- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
A helyzet - röhejes de ilyen amikor meg akarja mutatni az ember a problémát de nem tudja
bocsi de nem tudom mert most a hibás fileokban is minden működik - a stílusok rendben mivel minden rajz 1 elrendezés fülön van, és az egy kész rajz és kivágat másolata. Megnéztem ezzel nincs probléma. Vagyis nincs egyik sem fagyasztva, egyik layer sincs letiltva a nyomtatásból.
A probléma kettős természetű:
1.) van úgy, hogy a képernyőn tűnik el a kivágatban lévő rajz (ez az esetek többségében egy újraindítással orvosolható, általában hosszú munka után szokott előjönni vagy akkor ha egy elrendezésben 10-12 rajznál több van. )2.) a gépen látható de nyomtatásban már nem jön le. (ez az igazán idegesítő mert nem tudom miért van, és nem tudom megoldani sem
)
2/B.) az agyam eldobom amikor nem jön le a nyomtatón a rajz egy egész napi munka után és mindent átnézve nem találok semmi eltérést ilyenkor kinyomtatóm a kis A4-esen ahol minden látszik de a terv nyomtatón már megint nem látszik.
Az egyik egy Canon Laserjet, a tervnyomtató meg egy OCE 320-as.Ebben az esetben a nyomtatással csak a papírtérben lévő elemek jelenek meg a modellteret mutató kivágat üres semmi nincs benne, mind ha egy üres rajzlapot nyomtatnék moszkockával.
Egyetlen dolog amire gondolok - most, hogy feszegetem a kérdést az az lehet, hogy a C-n megtelik vagy minimálisra csökken a HDD szabad helye és nem tud swapot gyártani ezért csinálja ezt a "hibát" de ez is csak megérzés nem bizonyosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest