Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleszka17
tag
válasz Knobber #26882 üzenetére
érdekes jelenség. lehet újra kéne tenni a gépet. nekem is hd4850 em volt és a Driverei hogy mondjam elég fura dolgokat műveltek de a kártyával maximálissan megvagyok elégedve. nehéz szívvel adtam el a kicsikémet a Barátomnak.
Asrock P67 professional I5 3470 8gb corsair vengerance R9 280x
-
FoLey-v
addikt
válasz Knobber #26796 üzenetére
2-3 hónapja vettem XFX 4850 512MB-os karit 8k-ért,úgy látszik,hogy esnek le az árak,pedig szépen teljesítenek pl. Metro Last Light 1440x900-ban normal-on elfutkos,de szerintem nem A6 proci kell alá
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
dealerman
aktív tag
válasz Knobber #26551 üzenetére
köszi de már megoldottam,felraktam egy 12.6-ost az el is indul ! annak a mappájába telepítettem be a 13.9 -et,eszközkezelőbe ráfrissítettem ( de már nem vágom,hogy hogy volt,sokat próbálkoztam, '100' fajtával ) de így már a 13.9 -is megjelenik rendesen ! érthetetlen miért csinálják ezt így meg.......................
underground techno will never die
-
mcs
veterán
válasz Knobber #26509 üzenetére
Win8 alatt nem javaslom a régebbi Radeonok működtetését.
Egyrészt csak a legújabb driverek mennek fel normálisan, amik iszonyatmód sokat lassítanak ezeken a kártyákon, másrészt hiába gyúrsz fel régebbi drivert win7 kompatibilitás móddal, az OpenGL bugossá, villódzóssá-csíkozódóssá válik. Én is így jártam az alaplapi HD 3100al, ami Win7 alatt egy régebbi driverrel sokkal jobban teljesít. -
kenand
veterán
válasz Knobber #25462 üzenetére
Nem tud 2x a 4850-hez kéest, csak akkor ha olyn teszt van ami DX 11-et kér, mert arra a 4850 0 pontot kap...
5850 egyébként gyorsabb, mint a 7770-csak többet fogyaszt (5850 gyorsabb, mint a 6850, csak ismétlem magam többet fogyaszt)
7850 az már tényleg jóval gyorsabb....[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
válasz Knobber #25469 üzenetére
Azt így picit nehezem emésztem meg egy Bech-el tudsz róla szolgálni képekkel?
Visszatérve picit igaz hogy off de akkor is 7770 legújabb beta driverrel hozza 5850-et teljesítményben tunninagal meg elis veri.
A 128 bites memosín a legkevesebb hibája így is bőven elég a sávszélessége amit nyújt FullHD-ra valóban kevés az ereje a GPU-nak.Pel.: Alacsony felbontásra meg még inkább brutál proci kell minőségi beállítások mellet vagy borzasztó kevés lesz a minimum FPS
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
and1ao
őstag
válasz Knobber #25455 üzenetére
OC-t semmi képp sem fölösleges vele foglalkozni az a GPU jó jó de már most gyenge akáemennyire is huzigálod pláne a DDR3-as memo miatt is szűk már.
Én 5850-et sem vennék feltétlen mert egy nagyon jó kártya ez tény de még használtan is 25k HUF körül mennek és elég sokat fogyaszt,van nála jobb megoldás ott van pl 7770-en[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.