Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Tudtok Debrecenben vagy környékén gépi mosót ajánlani, ahol tutira PH semleges vízzel lehet mosni az autót?
-
Ádám16
addikt
válasz BigBlackDog #46239 üzenetére
siker
-
Ádám16
addikt
SOS kéne APC és műanyagápoló. Melyik hipermarketben érdemes próbálkozni?
Armorallt láttam a Tescoban tavaly, az mindig szokott ott lenni? -
Ádám16
addikt
Köszi srácok, így már összerakom a megfelelő(ke)t!
legelek: tisztitos videokon nem szoktak vele foglalkozni, szépen lefújják a felnit, ha kap a gumi, np.
Ha nagyon para, le lehet maszkolni a gumikat könnyen. -
Ádám16
addikt
Durván felnire égett fékpor ellen milyen tisztítót javasolnátok, ami tényleg minden dzsuvát leszed?
Illetve valamiféle kisebb kefét tudtok javasolni, ami a kisebb helyekre is beférkőzik (sok küllős a téli szettem, és nehezen tisztítható átlag méretű kefével).
Köszi! -
Ádám16
addikt
Adott egy 20 éves gépjármű, amin vannak eltüntethető és eltüntetendő karcok.
Adott egy 30 éve fényező (szakszervíz) ismerős, aki egy első lökhárító fényezés után átpolírozza az autómat. A kérése az volt, hogy alaposan tisztán gurítsam le hozzá polír előtt.
Amim van: Karcher K2, megfelelő szivacs, kendők, vödrök
és Armorall Shield sampon.
Quick Waxolni is szoktam, most is van az autón.1. Ha kézzel alaposan átmosom 2 vödrössel, zsírtalanítsam még a felületet JAR-os vízzel? Esetleg clay bart alkalmazzak még utána, és vihetem polírra?
2. Továbbá, jó ár-érték arányú kárpittisztítót keresek, illetve akkus csavarbehajtóhoz kefekorongot. Van a városban kárpittisztító gép, de az magában biztosan kevés lenne a kárpitomhoz, úgyhogy elődolgoznám a felületet.
3. Beltéri műanyagokra Armor All Multipurpose Cleanert használok, melyet utána Armor All beltéri ápolóval átkenek. Kezdek kifogyni belőlük. Van ettől jobb cucc hasonló áron?
+1 Debrecenben ismer valaki precíz detailer kollégát, aki precíz, és vállalgat autókat tisztításra?
-
Ádám16
addikt
Vinyltető impregnálásához van valakinek bevált szere?
-
Ádám16
addikt
válasz grizlisandor #42896 üzenetére
Milyen arányban érdemes keverni a glicerint? 1:1?
-
Ádám16
addikt
Az MX5 vezeőoldali zárja ma reggelre ismét úgy befagyott, hogy semerre nem mozgott a kulcs. Küldtem bele zárjégoldót, akkor sem.
A jobb oldali ismét könnyedén nyílott. Ez mitől lehet?Továbbá az ajtók úgy rá voltak fagyva a kéderekre/kasznira, hogy hiába jégoldóztam körbe az autót, nagyon nehezen sikerült bejutnom az utastérbe. Nem is nagyon mertem cibálni, nehogy kárt tegyek a kilincsben/kéderekben. Van erre valamiféle megoldás? Gondolok itt arra, hogy valamilyen anyaggal át lehet kenni ilyen időben a gumikat, hogy ne fagyjon rá az ajtó?
-
Ádám16
addikt
Hello!
Melyik felnitisztító spray a leghatásosabb, amit megkaphatok személyesen az Unix/Bárdi/Tesco/Auchan üzletekben? Nincs időm kivárni a kiszemelt érkezését, így sürgősen keresek valamilyen hatásos terméket fékpor ellen.
Továbbá glicerint 1-1 arányban hígítok vízzel (kb hány dl-t hígítsak 4 gumihoz?), azzal átkenem a gumikat, és kb 15 fokos helyen fektetve egymáson tárolom zsákban, amiken hagyok kisebb lyukakat, hogy tudjon szellőzni. Ez így rendben lesz?
-
Ádám16
addikt
válasz Formaster #39364 üzenetére
Van ezen minden. Téli alun vettem az autót, szerintem mosva úgy igazán nem voltak a felnik az előző tulaj által.
Így télinek engem sem annyira zavart, de tisztán szeretném eltenni. Nameg fényeződik a nyári szettem, azt pedig karban fogom tartani, amennyire csak tudom.
Rámegyek erre a Shiny-ra. -
Ádám16
addikt
Makacs, felnin lévő szennyeződésekre (fékpor, s társai) mit ajánlotok?Kereső: Wolf's.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest