- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Windows 10
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz fasterware #23309 üzenetére
Én most váltottam Athlon X2 2,6GHz-ről Phenom II X3-ra, ég és föld, nagyon furcsa volt, hogy nem lassultak be a játékok a CPU miatt.
Egyébként az Intel G620 és az X2 között azért van különbség szerintem, nem is kevés, az intel az még új. -
Turbolada II
őstag
válasz fasterware #23258 üzenetére
El volt dugulva a hűtő.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Remus389
veterán
válasz fasterware #23258 üzenetére
és mivel hűtöd a VRM-et és memóriát
?jó vannak sünik, sok sikert hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23195 üzenetére
Ha 2GB-s VGA-t veszek akkor HD6950 alá nem adom de ha 1GB-s lesz akkor HD6870 lesz sztem még eldől, de az álmom egy HD6950 és álmaimat általában meg is valósítom
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23193 üzenetére
Erősebb VGA-t én most tervezek, bár ezzel is elég jól el vagyok most, de már sztem eléggé a maxon van hajtva így, igaz tuning nincs és nem is szeretném húzni h ha eladom akkor a tulaj egy tunig szempontból szűz VGA-t vehessen vagy családban marad ez még eldől. Mondjuk most az 1GB vs. 2GB között vacillálok, lehet hosszú távon a 2 jobban megérné
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23188 üzenetére
Megmértem az FPS-t:
Mivel a TV-m FullHD-s a képet alapból 1920x1080-ra állította. Gondoltam kipróbálom így max laggolok az általad említett beállításokkal: minden medium, csak a textúra high és vsync off így a FullHD és ezzel a beállítással meg volt a folyamatos 30FPS-em, nem esett alá egyszer sem, utána gondoltam akkor kipróbálom a FullHD és minden ultra beállítást és vsync off beállítást és így is folyamatos 30FPS-em volt, szóval nálam minden jól fut és éjszakai pályáról valók a mérésem, Las Vegas utáni sivatagos részen.
Nem tudom miért lehet ez a különbség h ismerősöd HD5750 1GB-jén is csak annyival megy mint neked, nekem meg FullHD és Ultra-n megy szépen, lehetséges h az a "gond" h nekem 4 magos a procim neked meg 2 mondjuk sztem ennek nem kéne ebbe beleszólnia vagy igenMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23186 üzenetére
Oksi, épp most értem Las Vegas-hoz vmikor nézek egy FPS-t
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23184 üzenetére
Aham, én még nem vagyok az éjszakai pályákon, de nem is eredeti a game-m, viszont a limit nekem is meg van, 30-31FPS-em van Ultra és 1280x1024-es felbontáson a nappali pályákon. De amint elérek az éjszakaira kipróbálom az 1600x90a-as felbontást a TV-men mivel azon FullHD-ig meg tudok nézni mindent. Szóval amint meg lesz az éjszakai rész írok Most lesz hamarosan Las Vegas, innen még kb. mennyi van?
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23182 üzenetére
Azt én sem értem Mondjuk neked eredeti vagy nem? Illetve amit írtál beállításokat milyen FPS-ed van? Mert a 18-22FPS-t ha jól értem akkor csak az éjszakai pályán van ugye?
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23180 üzenetére
Az érdekes akkor kipróbálom én is a NFS-t akkora felbontáson és FullHD-ben is és majd írok h mi az eredmény.
-
@matthew@
őstag
válasz fasterware #23176 üzenetére
Nekem is HD4850-em van csak 1 GB-s és alap órajeleken a BF3 Ultra beállításokkal és minden fullon megy szépen 35-45FPS-el, igaz 1280x1024-es felbontáson. Illetve az NFS The Run is ugyan így, úgyhogy igazából sztem az 1980x1080-as felbontáshoz a VRAM-od a kevés
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz fasterware #23176 üzenetére
~20-25%ot nyernél VGAlimitben..megéri ennyiért váltani?
Szerintem feljebb nézelődj, ha teheted, GTX460/HD6850.Hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, gyorsulna, jellemzően VGAlimitet jelent a fullhd, hiába kevés itt-ott a 2 mag (BF3 kifejezetten csípi ha több van).
Az XFXről viszont sok jót nem hallani, valóban erélyes a hangja és forrófejű. -
katt777
félisten
válasz fasterware #19248 üzenetére
Érdekes, a tuningolók kb. 99%-ának megfelel az ATT. Biztosan bennük van a hiba. Sztem viszont sem ahhoz, sem a RivaTunerhez nem értesz különösebben, némi utánaolvasás segítene. Pl. a honlapomon a Segítség rovatban.
Bada Bing: Konkrétan leírtam, hogy miért nem ajánlom, hogy a maximális stabil(nak látszó) értékeken használja valaki a VGA-ját. Ha az egészből neked csak annyi jött le, hogy "szavakkal játszunk", mert egy mondatot már nem vagy képes értelmezni, egy szakaszról nem is beszélve, az nem a mi hibánk.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fasterware #18930 üzenetére
Az a 4850 fesze, de te a 4870-ére voltál kíváncsi.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz fasterware #18928 üzenetére
1,263V
Új hozzászólás Aktív témák
- NVidia Quadro 600-1GB DDR3 128bit PCI.E videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon R9 380 NITRO 4G GDDR5 256bit Videokártya
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB