Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz Speeedfire #30241 üzenetére
Az 1-es BMW-re ja
-
tresh
veterán
válasz Vesztor87 #24735 üzenetére
Ne sértődj meg de mit kell itt pöcsölni ennyit ezen? Leírta neked 3 profi hogy kb mennyi az annyi ha minőségi munkát szeretnél..és igen néha utazni kell a jó szakihoz. Egyszer kiadsz pl 35k és nincs gond mint kiadsz 20-at egy raklap fos lesz majd elviszed megint és újra kiadsz 35k-t.
-
tresh
veterán
Hello Urak!
Valaki Pesten tudna ajánlani foncsorozáshoz szakit? Projektoros lámpát kéne rendbe szedni
-
tresh
veterán
válasz z123456789 #20659 üzenetére
ez egy passát az a4 szebb ezért van Muneznek is az
-
tresh
veterán
válasz ducati113 #20576 üzenetére
Most voltam a mozaik utcába Hidd el ....alapból az volt hogy szemlére kell vinni de rájöttek hogy ez fizikailag lehetetlen. Így maradt az hogy műszakin be kell írni a forgalmiba ennyi. A rendelet van szép és jó de leszarják ergo ismételten pénz lehúzás ennyi az egész. (mondtam a faszinak én is ezt ne aggódj azt mondta hogy majd átírják de nem az a mérvadó.)
MunezXBK: vagy AF matrinya
[ Szerkesztve ]
-
-
tresh
veterán
válasz ::Trunks:: #19076 üzenetére
Az a baj hogy a fólia és Plastidip feltétele is az hogy makulátlan legyen a fényezés (nem a karcokra gondolok) ha kőfelverődések vannak rajta stb akkor okádék lesz mind kettővel a végeredmény. Szerintem a fényezés a jó még ha drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Sziasztok Urak!
Budapesten tud valaki jó kormánybőrözős céget akik korrektül és szépen dolgoznak nem bolond áron?
bitpork : köszi
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Hello Urak!
Pesten kéne nekem frankó kipufogós aki jól dolgozik és nem ijed meg egy kis harci feladattól Lehet hogy Janóékhoz vinném de előtte meghallgatnék más alternatívákat is ha akad.
-
tresh
veterán
-
tresh
veterán
Belső kárpit/ szőnyeg tisztításának evvel neki lehet esni ?
-
tresh
veterán
válasz #00809728 #15833 üzenetére
Jajaja láttam majd jól bekoptatja az ódin ha végre oda érnék hozzá
Az a baj hogy meló véget nagyon nehéz lesz kijutnom plusz neki is elég szűkös a keresztmetszet De mindenképp megyek majd mert rosszul lettem amikor megláttam hogy a macskák a csomagtartómon "bagzanak" és szanaszét karcolták ...
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
hali Urak,
belső műanyagokat mivel lenne érdemes megfújni?(középkonzolt,váltó booxot szeretném feketére) plasti dip-et annyira nem szeretném alkalmazni..valami öltet ami tartós és nem pereg le majd 1 év után se ?
-
tresh
veterán
Urak,
Valaki mondjon valami csoda szert az első szélvédő belső részének takarításához. Problematikám az hogy mindig maszatos és koszos lesz belülről az üveg felülete. Ez akkor zavaró ha napfény megy rá... nem tudom hogy bekenték e valami trutyival vagy mi a sz@r van rajta. De már próbáltam anyám/asszony fél csoda ablaktisztító szereket, mindent mai otthoni ablak tisztításhoz van még is dzsuvás marad. Héten 3 szor mentem át rajta Clin ablaktisztító, majd sima papírtörlővel jött is le a kosz de ma beültem és látom hogy fényben ott vannak a nyomai ahogy töröltem és még mindig maszatos mintha nem oldaná fel Ötlet? Próbálok majd képet csinálni róla
-
tresh
veterán
válasz runner 125 #15531 üzenetére
Motortér is patika, pedig a diesel hamarabb koszosodik.
??? ezt kifejtenéd?
(#15533) tboy93 : ja értem, nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz kalmanchris #15476 üzenetére
hogy sokat polírozza a "gépet"
-
tresh
veterán
válasz diablo1984 #14971 üzenetére
Tévedés
Sok dolgot lehet állítani rajta és nagyon nem mindegy ki nyúl hozzá.... a kormolás az porlasztó lesz 2 lépcsős a porlasztója azt is gyári értékre kell tenni 310/185 + az adagoló ugye itt gázolaj hűtéses így elég kényes tud lenni ha koppig járatja a tankot és szépen megkopik az adagolóház és a szabályzó és máris nem tudja tartani azokat a háznyomás értékeket amire szükség van ..aztán azt állítgathatód sose lesz jó ez nem kamrás td hogy tekergeted a füst csavart
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest