Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz Fragstar00 #14169 üzenetére
Szerintem halgass az okos tanácsokra, mert azért tudják hogy mit beszélnek.
Erre meg:
"Hát nem tudom, nem vagyok szakértő, de az E5200nál ha 3000en pörög jobb egy E6650-es 2db 2,33 Ghez procival szerintem."
Az E5200 is 2x3000-en pörög, mivel az is C2D proci, tehát melyik is jobb?Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
lsc
nagyúr
válasz Fragstar00 #14169 üzenetére
Olyan problémám van, hogy vettem egy XFX HD 4870-et és alíg ad le nagyobb grafikus teljesítményt, mint az 1950Prom.
Gondolom, a cikkel arra utasz, hogy a procim nem használja ki a videókártyát teljesen. Ez lehetséges, de nem is célom egyelőre.
Akkor jó lenne kitalálni mit akarsz, egyszer gyenge a 4870, utána meg nem akarod kihasználni. Akkor ne csinálj semmit, most pont ott vagy hogy nincs kihasználva a videokártyád ereje, ezért is nem veszel észre nagy különbséget az 1950-hez képest. Nem kell nekem és a teszteknek hinni, nem hiszem, hogy ekkora különbséget okozna..., ha Te hiszed akkor rendben van, mások meg a tapasztalataikat írják le. Utoljára, el kellene dönteni mit akarsz, de fog ez menni egyedül is, hiszen Te elég sok mindent tudsz hinni.
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest