opció is
Egy jó áras dolog például Silan öblítő [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ácsi
Ő írta
Rendelt vki Lamax T10-et Euronics-tól, ami most akció volt (39190 ft) ?
Ma átvettem,
&
#
Neten rendeltem, boltban vettem át.Nem voltam jó nyelvtanból de nekem úgy jön le hogy
Ő rendelte, mert azt kérdezi hogy más is rendelt e
És azt is írja hogy átvette, nem azt írta hogy boltban megvette
Sőt lejjebb pár sorral ezt le is írja
Nekem ezekből az jön le hogy netes rendelés volt tehát a 14napos elállás áll, még ha üzletben is vette átÍgy én nem írtam baromságot(na akkor ki ), már ha jól értettem amit ő írt
Amúgy a boltban vásárlás esetén a 3napos-nál is küldhetik vizsgálatra az már más kérdés hogy szabályos e, hány de hány ilyen esetet olvasni, sőt hogy a pénzt se határidőre küldik vissza és nem kis cégek is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz FireFox1996 #25448 üzenetére
Lehet most ezért sokan ráncolni fogják a szemöldöküket
De hibát ne említsd meg mert akkor már kötekedhetnek, ilyen bevizsgálás olyan dolog idő idő idő
Ha bekapcsolják és mondanak valami akkor válasz nálad még semmi baj a nem voltÉs konkrétan 14napos elállást mondj, ne 3napos bármit
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Aki régóta mobilozik annak tuti van a fiók mélyén egy régi telefonra vett védő fólia, még az üvegfóliák előtti időkből
Nekem csomó Samsung S2 való van
Nagyobb gond a kétoldalas ragasztó ami magára a tartóra kell, na az nekem sincs
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz apholyon #25404 üzenetére
Itt elég sokaknak van 70Mai de nyári meleg hibáról nem nagyon olvasni
Persze mindenből lehet hibás darab
1év garancia van rá utána meg kinek milyen a szerencséjeBekötésre is érdemes gondolni hogy fixre akarod parkoló mód miatt vagy szivargyújtóba, szivargyújtód milyen, mert ezek is lehetnek plusz költségek
70mai esetén ilyen is kelhet a parkoló módhoz [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz apholyon #25402 üzenetére
Ha a keret 40e akkor a 70Mai A800S-hez hasonlítsd mert az is annyiba kerül
Ha jól nézem igen lehet hátsó kamerát mindkettőhöz(A800S-hez is) és kb egy áron is vannak
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Monya78 #25400 üzenetére
Kicsit hozzátéve 70mai A500S ami minőségi ugrás
Sajnos egyre drágábbak a kamerák nem kicsit
M300 olyan 14e Ft magasságában nyitott mikkor megjelent mostanra meg
Talán várhatsz hogy hátha lesz megint újracsomagoltba de egyáltalán nem biztos, kicsit visszaolvasva pont nemrég volt egy jó áron
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz TomMusic #25387 üzenetére
Autós menetrögzítőbe szerintem nincs olyan ami 10-20percnél többet bírna a saját akkumulátoráról
Vezetéket el kell rejteni a A oszlopnál meg fent a szélvédőnél, persze ez csak akkor játszik ha nem lesz kiszedegetve(1s amúgy se lenne könnyű kiszedni a ragasztós rögzítés miatt)
És azt is fontos hogy a szivargyújtód milyen módon van megoldva, mert egyes autótípusoknál állandóan feszültség alatt vannak, akkor bizony állandóan ki be kell húzogatni vagy fixre kötni70Mai 1S alá nem érdemes adni ez is már határeset, sokaknak ez a minőség is már kevés, youtube tele van felvételekkel
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz shteer #25381 üzenetére
Szívesen, az jó ha innen vitte valaki
-
bul07
nagyúr
Hm majdnem elcsábultam
De hátha rácsap itt valamelyikőtök
Újracsomagolt Garancia 12 hónap
Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus Menetrögzítő kamera, 2.7K, 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi
18.900 Ft
[link]
Újracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, hibátlan bontott kiegészítők, finom karcolások......
Erre is áll az elállás ha nem olyan sok veszteni való nincs, de nyerni ezen elég sokat lehet
Ha nem a lencsén van az a karcolás akkor ki a fenét érdekkel................
Ingyenessé a szállítás ezzel lehet tenni
Air Wick légfrissítő spray
[link]
799 Ft
Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.Tehát ha ezt is a kosárba teszed akkor kártyás szállítás esetén ingyenes a szállítás
És ez miért jó mert amúgy a szállítás 890Ft, és így csak 799Ft pluszba és még egy légfrissítő is lesz[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nálam régi 70Mai(D01) felvételét Samsung A70 telefon hang nélkül játssza le
PC-re átküldve vagy egyből telefonról feltöltve valahova van hangja70Mai(D01) az a 70Mai 1S elődje
M300 meg a 1S utódja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Vesztor87 #25245 üzenetére
70Mai A500S jobb megoldás a bővíthetősége miatt, idővel ha úgy gondolod lehet hozzá hátsó kamerát is csatlakoztatni (~9e Ft külön megvéve)
Ha a parkoló mód funkcióját is akarod használni akkor kelhet egy HW kit is a bekötéshez, ha nem akkor adnak hozzá mindent a használathozM300 elég alap felvételt csinál sok minőségbeli hátránnyal
A többi meg már nem sokkal kerül kevesebbe mint a A500Syoutube írd be a típusokat és néz videókat melyik milyen minőséget tud és hogy neked megfelel e a olcsóbb modell minősége
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hátha valakinek jól jön
emag újracsomagolt
Xiaomi 70mai 1S menetrögzítő kamera, Ultrakompakt, Full-HD 1080p, Sony IMX307, Wifi, hangvezérlés, 2019-es model
[link]
10.900 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítők.....
Most ez van ingyenes szállításhoz így is lehet 390Ft spórolni a szállítás díjon
Finish speciális só mosogatógépekhez, 1.5 kg
[link]
499 FtIngyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ha ép valaki ép venni akar hátsó kamerát a következőkhöz
kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800Újracsomagolt
Xiaomi 70mai MiDrive RC06 Hátsó kamera, full HD la 30 fps, látószög 130°, kompatibilis Midrive A500S, Midrive A800S, Midrive A800
[link]
4.890 FtÚjracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, hibátlan bontott kiegészítőkHa nem jó a easybox-ba ingyen szállítás(jó ritka még mindig)
Akkor legolcsóbban a házhoz szállítást ezzel lehet elérni
Air Wick gyertya, 30g
[link]
399 Ft
Ingyenes szállítás*:
*A megjelölt termékek bankkártyás vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes. Az ajánlat az eMAG által forgalmazott termékekre érvényes.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz kismedve1982 #25194 üzenetére
Hátha garanciás akkor más nem a pénzedet visszakapod
-
bul07
nagyúr
válasz kismedve1982 #25192 üzenetére
Gyári visszaállítást próbáltad?
Factory Reset így(videó)
Viszont ehhez legalább addig nem kellene újraindulnia míg rá nem tudsz nyomni
Úgy nézem hogy nincs rejtett gombra reset( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz kismedve1982 #25189 üzenetére
Ugyan ezt csinálja ha be van dugva töltőre is?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Nikaré #25114 üzenetére
A 70Mai A500S néz rá.
27e Ft magasságában van, hozzá hátsó kamera olyan 8-9e Ft, meg a Hw kit a parkoló módhoz, meg ha biztosíték táblába akarod köttni akkor még ahoz két kis biztosítékos vezeték
Kb az egész 42-45e Ft(+szállítási díjak ha van)Visszont tolató kameráknak ez nem való
(Nagyon egyik ilyen kamera se való toltó kamerának, a pici kijelző miatt, meg általában a tükör mögé szokás tenni hogy ne takarjon a sofőrnek a látótérből)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Van egy újracsomagolt 70mai A400
Újracsomagolt
Eredeti csomagolás megbontva, a használat apró jelei látszódnak a terméken
16.900 Ft
[link]Szállítási díj helyett meg egy 300Ft-os gyertya kel venni kártyával fizetni
[link]Egyre drágábbak az olcsóbb 70Mai kamerák
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Graphics #25096 üzenetére
Milyen módszerekre
Kíváncsi vagyok mi az a piszok nagy újítás ami olyan nagy fejlesztést, új módszert kíván
(Fú lehet már van magassági kormány is és azt külön kell oktatni )Kamerás felvételt igen minősítem mert ha egy nem törődöm rossz oktató odadob a diáknak egy felvételt
Hogy nesze itt van nézd meg a hibáidat, na hát abból nem fog tanulniEzt írtam
Ha sz@r az oktató lehet ott kamerás anyám kínja isHa az oktató és kielemzi a tanulóval rászánja az időt akkor igen, de ez már le is fedi a jó oktató fogalmát
Na de jön sambenez és elpicsáz minket a sokk off-ért
-
bul07
nagyúr
válasz Graphics #25094 üzenetére
Álljon meg a menet én sehol nem írtam hogy te sz@rul oktatnál, hogy is írhattam volna mikkor nem tudom hogy ki vagy és nem informáltalak le (nem kádereztelek le)
És az hogy vannak jó meg rossz oktatók, ez mindig is így volt, minden oktatónak megvan a hírneve persze ha nem friss oktató
Van aki kiabálós de jó tanár, van aki csendes de nem szól semmiért de rossz oktató, van amelyik a lányokkal nőkkel jobban finomkodik jobban kijön mint a fiukkal férfiakkal, olyan női oktató aki nem szeret nőket lányokat tanítani, van büdös oktató
És lehetne sorolni mert minden oktatónak megvan a hírneve, max nem jut vissza hozzáDe valahogy az elmúlt pár évben is megtanultak vezetni az emberek kamerafelvétel és egyéb parasztvakítás nélkül, és azzal is vitatkoznék hogy ma nehezebb lenne, én azt tapasztalom hogy sokkal segítőkészkebekk az emberek az utakon mint régen, amerre járok ezt tapasztalom
Forgalom se több se kevesebb, sőt amióta megvan a M0 nagyobb része még kamionnal is alig találkozni mondjuk a Hungárián, és minden olyan helyen ahol elkészülnek az elkerülők, Debrecen se kivétel
És ahogy egyre több a kamera kocsikban egyre jobban igaz ezÉn nem megyek oktatni, mert nem vagyok oktatónak való, sajnos szeretem az autóimat így nem tudnám hidegvérrel tűrni mondjuk a magas padkára felhajtást, mikkor a tanuló úgy gondolja hogy jó lesz parkolni (Amúgy sajnos sok oktató nem tudja magáról hogy nem neki való az a szakma)
Az én oktatóm pl frissen a hiba után megálltunk és elmagyarázta hogy mi volt a hiba, vette az időt hogy ezt megtegye
Mert ugye a kamerás sarkított véglet:
Nesze itt a felvétel nézd meg magad a hibádat
Na akkor milyen jó is a felvétel, és megint képbe jön a jó és a rossz oktató közötti különbség
(Ez se rád értendő hanem egy sarkított véglet)Na de hagyjuk, itt már nagyon nem téma
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz trebrona #25091 üzenetére
Ő írta kamerás felvétel meg kielemzés egy egyszerű autóvezetés oktatásnál
Ne már, egy jogsi megszerzéséhez nem kell atomfizikát megtanulni, meg kell tanulni a kresz könyvben lévő dolgokat majd azt alkalmazni
Max felétek nem volt körforgalom, én mikkor tanultam 1997-ben már akkor is voltak, Debrecenbe biztos
Pont hogy a mai technikák vesznek el, tolató radar meg kamera meg sávtartó meg holdtér figyelő anyám kínja aztán ha véletlen beleül egy olyanba ahol nincs nekitolat másoknak, na agy isten el is üt valakit mert nem tanulta meg
Ezt is úgy szabályoznám mint az automata váltós részt, aki olyanon tanult azt más nem vezethet,
Ha olyan tanult ahol nem volt tud nélküle is vezetni, és ha van akkor csak kiegészíti tudásátSzerintem kétfajta tanulóvezető van
-Akinek van érzéke hozzá, kis tanítással és rutin szerzéssel nyugodtan mehet vizsgázni
-Akinek nincs érzéke hozzá, sok sok tanítással és sok rutin szerzéssel mehet vizsgázni
(Na jó van egy harmadik is de az már inkább orvosi esetek ilyen olyan fóbiával)És a másodikhoz kell egy jó oktató is aki megtudja tanítani, mert aki rossz tanár az nem tud tanítani
Sok lett a megélhetési oktató is aki csak az üzletet látja ebben( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Graphics #25088 üzenetére
Érdekes ez, a jó oktató egy Trabanttal is jól megtudta tanítani vezetni az embereket
Nem vadászpilóta képzés ez te jó ég
Ha sz@r az oktató lehet ott kamerás anyám kínja is
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz johnny82 #24774 üzenetére
A800S ([link]) ép nem fér bele a 50e Ft-ba úgy egészben, és hogy megér e annyit a 4K felvétel mondjuk az a ti döntésetek
Amúgy még kell memóriakártya is Pl ez jó [link]
emag esetén van egy újracsomagolt A500s
Viszont ezt most én most nem venném meg, méghozzá azért mert ez szerepel "a termék tartozékai hiányoznak" ez lehet azt jelenti hogy a szélvédőre volt rakva és ahhoz tartozó kiegészítők nincsenek a csomagban, külön venni meg hát[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz johnny82 #24772 üzenetére
Ha úgy lenne bekötve akkor a fentebb linkelt kábel is kelhet, egy vagy kettő
(Természetesen a kocsi biztosíték táblájának megfelelő)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Elég ha megállsz egy kültéri parkolóban csak leveszed és kinyitod az ajtót és kívülre teszed és bekapcsolod(gyújtást rá) vársz pár percet, ha lesz GPS kiírja az adatokat akkor le van árnyékolva
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #24679 üzenetére
Szerintem pont ezt írta ő is, hogy nem elég érzékeny gyenge a GPS antennája és árnyékolja valami
Amúgy ahogy rákerestem jó pár videó találat van erre
Mint mondjuk ez isAmúgy arra kerestem videót hogy nincs e olyan ki szétszedte és kötött be valami GPS antenna szerűséget
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #24638 üzenetére
Azért nagyon más autópályán gyorsan menni vagy faluba városba
-
bul07
nagyúr
válasz Csubakkka #24623 üzenetére
(#24624) sambenez
Én csak az tudom hogy van egy Béla kocsi (skoda superb) nagykutyáé utólag lett beleszereltette(ára 3 és 500.000Ft között volt, nem tudom pontosan), hivatalosan papírjai szerint parkolás segítő eszköz, valóságban blokkoló
Évi 90-110e Km mennek vele véda alatt úgy megy el 190-el hogy nem kap csekketVan hogy öcsém vezeti fuvarba és állandóan poénkodnak vele hogy miért lassít véda alatt
Ennyi, én ezt tudom
(#24629) MrZed001
Kocsi kilométer órája direkt mér kevesebbet uniós jogszabály van rá, nem mérhet többet
A gyártók ezt be is tartjákA kocsi TÜV papírjába szereplő összes rászerelhető abroncs esetén se mér többet
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Csubakkka #24621 üzenetére
Vagy kell sok pénz és futja bírságra
Amúgy 3-500e -ből megvan egy parkolás segítő ami véletlenül blokkolja a mérőket
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz simonjoe #24604 üzenetére
Az nem megoldás hogy az akut kiszedjük , mert ugye akkor nem menti az utolsó felvételt nem tudja lezárni
Azért egy balesetnél elveszíteni e miatt pont az utolsó felvételt hát nem buli.......
Nekem 2018 nyara óta a szélvédőn csücsül egy 70Mai (D01) (Ez a 70Mai 1S elődje), napon jól bírja
Télen már pár éve leállításnál sípol hogy az aksi nem az igazi (Bár még meg se néztem hogy ettől függetlenül rendesen menti e a utolsó felvételt, meg dogom tenni ha már így eszembe jutott )[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Öcsémnek ugyan ilyen szöveggel 1S vettünk a lencsén még rajta volt a kis védő fólia, semmi karc nem volt rajta
Szerintem olyanok küldik vissza akik nem arra számítanak hogy fel kell ragasztani, nem olvas utána majd kibontja és akkor szembesül vele hogy felragasztós
De amúgy ezekre is érvényes az ellálás
Ez annak lehet jó aki 1S vagy az utódját M300 venne, mert ez jobb felvételt csinál és ott a lehetőség késsőbb két kamerássá tétel, 4-5e megér szerintem ezek
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Esetleg aki most akarna kamerát venni emagon van egy újracsomagolt A400-as
Xiaomi 70mai A400 DVR autó kamera, Gray QHD 1440p, IPS 2.0", 145 FOV, Night Vision,Wi-Fi
[link]
18.900 Ft
Újracsomagolt
Eredeti csomagolás megbontva, a terméken apró karcolások látszódnakEhhez lehet csatlakoztatni 70mai MiDrive RC09 hátsó kamerát
Gyártó oldala , lőttem egy képet a táblázatról [kép]
Ez meg egy teszt videó
Wideorejestratory 70mai A400 vs A500S vs A800S - porównanie / comparison[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #23955 üzenetére
HW kit ezért van hogy ha kell tudjon menni folyamatosan.
Amúgy szerintem ez a Time-lapse nagyon jó lehet a rongálók ellen pl
Mert ugye rongálókra jellemző hogy előtte felmérik a terepet, majd mondjuk feltesz egy maszkot meg kapucnit és elsétál a kocsi mellet valamivel összekarmolva. Ekkor mondjuk mozgásra felvett videóba nem igen lesz felismerhető. Na de ott a Time-lapse videó és a terepfelmérésnél simán látszódhat a arca is.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz simonjoe #23953 üzenetére
Time-lapse, csak mozgásra indul. (ez a mostani frissítéssel lett elérhető)
Szerintem ez inkább így
Time-lapse, ha folyamatos működés leáll akkor parkoló módban másodpercenként csinál egy képet majd ebből ment egy folyamatos videót. Ha pedig aktiválódik a Surveillance mód akkor egyből menti. És ha a Surveillance mód újra alvóba megy akkor újra elkezdi a egy másodpercenkénti kép készítést és videóba mentést.
(nem kell mozgás folyamatosan csinálja)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
MM BF
XIAOMI Mi Dash Cam 1S autós menetrögzítő kamera
[link]
7000FtAzért ezt nézzétek meg hozzá mert ez igen bosszantó dolog és kétesé teszi a használhatóságát
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Öcsémnek a 1S-hez ezt a cuppanósat vettem még Kínából a lehúzó korszak előtt
Tavasz óta ott van a szélvédőn stabilan
Lehet ha lehet kapni itthon akkor a sarccal együtt már lehet az a jobb megoldás(mármint itthonról megvenni)
Ahogy nézem most nincs készleten [link][ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Esetleg ha valaki 1S tervez venni
Xiaomi 70mai 1S
Eredeti csomagolás megbontva, a használat apró jelei látszódnak a terméken
Garancia 12 hónap
[link]
10.900 FtÉn már vettem 1S újracsomagolva, annyi volt hogy a lencséről volt levéve a védő fólia, de felrakva nem volt
Kipróbálva igen
Csináltam rajta egy resetett és azóta is rendben működikMondjuk akkor még a teljes árasnak is 12hó garanciája volt így lehet hogy most az a 1090Ft megér +1év garanciát(Mert most akciósan 11990Ft az ára 24hó garanciával)
Ha emagról rendeltek akkor ebben a hozzászólásban benne vannak a ingyen szállítós cuccok így a szállítási díjat termékre váltva lehet rendelni
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz jupp008 #23692 üzenetére
Persze, de nem is jobb kamera utódja hanem a 1S-é, és árban is 15e Ft magasságában van, belépő szint hogy legyen mégis valami
Bár
Összehasonlítást kellene csinálni hogy ez a M300 és 70mai Midrive D08 Dash Cam Lite([link]) milyen videó minőségbeli viszonyba állnak egymással, mert kb egy áron vannak
70mai A500S már 10e ft-al többe kerül
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mostanában csak átfutom az itt írtakat nem tudom volt e téma
70Mai 1S utód -> 70Mai M300
Ezekben jobb mint a 1S
Videó felbontás 2304 x 1296
Látószög 140°
Apertúra f2.1
WDR* technológiávalHa jól nézem kb 3e Ft-al több mint a 1S
Lehet kellene frissítenem, meglévő (1S elődje) menne hátra egy ilyen meg előre
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Dr_Senkihazi #23586 üzenetére
Van, itt ott lehet is kapni
Ez [link]Alin is de már lehet nem éri meg ha valahol személyesen tudsz venni és nem kell fizetni a szállításért
pl [link]Hogy érted a 20percet
Mondjuk be van dugva neked a szivargyújtóba leveszed a gyújtás és még 20percig felvesz
Nem lehet hogy olyan a kocsid hogy gyújtás levétele után még 20percig feszültség alatt van a szivargyújtó és ezért vesz fel[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz WaterWave #23501 üzenetére
És milyen igaz
És mennyire is fáj tőle a szemem, és nem is személyautóról van szó így nem is ülök közel a szélvédőhöz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest