- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
Tényleg akinek Popcorn C-200 van találkozott már olyannal hogy vajon miért nem tudom a táv power gombjával teljesen leállítani. 5mp-ig nyomom de csak narancsra vált a popi powerje de nem kezd el villogni és nem lesz piros tehát nem áll le a hardver csak standby-ba megy le. Tegnap még ment, ma már nem.
Az előlapi power gombbal működik a funkció csak a távval nem.
Valamint néztem egy BD-t és dolgom volt hírtelen így pause-val megállítottam a lejátszást. De mire visszaültem olyan negyed óra múlva elé már leállította a vinyót de a pause képkockakocka ott volt. Nyomtam egy play-t aztán elindult a vinyó de nem tudta folytatni a filmet. Hogyan lehet kikapcsolni a belső vinyót standby-ját hogy ne állítsa le hanem mindig menjen amikor a lejátszó is megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Horgász topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest