Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyik75
tag
szia.
Ugyanezt a szitut éltem meg 1 hónapja.Grainward 4870 gs-t adtam vissza garira,nem tudták javítani,kicserélték az általam megadott karira ami nagyából egy árban volt az erdetivel.
Kérd a cserét vagy az árát , ha nem tudtok megegyezni.
ide is irhatsz. -
reset
senior tag
Ugyanilyet vettem ugyanonnan. Amikor elöször futattam vele a 3DMarkot, "kockázott" nekem is. Lecseréltem a driverét 9.6-osra, azzal már szépen ment és jelenleg is megy 950/775 MHz-en. (Nemrég alaplapcsere is volt Win. újrahúzással - az új lapban is megy szépen.)
Játékban a BF2142-őt tolom vele. Nagyon szép a grafika, nem akad, nincs semmi gond. A G92-es GF 8800 GTS karit cseréltem le erre - nem bántam meg. -
and1ao
őstag
Egyetértek Kat777-tel a blokon vagy számlán található árban kell levásárolnod vagy azt az összeget kell visszakapnod vagy ahogy ő is mondta fogyasztóvédelem és elrendezik a szájukat.
rvn_10: neked meg annyit mondok hogy régi 4850-emen olyan zalman volt és hát egy fokkal jobb volt a hűtés.
azzal terhelés nelkül 35 fok kb terhelés alatt max fordulat 45-50 fok..[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
1269
tag
Szerintem nem haláloznak jobban mint az nvidia kártyák.
Én is MSI-t akartam venni, de a nagykerbe lebeszéltek róla, úgy látszik nem véletlenül!
A mostani Powercolor kitünő kártya, jól bírja a tuningot kb 15-20% ig túl lehet hajtani.
A gyári hűtőt 2 hét után lecseréltem mert nagyon hangos volt és a memóriákat nem hűtötte semmi. Így hangtalan és nem is melegszik.
(Ez AX4850 512MD3-HV2 nem ref. nyákos, és szerintem kevesebb alkatrész van rajta)[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
Nekem a sapphire 4830 adta meg magát memhibával. Igaz abban kicsit én is hibás voltam de pssszt ezt a gari nem tudja.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
- = Zk = -
félisten
Én X4 940 BE-re váltottam azt a procimat. ( A 64+ is BE volt... )
Igaz, akkor még 3870 X2, de lassan megadta magát És eztán jött a 4870 SE..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kriszbon
őstag
Én is csak leírtam hogy azok is ugyan úgy rosszak szoktak lenni, te említed az NV-zést nem én, vagy már leírni sem szabad, mert mindenkinek egyből az jön le?
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
Akkor olvasgasd az NV topikokat is, hogy megnyugodj 1 kicsit
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Tierce
csendes tag
Hááát...miért fel kellett volna telepítenem a saját DirectX-jét? Nem tudom már pontosan honnan telepítettem fel. Ez fontos?
Szóval nem tudjátok véletlenül, hogy pontosan mit kell feltenni és mit kéne beállítani, hogy az ATI HD4850, 512 Mb videókarimra is be tudjam üzemelni a PhysyX-et? Előre is köszi.
-
TTomax
félisten
Ne tedd....
Telepítsd ezt...Aztán indítsd újra a gépet,F8 nyomkod,csökkentett mód,indítsd a progit,ati kiválaszt,elemez,töröl,újraindít,új driver telepit... enjoy...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...