Új hozzászólás Aktív témák

• vitezlejszlo

őstag

Sziasztok

Talaltam Androidra egy olyan progit ( TorrentToise ), ami tavvezerli az rtorrentet (meg a transmissiont is tudja meg az utorrentet is). Ehhez ha jol ertem az kellene, hogy az 5000-res portot kitegyem publikus netre.

Erre milyen otlet van?

Az elso, hogy atirtam az rtorrentben, hogy scgi_port = :5000, ettol figyel is mar az rtorrent minden interface-en elvileg, de kivulrol nem latszik nyitva ez a port.

Tuzfal lenne? Vagy ne is igy csinaljam, hanem forgassam be az 5000-res portot? HA van otletek akkor egy iptables sort legyszi, hogy mit hova hogy irjak be. Probaltam a 443-as modjara az 5000-ret is bedobni, de nem nyert. Ez van most a firewall script-ben:

iptables -D INPUT -j DROP
    iptables -I INPUT -p tcp --dport 6890 -j ACCEPT
    iptables -I INPUT -p tcp --dport 443 -j ACCEPT
    iptables -I INPUT -p tcp --dport 5000 -j ACCEPT
    iptables -t nat -A PREROUTING -i nvram get wan_ifname -p tcp --dport 443 -j DNAT --to-destination nvram get lan_ipaddr:443
    iptables -t nat -A PREROUTING -i nvram get wan_ifname -p tcp --dport 5000 -j DNAT --to-destination nvram get lan_ipaddr:5000
    iptables -A INPUT -j DROP

De az iptables -L -ben meg -t nat -ban sem latom :( Modnjuk a 443-at se :) Pedig kivulrol mukodik a https-es rutorrent felulet :)

koszi

Új hozzászólás Aktív témák