Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz #10726912 #9297 üzenetére

    Egyszer nagyon megnézném, miben más egy "tuning Pi" az audio PC-dhez képest. Hangsúlyozom: nem miben JOBB, hanem miben MÁS, ugyanabba a rendszerbe illesztve. (Pl. a Tiedbe). Az sem lenne releváns vagy sokat mondó semmihez (mert más rendszerben lehet jobb vagy rosszabb), mindössze csak kíváncsiság, a "hi-fi-zés" mentén. Nekem azért van becsípôdve a kis Pi, mert egy kisebb csodának tartom, hogy milyen jópofa pici, mégis teljes értékû számítógépet alkottak, mindig elmosolyodok, ha ránézek. + Egyszerû integrálni másba, tápolni, extrázgatni + ökoszisztéma, hat-ek garmadája.

    Szülôknél vagyunk hugommal. Kaptak egy illóolajos ultrahangos diffúzort, ilyen párásítót, de igazából légfertôtlenítés.. piszok jó.

    Épp költözés után vannak, kötögetem be nekik az öreg Onyko-t, hangfalakat, stb. Zene megy már egy ideje, hangulat szinten.

    Párásító indul, bekapcsoljuk..

    Akkora zümmögés és zaj a hifibôl, azt hittem, összefosom magam. Nem kicsi zavart tesz a hálózatra, egy mosógép ehhez képest temetôi csend. Minden spektrum, nem csak magasfreki, berregett az egész.

    Diffúzor kikapcs, hifi ismét OK. Gondoltam, megosztok egy ilyen élményt. :U Szuper kütyük, hangulat, funkció, de agyon kell szûrni...

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák