Hirdetés
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
outsiders #61990 üzenetére
persze ha fusiba van csinálva akkor körberöhögi mindenki ezeket az árakat
de ha számlás papíros stb. stb. ami után kb a fele marad meg zsebben az embernek -és az ugye ki tudja mi felé oszlik- akkor "sajnos" lehet reális az árazásde ha van garazsad vagy udvarod stb. stb. vagy haver esetleg, akkor még kezdőnek is pár napos munka és megvan.... legalább az ajtókárpitnál te töröd le a bolháidat
és te pótold őket, és magának -legalábbis én- néha jobban megcsinálja az ember, mint egy olyan aki monotonban űzi az ipart
persze ha nincsen semmiféle lehetőség ill. ismerős aki kicsit is ért hozzá akkor szakműhely.... ott ott lehetsz, nézheted sasolhatsz, aztán max másodjára ha lesz helyet és érzel rá affinitást akkor majd belevágsz te magad
-
pengusz77
senior tag
válasz
outsiders #61990 üzenetére
Szerintem a fejegység beszerelés sok. Nem tudom a piaci árakat, csak egy hangszóró beépítése (bekábelezése) nekem kb. ötször annyi idő volt, mint a fejegység cseréje (én magamnak csináltam, tehát nem vagyok profi benne). Amikor másodszor csináltam, az arány kb ennyi maradt, a fejegység csere max 10 perc volt. (elsőre mondjuk fél óra). Ettől még lehet ennyi az ára, ezt nem vitatom.
A "bitumenlap" konkrétan milyen anyagot takar (árajánlatban benne volt gondolom), és hány négyzetméter?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest