Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Katt: A szabályozás nem lenne gond, de ezt a 97 fokot 95%-os ventilátor fordulattal mértem. Nem ref hűtős az én 4870-em.
Tudom, hogy google a barátom, de semmit nem találtam az Auros Fridge-ről. Tudnál adni egy linket, vagy még jobb lenne egy bolt ahol venni is tudnék.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Köszönöm Katt.
Én mindenképpen lecserélném a gyári hűtés, mert rettenetesen zavar a memio 97fokkal.
Mit ajánlanátok? Amit néztem az a hr3 vagy ac s1 rev2. Más is érdekelne, de mindenképpen 70 fokra szeretném redukálni a memio-t.Előre is köszönöm.
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a 4870-es vga-n a 3 hőmérséklet szenzor a gpu-ban mér, vagy gpu-memoria- vrm? Ha mind a 3 a gpuban mér akkor létezik, hogy a memio 20fokkal melegebb?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok
Remélem tudtok nekem segíteni...Röviden tömören: vista 64 sp2 catalyst 9.6 hd4850 vga.
A kártyához kapott sárga átalakítóval küldöm ki a jelet a tv-nek. Xp alatt semmi gond nem volt, körbenézett ccc és meg is találta a tv-t. Enabled és minden jó volt. Vista esetében a tv ikonja ott van, de semmilyen opció...Mi lehet a probléma?...Remélem nem a pista:SSegítséget előre is köszönöm!
Minek az?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest