Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Az aquartzot én először a Koreaiaktól láttam, aztán a Japánok továbbfejlesztették. Utána az aquartz körül valami üzleti vita támadt. A cquartz az aquartzból fejlődött ki. A látványosságot tették előtérbe a karcállósággal szemben. Sajnos így pont a legnagyobb előnyét vesztette el, egy lett a piacon kapható rengeteg nano szerek egyikének.
-
nVIPER
senior tag
A Cquartz az Aquartz utómodellje, magasabb fénnyel, nagyobb hidrofób hatással A Reload itt van nálam, kipróbáltam, nem semmi a cucc.: Felkentem, vártam vagy 5 percet, na letörlöm.,, Mondom leöntöm vízzel, hogy mennyire taszítja a vizet, hát meglepődtem, mert a motorházat megfeleztem 50/50 arányban és semmi változás, na mondom ezzel jól átb...ott a srác. Aztán járok a verdával, eltelt vagy 3 nap... sár, hóesés, latyak meg mindenféle só az útról. Beállok a garázsba este. Fény felkapcs, látom, hogy a kezelt oldalon a negyede kosz nincs mint a másikon,,, mondom ez ez már valami . Kíváncsi leszek Cquartz-al milyen lesz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Bemész a lidl ill aldiba és ott is kapsz mikros rongyokat.500ft/db tőkéletes erre a célra.De ha tuti jót akarsz akkor 3M sárga-zöld-kék MIKROS TŐRLŐRONGYAIT VESZED MEG.
Igaz nem olcsó de antisztatikus és remek anyag.Egyébként voltam tegnap egy kézi autómosóban és a gyerek nekiment a gőzborotvával simán megkértem ovatosan és ha lehet 1m max közelebbről nem.Ugy csinálta majd befujták valami hab félével és átmosták szivaccsal.Majd lemosták sima vizzel.Hát nem sokat kelett nekik letőrőlni mert alig volt vizes.Láttam dolgozik a zaino rendesen.Biztosan számit,hogy 0km amikor megvettem azóta kenegetem....
[ Szerkesztve ]
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!
En is ezt a "Schleifpaste" használtam csak annyit szeretnék mondani hogy csak lassan a testel ezzel az anyaggal mert baromian durva szemcséjü.Ha összedörzsölöd két ujjal nagyon érzödik a szemcse nagysága.Ezzel a pasztával egy-kettö az alapozonál veszed észre magadat.Elöszö kézel csináltam és ahogy körkörösen poliroztam egy mikroszálas kendövel ugy nyomatta bele a karcokat.Kénytelen voltam venni egy polirgépet ezzel viszont tutti lett.
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Bacy85
csendes tag
Értem!
Ezt a Waxot már én is kinéztem magamnak. Nem tudod esetleg hol lehetne venni legolcsóbban tisztító gyurmát? A sonaxét láttam az olyan 5 ezer körül van.
Még ebay-en láttam ,de az HONG-KONG ból jönne 2600 ért kb de ugyebár annak a gyártóját nem ismerem + ahhoz nincs foyladék.
ÜDV!
-
Bacy85
csendes tag
Szerintem szép lett!!!
Gratula. Ez a keményebbik waxa a sonaxnak ami ilyen kerek tégelyben van?Azt én is nézegettem.
Gépi polír is volt vagy "csak" kézi waxolás?
Amúgy használtál már a kocsin SONAX Xtreme Polírozó & Viasz Nano Pro -t? Ezt nézegetem mostanában, de nem tudom milyen lehet. Sokan írják hogy 3ast érdemes venni belőle ami a leg erősebb, bár az autóm nem annyira vészesen matt vagy karcos . Hát nem tudom.
Amúgy tényleg szép Tehetnél még fel fotót róla műs szögből is ! Kiv lennék!
-
RKing03
csendes tag
Szia Rege71! Mosókarcok természetesen meglátszanak rajta, de nem nagyon matt a felülete. Ha jól olvastam, a Z-5 is elegendő, ha nem nagyon karcos a fényezés. Ezt kellene eldöntenem... Nem könnyű... A Z-CS évente 3-4-szer valóban elegendő használni? Nem kell időnként Z-6, vagy Z-8-al karbantartani, vagy ezekkel fokozni a fényét? Bocs ha hülyeségeket kérdezek!
-
Moric
aktív tag
Több fajta viaszt használok.
Saját autón jobban szerettem a természetes karnaubát tartalmazó viaszokat.
Ennek ellenére most télen kap nanot a karcállóság miatt.VSAMSUNG
Még nem használtam Zymol Glasurt. Az 56% karnauba miatt figyelmet igényel a használata.
Én most alulra Collit kenek, fölé meg természetes karnaubát. Ez nekem most bevált.
Gyorsan kell plusz fény, akkor lefújom még gyorsfénnyel mosás után. -
Moric
aktív tag
Milyen színű az autód?
Én szoktam használni a Sonax Xtreme waxát, szerintem megéri az árát. Szép fényt hagy maga után, a vízlepergető hatása is rendben, egy baj van vele, nem tartós.
Minden viaszolásnak a megfelelően előkészített alap a titka. Veheted a legdrágább viaszt is egy koszos, karcos felületen nem fog mutatni semmit.
-
Rege71
csendes tag
Mondjuk Zainoval a képek alapján brutális tükörfényt lehet elérni,a carnaubás cuccokkal inkább mélyebb fényt. Mondjuk a sima Sonax Xtreme waxal elért csillogás láttán is megfordultak az emberek a kocsim után Őszintén 100 ezreket azért nem akarok autóápolásra költeni,egy 116i-s BMW-re tök felesleges!
-
törölt tag
Én
ZFX Kötés-gyorsító Adalék
Cikkszám: ZFX
Ár (bruttó): 9 530,-+++++++
Z-2 PRO Szintetikus Wax (színtelen lakk felületű fényezéshez)
Cikkszám: Z-2
Ár (bruttó): 6 250,-+++++++
Z-5 Pro Szintetikus Wax (pókhálós vagy enyhén karcos fényezésre)
Cikkszám: Z-5
Ár (bruttó): 7 990,-+++++++
Z-7 Autósampon
Cikkszám: Z-7
Ár (bruttó): 3 860,-ezeket használom....Gyurma mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest