- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
ismét kérdésem lenne, de ezúttal kettő is
Az egyik, hogy lenyíló ajtóhoz keresek vasalatot. Milyet érdemes venni? Illetve jól gondolom hogy ahhoz még kell pillérpánt is?A másik kérdésem ablak szigetelés témában lenne, hogy hol lehet ilyen szigetelő csövet kapni ami a bemart nútba nyomható?
-
válasz
serfozotibi #40968 üzenetére
mondjuk ez igaz.
Skillet: Nekem az aldis workzone lapostipli maróm olyan, hogy köze nincs a skálázáshoz, de pár használat után már nagyjából tudom, hogy hova állítsam. De ez nem is volt annyi mint a makita.
-
Ha már gyalu gépek. Érdemes hobbi célra megvenni az ilyen kombi gépeket? Nekem ezek a méretek olyan kicsinek tűnnek. Mit csinálok, ha szélesebb a fa anyag, mondjuk táblásítás után? Marad a kézi gyalulás? Van kézi gyalugépem is, de pontos munkára azok szerintem sem alkalmasak, vagy az én gyakorlatom kevés hozzá
-
válasz
Keef_Lee #40909 üzenetére
Köszi, sajnos nincs oszlopos furom, de nem rossz
Más kérdés. Timber videoiban már többszór láttam ezt az eszközt. Olyan mint a lapos tipli maró, de csapok (bocsánat ha nem ez a rendes neve) helyét marja be. Ilyen gépet viszont nrm nagyon láttam még. Ez ritkaság lenne? Vagy csak én keresem rossz néven?
-
Köszi skacok. Igy mar tudom mit keressek
aszamóca lehet hogy olcsobb, de van is olyan jó, mint az általad linkelt? Én már félek sokszor az ilxenektől kicsit.
-
sziasztok,
ha már olcsóbb körfűrész a téma.
Van egy einhell 2025 1ua típusú körfűrészem. Amit észre vettem a saját bénaságomat leszámítva, nem nagyon tudok merőlegest / párhuzamost vágni. Érdemes a megvezetőt (vagy nem tudom mi a szakneve) egyengetni alátéttel, stb, vagy építsek hozzá egyet? Esetleg gyorszorítóval felfogatni mindig a megfelelő távolságra egy egyenes deszkát is jó megoldás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest