- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Közben kipróbáltam hármassal a lyukasztást tölgyön, és rögtön rájöttem hogy a kapcsolórögzítés nem működik a célzás miatt.
Az a kis makita szerintem 10 alatt ment el, de nem emlékszem, csak rémlik hogy nem 5 volt a vége.
Kipróbáltam a dremelt is, -illetve ugyanaz csak ferm van nekem, nagyon jól lyukasztott, de ez a húszezres fordulat már viszont sok volt, kékült a fúró.
A fordulatszámot pedig nem lehet levenni, mert maxon is épphogy elég.Az a kicsi makita nekem azért jobban tetszett a kilencven dekájával, picike méretével, mint ez a nagyobb.
Casalsnak van még egy ilyen kis gépe ha jól rémlik, vaterán láttam már használtan 5 körül, és tudom is hogy van ilyen valakinek aki dicsérté.
Még valami eszembe jutott, de lehet hogy ez se gond. A vezetékes fúrónál nincs -ha jól gondolom- motorfék. Várni kell minden luk után 2 mp-et...
Nagyon nem lősz mellé szerintem egy ilyen kis géppel, bár jobb lenne persze kézbe venni, kipróbálni.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest