-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Szia! Nem halott, csak van amire egyszerűen nem reagálnak, tisztelet a kivételnek.
A zongoralakkszerű felületről van szó? Ha igen akkor a fényezéshez hasonló, de a sérülés mélységétől is függ. Pici lakk sérülés sima politurral talán javítható, de nem vagyok expert a témában, szóval saját felelősségre.
-
patomi
őstag
Én nem értek hozzá, de előbb 2000-2500-as papírral csiszolnám vizesen, majd mehet a polírozás. Menzerna 400, 2500, 3500 pasztát használtam. Neked lehet elég lenne a "3 in 1" is. Gépem egy DA-s extol. Semmi extra. De akár egy fúrógép is megteheti fekete, vagy fehér puha szivacsot használnék. Autó ajtaját festettem. [kép] ez lett a végeredmény. Kissé mentálosabb lett elsőre mint a többi elem.
Ha tévedek a hozzáértők majd kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest