Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz rgqjx #3837 üzenetére

    A helyzet - röhejes de ilyen amikor meg akarja mutatni az ember a problémát de nem tudja :D bocsi de nem tudom mert most a hibás fileokban is minden működik - a stílusok rendben mivel minden rajz 1 elrendezés fülön van, és az egy kész rajz és kivágat másolata. Megnéztem ezzel nincs probléma. Vagyis nincs egyik sem fagyasztva, egyik layer sincs letiltva a nyomtatásból.

    A probléma kettős természetű:
    1.) van úgy, hogy a képernyőn tűnik el a kivágatban lévő rajz (ez az esetek többségében egy újraindítással orvosolható, általában hosszú munka után szokott előjönni vagy akkor ha egy elrendezésben 10-12 rajznál több van. )

    2.) a gépen látható de nyomtatásban már nem jön le. (ez az igazán idegesítő mert nem tudom miért van, és nem tudom megoldani sem :D )

    2/B.) az agyam eldobom amikor nem jön le a nyomtatón a rajz egy egész napi munka után és mindent átnézve nem találok semmi eltérést ilyenkor kinyomtatóm a kis A4-esen ahol minden látszik de a terv nyomtatón már megint nem látszik. :)
    Az egyik egy Canon Laserjet, a tervnyomtató meg egy OCE 320-as.

    Ebben az esetben a nyomtatással csak a papírtérben lévő elemek jelenek meg a modellteret mutató kivágat üres semmi nincs benne, mind ha egy üres rajzlapot nyomtatnék moszkockával.

    Egyetlen dolog amire gondolok - most, hogy feszegetem a kérdést az az lehet, hogy a C-n megtelik vagy minimálisra csökken a HDD szabad helye és nem tud swapot gyártani ezért csinálja ezt a "hibát" de ez is csak megérzés nem bizonyosság.

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák