Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
atokfajzat
csendes tag
olyan Beantech házat találsz Debrecenben is, a m@terialteszt ct.-ben ;)
alig 30k a BT8B :DD
na csááMaxtor 80GB@160GB :P
-
Csete75
csendes tag
Nekem jó ideje van egy ilyen Beantech házam, Budán vettem a Kosztolányi téren, 27ezerért és nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár eleinte tartottam tőle, de ha megvan és üzemel, 1-2 neon, világítós venti+hengeres klábel, no meg minőségi hardwerek(amiket ki lehet tenni a kirakatba)... hát, aki eddig látta, azt mondta: Ez magáért beszél. Egyáltalán nem olyan kényes mint azt gondoltam. Az esetleges csavarozásokat egy 2-3ezer forintos akkus csavarhúzóval másodpercek alatt megoldom, a por, meg hát ahogy már említve volt, porszűrővel megoldva. Amúgy ha tőbb levegő megy a házba be, mint ki, akkor a túlnyomás miatt nem igen rakódik le a por. Az árnyékolásról meg annyit, hogy bármelyik műszerész megmondja: Ez nem a ház dolga, hanem a hálózaté. Csak ajánlani tudom, dehát szerintem izlések és pofonok, ugyebár.
ABIT AV8 ,AMD Athlon 64 3500+,1.5 GB sams. DDR400,ATI HIS 9800Pro ICEQ,160GBSg(7200)Sata+160GBMax(7200), Beantech BT8B Plexiház, ha ez egyáltalán érdekel valakit...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz _Volkovy_ #36 üzenetére
A lényeg, hogy hőre keményedő műanyagot válassz hozzá!
Természetesen én sem öntött idomokra gondoltam, hanem mondjuk 5 mm-es
műanyaglemezből összehozottra. Mivel a műanyagok megmunkálása álltalában nem túl nehéz, egész pofás dolgokat ki lehetne hozni belőle
Ha komolyan érdekelne vkit megoszthatom veletek a terveimet (amik egyenlőre inkább ötletek:)) )MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Latissimus Dorsi #35 üzenetére
Persze,csak úgy csinálok magamnak egy ilyen házat.Na igen.Megyek is..
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Szvsz sem nehéz megcsinálni 1 ilyen házat ha az embernek megvannak hozzá a szerszámai.
A tervezés csak a macera, amíg pl. fölméred az alaplaptartóra a lyukakat.
Valami f@sza ragasztóval a sarkok rögzítése is megoldható.
De azért nem vágnék bele 1-2 hét szabadidő nélkül:DMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
FaBatka
aktív tag
válasz _Volkovy_ #31 üzenetére
Volt bennt nálunk a boltban egy tag, ő mondta, hogy tud ilyeneket csinálni, a bolti árnál mérföldekkel olcsóbban. Mondtam neki, hozzon egy bemutatódarabot, és utána beszélünk a bizniszről. Ha minden igaz csütörtökön tudok mondani mondani valamit, hogy milyen is és mennyi is pontosan.
Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
FaBatka
aktív tag
válasz _Volkovy_ #29 üzenetére
Az oldallap négy csavarral van rögzítva a kerethez. Namost ezeket állandóan ki-be csavarozni nem egy élmény, az ujjlenyomatokról nem is beszélve:)
Ha van még egy hét gondolkodási időd, akkor lehet, hogy tudok szerezni olcsóbban ilyen házat.Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
FaBatka
aktív tag
válasz _Volkovy_ #27 üzenetére
Szerintem nem éri meg. Ha fanatikus vagy, állandóan cserélgetsz benne ezt-azt, akkor hamar meg fogod unni. Hiányozni fog a Chieftec könnyű szerelhetősége. Véleményem szerint csak lanpartikon, bemutatókon való villantásra jók ezek a házak.
Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
-
modd3r
őstag
Esetleg:
http://www.pentacomp.hu -
_Volkovy_
nagyúr
Találtam linket:
http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58711764&f=CAS&o=5&k=0
Például ez lenne az?
Tényleg kib. drága..:( -
_Volkovy_
nagyúr
Utánanézek..
Linket esetleg tud valaki? -
FaBatka
aktív tag
Hali!
Boltban lehet kapni, de nem éri meg. Nehéz szerelni, sokkal jobban meglátszik rajta a por, az ujjlenyomat. Ha sűrűn cserélsz benne cuccost, akkor macerás az oldallapot állandóan levenni. Nekem egy Beantech házzal voltak ilyen tapasztalataim, nem jöttek be.Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
biker
nagyúr
gépboltban van, de meg ne nézd az árát :(
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Az AMP computer kirakatábam láttam egy ilyen átlátszó házat, telerakva neonnal meg ilyesmivel... Gondolom venni is lehet.Intel & ATI
-
_Volkovy_
nagyúr
Hi :)
Valami plexi vagy ilyesmi agyagú házat keresek,egyelőre még csak érdeklődés szintjén.
Valamelyik nagy szám.tech kiállításon láttam hogy most már ezek jönnek,de én nem találtam még sehol.
Szerintem iszonyat jól néz ki egy rendezett gép egy ilyen házban,nagyon megtetszettek :)
Ha találok emberi áron,eladó lesz egy Chieftec midiház :)
Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest