- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
[Karceltávolító paszta, akril, plexi, egyéb műanyag felületre,] ezt mentettem korábban könyvjelzőkbe.
-
Petyyyyy
addikt
És milyen szerencséd van, hogy nem tudod felvinni a BSD-t vagy bármi egyebet...!
Két oka is van. Az egyik hogy lándzsás mosóban sosem fogod tudni teljesen tisztára mosni az autót. Nem született olyan előmosó, ami képes minden koszt eltávolítani. Ha a fennmaradó roadfilmet kezded simogatni, annak biztos nem hidrofóbia lesz az eredménye. Vagy fordítva: nincs a piacon olyan wax/kerámia bevonat még az RRC és Lotus shopban sem [/troll] ami ledobná a roadfilmet.Egy bevonat arra elég, hogy 80 vagy akár 90%-os eredményt kapj egy snow foam után, anélkül hogy hozzá kellene érned az autóhoz és így elkerüld a mosókarcokat. De ezek is akkor működnek csak igazán jól, ha az előkészítés megfelelő. Arra pedig csak az érintéses mosás jelent megoldást.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
d4d
tag
én nem használok kefét, de azért kefe és kefe között is van különbség, itt is pl az egyik legjobb mosóban, ami azt jelenti hogy van normális nyomás és rendes pisztoly, szabályosan elfárad a kezed, karod pár perc használat után, na szóval ott olyan pihe-puha, lágy szálakból álló kefe van, hogy elképesztő. Természetesnek tűnt. Egy ilyen kefe nem hiszem hogy túl nagy kárt okozna, ha tiszta, pláne úgy, hogy folyamatosan nyomja a mosóvizet is a szálak között kifelé.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én 4-be szoktam felvinni, mégpedig a 2 oldal illetve elől hátul. És magasnyomásúval öblítem le, viszont azt alaposan!
Nemrég rendeltem Media Markt-ból és hozzácsaptam egy ilyen nagyobb méretű mikroszálast. Nagyon jó az anyaga, illetve a mérete is, valamint olcsó is. Részemről ajánlott!
ARMOR ALL XL mikroszálas törlőkendő[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest