Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lumpy92 #5389 üzenetére
Mindkettőt szoktam használni, VA munkahelyen, IPS otthon.
VA-nak jobb a feketéje és ezáltal a kontrasztja is, de ilyen szempontból nem tudnék rosszat mondani a saját Acer Nitro IPS-es monitoromról sem. Autocad alatt mindkettőnél gyakorlatilag tökéletes a fekete.
Nyilván IPS-nél van glow, de csak a széleknél, tehát sötét témájú és fekete hátterű modelltérnél ez nem lesz zavaró.32"-on az 1440p nekem nagyon kényelmes. A 2160p nagyon apró ikonokat eredményez 32"-on 100%-os méretezéssel.
A következő jó méret a 43" 4k, de az árban már 250 ezernél kezdődik. -
Kapanyél
őstag
válasz
lumpy92 #5389 üzenetére
Én VA-t használok, egy 43" 4K TV-t konkrétan, de előtte is VA monitorom volt, egy 32"-es Samsung. Csak CAD-re megfelelne egy IPS is, ott nem zavar a fekete hiánya.
Most egy 55"-os 8k TV-re fogom lecserélni.
(simán bevittem a melóba is, nem köcsögöltek miatta, sőt a vaksi kollégák is szeretik, amikor mutogatom rajta a terveket. De egy Teams meeting is sokkal jobb ekkora méretben, bár tudom, nem ez volt a kérdés)Ja, TN-t semmiképp se!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest