-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RP1980 #39605 üzenetére
....na, én ezeket akartam elkerülni. A "gyurmázás" állítólag nem veszélytelen és szaktudást igényel. Mosni csak kézi mosóban tudom, mire ott szárazra törlöm, addigra már nem lesz "steril". Itthon lenne az igazi megmosni, szárazolni majd a garázsban "glancolni". Egy ilyen folyamat sok időt vesz igénybe, az nincs sajnos. Megmosom egy nyilvános kézi mosóban, lehetőleg szél és erős napmentes időben, majd az általatok ajánlott szerrel lekezelem, vagy kipróbálom az AutoGlym Protektort, áttörlöm és kész. Több mint a semmi, de persze nem teljes. Majd nyáron keresek egy szakértő gárdád, kik két nap alatt rendbe hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Hollow Knight
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- EVGA 750 BQ 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest