Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok,
ismét kérdésem lenne, de ezúttal kettő is
Az egyik, hogy lenyíló ajtóhoz keresek vasalatot. Milyet érdemes venni? Illetve jól gondolom hogy ahhoz még kell pillérpánt is?A másik kérdésem ablak szigetelés témában lenne, hogy hol lehet ilyen szigetelő csövet kapni ami a bemart nútba nyomható?
-
veterán
válasz serfozotibi #40968 üzenetére
mondjuk ez igaz.
Skillet: Nekem az aldis workzone lapostipli maróm olyan, hogy köze nincs a skálázáshoz, de pár használat után már nagyjából tudom, hogy hova állítsam. De ez nem is volt annyi mint a makita.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha már gyalu gépek. Érdemes hobbi célra megvenni az ilyen kombi gépeket? Nekem ezek a méretek olyan kicsinek tűnnek. Mit csinálok, ha szélesebb a fa anyag, mondjuk táblásítás után? Marad a kézi gyalulás? Van kézi gyalugépem is, de pontos munkára azok szerintem sem alkalmasak, vagy az én gyakorlatom kevés hozzá
-
veterán
válasz Keef_Lee #40909 üzenetére
Köszi, sajnos nincs oszlopos furom, de nem rossz
Más kérdés. Timber videoiban már többszór láttam ezt az eszközt. Olyan mint a lapos tipli maró, de csapok (bocsánat ha nem ez a rendes neve) helyét marja be. Ilyen gépet viszont nrm nagyon láttam még. Ez ritkaság lenne? Vagy csak én keresem rossz néven?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi skacok. Igy mar tudom mit keressek
aszamóca lehet hogy olcsobb, de van is olyan jó, mint az általad linkelt? Én már félek sokszor az ilxenektől kicsit.
-
veterán
sziasztok,
ha már olcsóbb körfűrész a téma.
Van egy einhell 2025 1ua típusú körfűrészem. Amit észre vettem a saját bénaságomat leszámítva, nem nagyon tudok merőlegest / párhuzamost vágni. Érdemes a megvezetőt (vagy nem tudom mi a szakneve) egyengetni alátéttel, stb, vagy építsek hozzá egyet? Esetleg gyorszorítóval felfogatni mindig a megfelelő távolságra egy egyenes deszkát is jó megoldás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest